Keystone logo
Al Rayyan International University College (ARIU) in partnership with University of Derby

Al Rayyan International University College (ARIU) in partnership with University of Derby

Al Rayyan International University College (ARIU) in partnership with University of Derby

Invoering

Al Rayyan International University College (ARIU) is een opvolger van de eerste particuliere universiteit in de staat Qatar, die in september 2000 werd geopend en zich al meer dan 20 jaar specialiseert in het verstrekken van bedrijfsgerelateerde opleidingen met focus op toerisme, gastvrijheid en internationale bedrijfsstudies . Gedurende deze periode opereerde de universiteit onder auspiciën van Al Rayyan International Education (ARIE) en NHL Stenden Hogeschool in Nederland.

Vanaf september 2021 opent de instelling een nieuw spannend hoofdstuk in haar bestaan en gaat het een strategisch partnerschap aan met de University of Derby in het Verenigd Koninkrijk.

Door deze samenwerking zal ARIU in het VK geaccrediteerde niet-gegradueerde en postdoctorale opleidingen, internationaal horecabeheer, internationaal toerismebeheer en internationaal bedrijfsbeheer aanbieden.

ARIU zal in samenwerking met de Universiteit van Derby zijn erfenis voortzetten als een instelling voor hoger onderwijs bij uitstek en een vooraanstaande aanbieder van universitair onderwijs in Qatar, de GCC-regio en internationaal. ARIU is zeer goed gelegen om studenten geweldige leer- en loopbaanontwikkelingsmogelijkheden te bieden. De locatie in de levendige stad Doha en de GCC-regio is essentieel voor de identiteit en het succes van de instelling als school.

Waarom kiezen voor ARIU

Op het Al Rayyan International University College (ARIU), in samenwerking met de University of Derby, word je welkom geheten in een aangename, relatief kleine omgeving met een vriendelijke en familiale sfeer, een plek om je vanaf het eerste moment thuis te voelen . ARIU biedt in samenwerking met de University of Derby vierjarige bachelorprogramma's aan in International Hospitality Management, International Tourism Management en International Business Management.

Het unieke educatieve concept biedt u de mogelijkheid om vaardigheden te verwerven waarmee u zich kunt onderscheiden van anderen in het veld. Het portfolio van niet-gegradueerde graden aangeboden aan het Al Rayyan International University College (ARIU) heeft tot doel hoger onderwijs te bieden dat haar alumni zou uitrusten met bekwaamheden op het gebied van service en internationaal bedrijfsbeheer om bekwame innovatieve managers en toonaangevende ondernemers te worden. De professionele graden zijn ontwikkeld en ontworpen rond echte zakelijke situaties en zijn gekoppeld aan de mix van theorie en praktijk, waardoor onze afgestudeerden bijzonder inzetbaar zijn direct na hun afstuderen. De programma's en graden die we aanbieden zijn dezelfde als die van de University of Derby in het VK, en alle afgestudeerden ontvangen na hun afstuderen een internationaal erkend, in het VK geaccrediteerd diploma van de University of Derby.

We begrijpen dat de studenten voor ons net zo belangrijk zijn als de universiteit voor de studenten. Daarom zijn we toegewijd aan het aanbieden van een studentgerichte benadering van onderwijs, terwijl we zijn uitgerust met verschillende faciliteiten zodat je ten volle kunt genieten van en profiteren van je studie.

ARIU heeft in samenwerking met de Universiteit van Derby een zeer sterke studentgerichte benadering van leren en onderwijs. De missie van onze programma's is om de studenten voor te bereiden op hun toekomstige managementfuncties in internationale instellingen. Het vertegenwoordigt een flexibele en brede beroepsopleiding voor afgestudeerden die wereldwijd welkom zijn, in alle sectoren van diensten en servicemanagement. Een diploma van de Universiteit van Derby opent deuren naar een opwindende toekomst met gevarieerde carrièremogelijkheden en opties. Onze studenten zijn goed toegerust om direct na hun afstuderen aan de slag te gaan in de echte wereld. We hebben succesvolle alumni in een aantal sectoren, waaronder het bankwezen en financiën, horeca en toerisme, detailhandel, marketing en reclame, sport, advies en internationale handel.

toelatingen

Locaties

  • Doha

    Doha, State of Qatar Stenden Qatar University of Applied Sciences Al-Jeleait Street Bin Omran P.O. Box 36037, , Doha

    Vragen