Keystone logo
Alexander College - Cyprus

Alexander College - Cyprus

Alexander College - Cyprus

Invoering

Alexander College heeft een lange geschiedenis van uitmuntende educatie en dit is niet in de laatste plaats te danken aan onze gevestigde Britse connecties en samenwerkingen met geaccrediteerde Britse universiteiten en toekenningsinstanties. In de loop der jaren hebben we een aantal nauwe banden opgebouwd en in aanvulling op onze eigen erkende programma's, bieden we momenteel Britse undergraduate en postgraduate diploma's in samenwerking met Canterbury Christ Church University (CCCU).

126729_pexels-photo-1595391.jpeg

Vos / Pexels

Beslissen om te studeren is geen gemakkelijke keuze; het vereist een hoge mate van betrokkenheid en toewijding om te slagen. Bij Alexander begrijpen we dit en streven we ernaar om van uw tijd bij ons een plezierige, lonende en waardevolle ervaring te maken.

We moedigen hoffelijkheid, aandacht en teamwerk aan, waarderen academische vrijheid, streven naar gelijke kansen en bieden studenten met specifieke behoeften. We waarderen de betrokkenheid van studenten bij de besluitvorming op alle studieniveaus en we ondersteunen en begeleiden studenten bij het benutten van de geboden leermogelijkheden en werken samen om de kwaliteit van de omgeving te verbeteren.

Onze ervaren docenten, academische experts en professionele ondersteuningsmedewerkers zijn toegewijd om u een educatieve ervaring te geven die uw onafhankelijkheid zal vergroten, uw overdraagbare vaardigheden opbouwt en uw kritisch denken ontwikkelt. Door middel van innovatieve leermethoden, wordt u aangemoedigd om uw vermogen om te werken en te leren om uw vakinhoudelijke kennis in de praktijk te brengen te versterken. Buro Millennial / Pexels

127373_pexels-photo-1438072.jpeg

Er zijn bepaalde kenmerken die iedereen op het Alexander College deelt. Onze afgestudeerden zijn academisch ingesteld, onderzoeksvaardig, praktijkgericht, innovatief, ethisch en wereldwijd bewust. Ze zijn ambitieus, gemotiveerd en klaar voor werk en / of verdere studie. Dit zijn slechts enkele van de karakteristieke eigenschappen die onze afgestudeerden tot een voor de hand liggende keuze voor werk maken.

Universitair onderwijs en een universitair diploma kunnen je leven transformeren en het biedt je onderweg de mogelijkheid om risico's te nemen, jezelf uit te dagen, onafhankelijk denken te ontwikkelen, je ambities te bereiken en vriendschappen op te bouwen die een leven lang meegaan.

We hopen snel van je te horen! Fauxels / Pexels

126794_pexels-photo-3184291.jpeg

Locaties

  • Larnaca

    2 Artas Street, Aradippou, 7102, Larnaca

    Vragen