Keystone logo
Al Ghurair University

Al Ghurair University

Al Ghurair University

Invoering

Visie

Al Ghurair University zal een toonaangevende lerende centraal uitgebreide universiteit in de GCC met internationale erkenning voor de kwaliteit van het onderwijs, toegepast onderzoek en outreach.

Missie

Al Ghurair University is toegewijd aan de educatieve behoeften van de gemeenschap te dienen door het behoud van de kwaliteit educatieve ervaring voor de studenten, die betrokken zijn bij outreach-activiteiten, en bij te dragen aan kennisopbouw door middel van onderzoek en onderzoek. De educatieve programma's van de universiteit zijn gericht op de ontwikkeling van intellectuele, praktische en creatieve vermogens student aan leervermogen en de inzetbaarheid van de afgestudeerden te vergroten.

Doelen

Bieden kwaliteit academische programma's die studenten voorbereiden om bij te dragen aan de economische welvaart en het welzijn van de gemeenschap. Toegeven en kwaliteit studenten te behouden. Recruit, ontwikkelen en behouden van competente en professionele wijze diverse docenten en personeel. Het bevorderen van een gunstig klimaat voor toegepast onderzoek van een aanzienlijke impact. Foster outreach programma's en de betrokkenheid van de gemeenschap activiteiten. Bereiken effectiviteit, efficiëntie en de levensvatbaarheid van de universitaire werking en middelen.

Locaties

  • Dubai

    AL GHURAIR UNIVERSITY Dubai Academic City, PO Box 37374, Dubai

    Opleidingen

      Vragen