Keystone logo
Al Rayyan International University College (ARIU) in partnership with University of Derby MSc in toerismebeheer
Al Rayyan International University College (ARIU) in partnership with University of Derby

MSc in toerismebeheer

Doha, Qatar

1 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

QAR 95.000 / per year *

Op de campus

* niet-restitueerbaar, aanvraagkosten: QR 1.000/-. Collegegeld kan worden gewijzigd

Invoering

Deze MSc is bedacht met de visie en persoonlijke groei die nodig zijn om toeristische leiders te worden en met succes de uitdagingen van de toekomst aan te gaan. Met dat in gedachten, parallel aan de toekomstvisie van de wereldwijde toeristenindustrie, is dit programma ontworpen om je voor te bereiden op de wereld van morgen door de nieuwste trends en nieuw onderzoek in de toeristenindustrie te verkennen.

Onze academici zijn toerisme-experts en gekwalificeerde onderzoekers die waarde toevoegen door onderzoekservaringen en expertise te delen met de studenten. Onze nauwe connecties met de industrie bieden de mogelijkheid om tijdens je studie kennis te maken met en interactie te hebben met experts en professionals uit de sector.

Onze academici zijn lid van verschillende wetenschappelijke commissies die een reeks onderzoeksseminars, academische conferenties en onderzoekswedstrijden organiseren waaraan u zult deelnemen.

Waarom toeristisch management?

De MSc in Tourism Management is bedoeld voor zowel studenten die hun postdoctorale studie willen voortzetten, als voor werkende professionals die een carrièreverandering zoeken en/of gewoon waarde willen toevoegen aan hun vaardigheden en kennis door middel van een onderscheidend programma.

Dit programma is uniek van aard omdat het onderwerpen combineert die in het VK zijn ontwikkeld en die zijn gelokaliseerd voor de GCC- en Qatar-context. Je krijgt een duidelijk begrip van onderwerpen zoals theoretische uitdagingen, strategische richtingen, onderzoeksmethoden en duurzaamheid, terwijl je de kans krijgt om in contact te komen met experts en gespecialiseerde academici op deze gebieden.

Dit innovatieve programma is ontworpen om tegemoet te komen aan een snel evoluerende internationale industrie. Wereldwijd is toerisme een van de belangrijkste sectoren van de economie geworden. De financiële waarde en de bijdrage aan de werkgelegenheid maken het tot een fundamenteel onderdeel van de wereldeconomie. Voor Qatar is toerisme een belangrijke pijler van de 'Qatar National Vision 2030', en het land wil van Qatar een wereldleidende bestemming maken door in 2030 meer dan zes miljoen bezoekers per jaar te verwelkomen. Om dit te bereiken heeft het land industrie nodig leiders om ervoor te zorgen dat Qatar de visionaire toeristische bestemming van de toekomst wordt.

Door creatief te denken en onafhankelijk te leren, willen we van onze studenten de toekomstige leiders maken die deze branche nodig heeft. De MSc in Tourism Management garandeert dat onze afgestudeerden over de vaardigheden beschikken die nodig zijn voor succes in de toeristische sector.

leerplan

toelatingen

Programma collegegeld

Over de school

Vragen