Keystone logo
Albany State University

Albany State University

Albany State University

Invoering

Albany State University wordt een uitgebreide universiteit van wereldklasse en een krachtige katalysator voor de economische groei en ontwikkeling van Zuidwest-Georgië. ASU zal worden erkend voor zijn innovatieve en creatieve levering van uitstekende onderwijsprogramma's, brede maatschappelijke betrokkenheid en openbare dienstverlening, en creatieve wetenschap en toegepast onderzoek, die allemaal het leven van de diverse kiesdistricten van de universiteit verrijken.

Albany State University , een trotse lidinstelling van het University System of Georgia, verheft zijn gemeenschap en regio door een breed scala aan graduate-, baccalaureaat-, associate- en certificaatprogramma's aan te bieden op de belangrijkste campussen in Albany en op strategisch geplaatste filiaalsites en online. Toegewijd om te excelleren in onderwijs en leren, bereidt de universiteit studenten voor om een ​​effectieve bijdrage te leveren aan een wereldwijd diverse samenleving, waar kennis en technologie kansen creëren voor persoonlijk en professioneel succes. ASU respecteert en bouwt voort op de historische wortels van haar institutionele voorgangers met haar toewijding tot toegang en een sterk liberaal kunsterfgoed dat diversiteit in al zijn vormen respecteert en alle studenten de basis biedt die ze nodig hebben om te slagen. Door middel van creatieve beurzen, onderzoek en openbare dienstverlening vormen de faculteit, het personeel, de studenten en de beheerders van de universiteit strategische allianties intern en extern om de gemeenschaps- en economische ontwikkeling te bevorderen, resulterend in een verbeterde kwaliteit van leven voor de inwoners van Zuidwest-Georgië en daarbuiten.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

  • Albany

    College Drive,504, 31705, Albany

Vragen