Keystone logo
© Carrianna Field
Escuela Albufera

Escuela Albufera

Escuela Albufera

Invoering

Gelegen op L'Albufera National Park, onze academie is een grote kans om Spaans te leren in Spanje. De natuur is overal, en u kunt genieten van een verblijf in onze luxe hout gemaakt bungalows, in harmonie met de omgeving. Niet alleen bieden wij Spaanse lessen, maar ook bieden wij een onvergelijkbare vakantie, om te leren, plezier te hebben en om mee te doen met mensen uit andere landen en cultuur.

Cultuur uitwisseling punt van Valencia is hier!

Albufera School biedt u ook verschillende recreatieve activiteiten zoals wandelen, paella kookcursus, fiets huren, salsa danslessen en rondleidingen door de stad. Of als u wilt, kunt u gewoon gaan liggen in de zon en genieten van een frisse sangria terwijl het hebben van een duik in onze warme stranden of u kunt ontspannen na een goede siësta in ons prive zwembad onder een palmboom.

Al deze eigenschappen maken Albufera School niet alleen een school, maar een ideale bestemming om uw vakantie door te brengen en te genieten en ontdek een beetje meer over Valencia en Spanje.

Onze school ligt in een prachtige natuurlijke omgeving, de L'Albufera National Park, in de El Saler.

El Saler is een district van Valencia, op slechts 5 km afstand van de stad. Het is een gebied met een grote natuurlijke erfgoed en de perfecte plek om zowel, de kosmopolitische en de traditionele, zijkanten van Valencia te ontdekken en verdiepen in de wortels van deze prachtige cultuur.

Woonsituatie:

Locaties

 • Valencia

  Carrera Del Riu 556 El Saler, 46012, Valencia

  Opleidingen

   Instelling biedt ook:

   Vragen