Keystone logo
Alabama State University The Harold Lloyd Murphy Graduate School

Alabama State University The Harold Lloyd Murphy Graduate School

Alabama State University The Harold Lloyd Murphy Graduate School

Invoering

De Harold Lloyd Murphy Graduate School

Uw beslissing om uw opleiding voort te zetten is een bewijs van uw wens om directe gevolgen voor deze wereld te maken. En of u de leiders van morgen wilt leren, een ziekteverzekering wilt bewerkstelligen of een echte agent bent voor beleidsverandering, ASU streeft ernaar u de faculteit, middelen en wereldklasse onderwijs te geven die u moet slagen.

Nu is het tijd om je toekomst te vinden in onderzoek, revalidatie, counseling, onderwijs of politiek met een geavanceerde afgestudeerde of doctorale diploma van de Graduate School at Alabama State University.

Het Visie voor Graduate Education

De visie voor afgestudeerd onderwijs is als volgt: het bevorderen van een synergistisch milieu om een ​​Transformational en World Class Graduate Education te ondersteunen aan de Universiteit van Alabama.

De Harold Lloyd Murphy Graduate School Mission

De fundamentele missie van de Murphy Graduate School is om (1) leiderschap te geven voor de doctoraat, de onderwijsspecialist, de master en het diploma niveau, post-baccalaureate degree programma's; (2) dienen als campuswijd advocaat voor de bevordering van het afgestudeerd onderwijs; En (3) toezicht houden op normen van uitmuntendheid, eerlijkheid en billijkheid in alle afgestudeerde programma's.

Alabama State University is een studentgerichte, verzorgende, uitgebreide en diverse publieke, historisch zwarte universiteit die zich inzet voor het bereiken van uitmuntendheid in onderwijs, onderzoek en publieke dienstverlening. De universiteit vervult zijn missie door kritische gedachte, artistieke creativiteit, professionele bekwaamheid en verantwoordelijk burgerschap in haar studenten te bevorderen; Door het toevoegen van kennis aan het lichaam om de kwaliteit van het leven te verbeteren door onderzoek en ontdekking; En door de staat en het natie te bevorderen door middel van doordachte publieke dienstverlening. De universiteit biedt bacheloropleiding door middel van doctoraat diploma's, een wetenschappelijke en creatieve faculteit, state-of-the-art faciliteiten en een levende sfeer waarin alle leden van de campusgemeenschap kunnen werken en leren in een aangename en lonende omgeving. In overeenstemming met zijn verzekering dat race, geslacht of economische status intelligentie, creativiteit of prestatie belemmert, biedt ASU een brug voor succes voor degenen die zich inzetten voor de bouwstenen van ontwikkeling, focus, hardnekkigheid en beloning.

Locaties

  • Montgomery

    915 S Jackson St Montgomery, AL 36104 USA, 36104, Montgomery

    Vragen