Keystone logo
Aeres University of Applied Sciences

Aeres University of Applied Sciences

Aeres University of Applied Sciences

Invoering

Aeres University of Applied Sciences

Talent om te groeien. Dat is wat Aeres University of Applied Sciences voor staat. Onze universiteit is geworteld in de agrarische en educatieve hoger onderwijs. Wij richten ons op onderwijs, onderzoek en het delen van kennis. Dit is hoe we een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van innovatieve professionals. Professionals die in staat zijn van het nemen van verantwoorde beslissingen in een complexe wereld, met een natuurlijk talent voor het handelen duurzaam zijn.

Aeres universiteit heeft drie faculteiten: Dronten, Almere en Wageningen. Vroeger hadden we twee afzonderlijke universiteiten zijn, maar we versmolten in 2013. We delen dezelfde visie en missie, maar we hebben elk een eigen profiel en identiteit.

bacheloropleidingen

Onze bacheloropleidingen leidt tot de nationaal erkende Ingenieur kwalificatie, wat gelijk is aan de Britse BSc (Honours) en de Franse Licence Professionelle. Dit universitair diploma is nationaal erkende en internationaal erkend door bedrijven en maatschappelijke organisaties. De duur van het programma is afhankelijk van de beroepskwalificatie van de student en kan 1- jaar, 1,5- jaar, 2 jaar of 4 jaar in beslag nemen.

Onze bacheloropleidingen zijn:

Animal Health & Welzijn Aquatic Ecosysteem Analyse Major International Agribusiness (EED) Major Plant Production (EED) EU Structural Funds Management Europese Food Business Eten Chain Management Eten Ondernemerschap Food Safety Management International Equine Business Management International Food Business International Horticulture & Management International Livestock Production

Wij bieden ook een masteropleiding in agribusiness Development.

Locaties

 • Almere

  Aeres University of Applied Sciences De Drieslag 4 , 8251 JZ, Almere

  • Dronten

   Aeres University of Applied Sciences Stadhuisstraat 18, 1315 HC, Dronten

   Vragen