Keystone logo
Aichi Prefectural University Of Fine Arts And Music

Aichi Prefectural University Of Fine Arts And Music

Aichi Prefectural University Of Fine Arts And Music

Invoering

Aichi University of the Arts, omgeven door een uitgestrekt groen bos in Nagakute City, ten oosten van het naburige Nagoya City, is een 'universiteit voor schone kunsten in het bos'. Het fundamentele onderwijsbeleid is het bieden van "kleinschalig onderwijs" op basis van gedegen persoonlijke begeleiding. Het gecombineerde aantal studenten van zowel niet-gegradueerde faculteiten als graduate schools van kunst en muziek dat in deze rijke natuurlijke omgeving studeert, is maximaal rond de 1000.

Als wordt aangenomen dat kunstenaars werken is om hun eigen ziel in hun uitvoeringen en werken te leggen, het feit dat er sinds de oudheid een groot aantal schilders en componisten is die zijn ontsnapt aan de stedelijke drukte om zich te midden van de rust te vestigen van de natuur om hun creatieve activiteiten voort te zetten, vertelt me van vandaag dat het onvermijdelijk en zeker voor hen was. De prevalentie van internet in de huidige tijd heeft mensen een gemakkelijke toegang tot kennis en informatie gegeven, maar heeft hen tegelijkertijd mogelijk weggehouden van het soort begrip dat voortkomt uit de menselijke zintuigen en lichamelijkheid. Ik denk dat dit ook is waar mensen de betekenis en waarde vinden van het leren van kunst in een omgeving die rijk is aan de natuur.

Aan de andere kant hecht onze universiteit waarde aan verbinding met de samenleving. In juni 2019 opende Aichi University of the Arts een satellietgalerij, "SA・KURA", in Sakae, in het centrum van Nagoya City. Het is een prachtige ruimte voor niet alleen tentoonstellingen, maar ook voor miniconcerten. De levendige activiteiten op het gebied van kunstexpressie door onze faculteitsleden en studenten, zoals regelmatige orkestconcerten in het Aichi Prefectural Art Theatre, openbare operavoorstellingen in de hal van het Nagakute Cultural Center en verschillende kunstcursussen, vormen de kern, de hoeksteen van onze verspreiding naar samenleving.

Locaties

  • Nagakute

    Nagakute, Japan

    Vragen