Keystone logo
Alliant International University MS in gezondheidszorganalyse
Alliant International University

MS in gezondheidszorganalyse

San Diego, Verenigde Staten

1 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 768 / per credit *

Op de campus

* er kunnen extra kosten van toepassing zijn. Alle kosten zijn onder voorbehoud

Invoering

Heb je een zorg- of analytische achtergrond en wil je je expertise verdiepen en verbreden of de gezondheidszorg betreden, dan is een Master in Healthcare Analytics (MSHA) iets voor jou. Dit afstudeerprogramma geeft je de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om te slagen in gezondheidszorganalyses, volgens alle best practices op het gebied van gegevensanalyse en het vermogen om deze toe te passen op de vele facetten van de moderne gezondheidszorg. Dit Master's in Healthcare Analytics-programma bereidt je voor op een deskundige omgang met belanghebbenden rond gegevens en analyses, zodat je een verschil kunt maken in de door jou gekozen zorgorganisatie.

Gezondheidszorg is meer dan alleen artsen, verpleegkundigen en verzekeraars, maar omvat de mensen die achter de schermen werken om het zorgstelsel te ondersteunen en ervoor te zorgen dat het goed functioneert. In de functie van zorganalist neem je kritische voorspellende en prescriptieve analytische beslissingen, waarbij je gegevens en informatie beheert. Uw expertise wordt verwelkomd in verschillende rollen binnen ziekenhuizen, klinieken, bedrijven in de gezondheidszorg of dienstverlenende bedrijven, de farmaceutische industrie, verzekeringsmaatschappijen en meer. Het MSHA-programma levert kwaliteitsonderwijs op het gebied van geavanceerde gegevensanalyse in de gezondheidszorg, met de nadruk op het ontwerp van informatiesystemen, de basis van beleid, optimalisatie van de kwaliteit van klinische en medische diensten, de integratie van statistische gegevens en meer.

Meer dan ooit, nu de pandemie het bewustzijn op dit gebied heeft vergroot en de hoeveelheid gezondheidsgegevens blijft groeien, nemen de kansen toe voor zorgprofessionals die weten hoe ze gegevens moeten analyseren en gebruiken om de patiëntenzorg te verbeteren. Sommige onderwerpen die we in onze kerncursussen onderzoeken, zijn onder meer ontwerp en beheer voor informatica in de gezondheidszorg, methoden voor gegevensanalyse in de gezondheidszorg, informatica voor de volksgezondheid en ontwerp van zorgdatabases.

Programma Hoogtepunten

In de praktijk leren

Leer door middel van toegepast onderzoek, schrijven, presentaties, discussies, debatten en een stage of een teamgebaseerd sluitstukproject met behulp van gegevensquery's, statistische modellering, algoritmische routines en procedurele logica die uw huidige organisatie ten goede komen.

Een veelzijdige graad

Deze graduaat bereidt je voor om te slagen in een breed scala aan banen in verschillende afdelingen binnen ziekenhuizen, klinieken, bedrijven in de gezondheidszorg, de farmaceutische industrie, verzekeringsmaatschappijen en meer.

Honoursprogramma

Studenten hebben de mogelijkheid om deel te nemen aan een onderzoeksproject dat kan leiden tot auteurschap en publicatie in een peer-reviewed tijdschrift, blog of SIG's (speciale belangengroepen) via de technologie- en kwantitatieve analyseprogramma's van de school.

Alliant CSML viert nieuw partnerschap met HIMSS

De Healthcare Information and Management Systems Society (HIMSS) heeft Alliant International University onlangs aangewezen als Approved Education Partner (AEP). HIMSS is een vooraanstaande, gerenommeerde, erkende wereldwijde adviseur, opinieleider en ledenvereniging die zich inzet voor het transformeren van het gezondheidsecosysteem. Dit is een enorme eer en we stellen hun erkenning van de California School of Management & Leadership (CSML) zeer op prijs. HIMSS prees onze goed ontwikkelde afstudeerprogramma's die studenten voorzien van de nieuwste vaardigheden, kennis over een verscheidenheid aan onderwerpen en cursussen in de gezondheidszorg, en een echte toepassing van de educatieve inhoud. We zijn verheugd om lid te worden van deze exclusieve groep AEP-organisaties.

