Keystone logo
Africa International University

Africa International University

Africa International University

Invoering

Welkom bij Africa International University

Africa International University is een gecharterde christelijke universiteit in de serene omgeving van Karen, een strategische locatie, sereen en bevorderlijk voor leren. Africa International University leidt momenteel studenten op in theologie, bedrijfskunde, ICT, psychologie, talen, gemeenschapsontwikkeling, taalkundig leiderschap en onderwijs.

De universiteit heeft medewerkers en studenten uit meer dan 32 landen uit de vijf continenten. Dit jaar studeerde de universiteit af met studenten uit onder meer Liberia, Kenia, Oeganda, Tanzania, VS, Madagaskar, Ghana, Nigeria, Congo DRC, Malawi, Seychellen, Gambia, Ethiopië, Eretria Zuid-Soedan.

46629_4.JPG

De universiteit hoopt meer op Christus gerichte leiders op te leiden voor de kerk in Afrika en daarbuiten om actief en positief deel te nemen om de wereld te beïnvloeden. We hebben onze programma's ontworpen in de verschillende gebieden van professionele specialisatie voor onze afgestudeerden om het leren over te dragen naar hun loopbaan. De universiteit heeft moderne voorzieningen om uw verblijf comfortabel en vindingrijk te maken. We hebben een goed gevulde bibliotheek, met een boek en modern leermateriaal. De universiteit heeft een modern ICT-lab en 24 uur per dag toegang tot WIFI. Voor degenen die willen verblijven op de universiteit hebben we moderne serviceappartementen om uw verblijf comfortabel te maken.

Wijzen van studie:

  • Full time
  • Avondklassen
  • Schoolgebaseerd
  • Afstand en e-Learning

De toelating is in januari, mei, september en schoolvakanties voor schoolgebaseerd (april, augustus en december).

46626_3.JPG

Locaties

  • Nairobi

    Africa International University., Karen, 00502, Nairobi

    Vragen