Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Allen University

Allen University

Allen University

Invoering

Gemaakt uit de African Methodist Episcopal (AME) Kerk'S verlangen om nieuw bevrijde slaven op te voeden, Allen University werd opgericht in 1870 als een particulier, Christelijk, Vrije kunsten, Historisch Black Hogeschool en Universiteit (HBCU).

dtyka

Allen University is vernoemd naar Richard Allen, De stichter van de AME Church. Allen University, Erkend als de eerste universiteit in zuid Carolina opgericht door Afro-Amerikanen voor de opvoeding van de Afro-Amerikanen, Is ook de eerste universiteit vernoemd naar een Afro-Amerikaans. Hoewel de initiële focus van Allen University trainde predikanten en leraren, heeft de universiteit gegroeid door de jaren heen om te trainen en uit te rusten afgestudeerden in andere academische gebieden. De universiteit streeft naar de hoogste kwaliteit van het onderwijs aan haar studenten.

Gewijd aan de prestaties van leerlingen

Vandaag, Allen University is uitgegroeid tot 21 concentraties bieden in acht academische majors met inbegrip van wiskunde en natuurwetenschappen, geesteswetenschappen, bedrijfskunde, religie en sociale wetenschappen. Ieder lid van ons onderwijs faculteit heeft een master's degreeMet vele bevattende PhD's. studenten aan Allen University genieten van een hechte leergemeenschap met een toegewijde faculteit en toegang tot real-world ervaringen. Zodra u stap voet op de campus, word je deel van de familie Allen.

Locaties

  • Columbia

    1530 Harden Street Columbia, SC , 29204, Columbia

Opleidingen

Vragen