De voordelen van een AEP zijn met HIMSS zijn talrijk. CSML is bevoegd om de Master's in Healthcare Analytics (MSHA) en Masters in Data Analytics (MSDA) met hun toch al robuuste curricula nu als HIMSS-goedgekeurde programma's aan te bieden. Dit partnerschap versterkt verder de geloofwaardigheid van de vaardigheden en competenties die studenten ontvangen tijdens de MSHA- en MSDA-programma's van CSML. Het behalen van een diploma van een HIMSS/AEP-partnerschool maakt je een aantrekkelijkere kandidaat voor recruiters en competitiever in de zorggerelateerde markt. HIMSS-leden komen ook in aanmerking voor 15% collegegeldbesparing voor CSML-master- en doctoraatsprogramma's.

Diploma-informatie

Honoursprogramma

Het programma MS in Healthcare Analytics heeft nu een Honours Programme voor hoog presterende studenten.

Dit Honours Programme-cohort komt één keer per maand bijeen voor een diepgaande discussie over hedendaagse trending-industriekwesties, hiaten, vooruitgang en kansen en zal deelnemen aan onderzoeksprojecten onder leiding van faculteiten die zijn ontworpen om het bereik van hun opleiding op een evenredige manier te vergroten met hun bestaande academische prestaties. Dit onderzoek kan leiden tot artikelen voor publicatie in wetenschappelijke, peer-reviewed tijdschriften, en de teams die met succes artikelen publiceren, worden in de publicatie zelf vermeld als onderzoeksauteurs.

Elke student binnen het Honours Programme krijgt ook professionele executive mentoring op het door hen geselecteerde carrièrepad, het maken van cv's en sollicitatiegesprekken, terwijl we onze afgestudeerden begeleiden om zo snel mogelijk hun impact in hun carrière te maken.

Ten slotte zullen leden van het Honours-programma instructeurs helpen en onschatbare ervaring opdoen als zowel docent als leider, terwijl ze met deze professoren werken aan de voorbereiding van opdrachten, studenten helpen met cursussen en uiteindelijk studentperspectief-evaluaties uitvoeren in cursussen waar ze feedback geven aan instructeurs op de percepties van studenten van de cursusinstructie.

Het Honoursprogramma is bedoeld voor studenten die gedurende twee opeenvolgende termijnen een GPA van 3,5 of hoger hebben behaald en die ook een CSML-facultair interview moeten afleggen.

Industrie Curriculum Partners

Programma-inhoud en curriculum zijn ontwikkeld in samenwerking met experts uit de industrie, waaronder:

  • Sriram Bharadwaj, voormalig Director of Applications en Chief Information Security Officer, waarnemend interim CIO, UC Irvine Health
  • Brett Garcia, Supervisor Gezondheidsplan bij Kaiser Permanente
  • Dr. Aaron Wester, kernfaculteit bij CSML, voormalig technisch productspecialist voor Press Ganey Associates, en voormalig nationaal directeur Advanced Analytics, Data Science and Research voor iProspect / Dentsu Aegis, voert data-analyse uit voor Anthem-gezondheidszorg.

Alliant-certificeringen

Alliant biedt certificaten die je kunt verdienen samen met de cursustegoeden die zijn opgenomen in je Masters in Healthcare Analytics-programma's. Deze certificaten staan in onze catalogus en zijn goedgekeurd door het Ministerie van Onderwijs voor financiële hulp. Dit programma omvat een Alliant-certificaat voor:

  • Certificaat in Healthcare Analytics

De inhoud van verschillende van onze academische programmacursussen komt overeen met enkele van de kennisvereisten voor de nationaal erkende certificeringen die hieronder worden vermeld. Daarnaast krijg je wat studiemateriaal, een tijdschema en voorgestelde zelfstudie om je voor te bereiden op de certificeringstests, en je instructeurs zullen je aanmoedigen om de extern afgenomen tests te doen en je succes op je cv te promoten.

Programma resultaat

Carrièremogelijkheden

leerplan

toelatingen

Beurzen en financiering

Getuigenissen van studenten

Over de school

Vragen