Keystone logo
AdventHealth University

AdventHealth University

AdventHealth University

Invoering

AdventHealth University is een instelling van de Zevende-dags Adventisten die gespecialiseerd is in onderwijs in de gezondheidszorg in een geloofsbevestigende omgeving. Servicegericht en geleid door de waarden van opvoeding, uitmuntendheid, spiritualiteit en rentmeesterschap, streeft de universiteit ernaar leiders te ontwikkelen die de gezondheidszorg als een ministerie zullen uitoefenen.

AdventHealth University is een leider in onderwijs in de gezondheidszorg, transformeert de wetenschap en praktijk van zorg voor de hele persoon en ontwikkelt invloedrijke professionals met een ongewoon mededogen.

AdventHealth University heeft een rijke traditie in verband met de baanbrekende hervormingsbewegingen op het gebied van gezondheidszorg (1866) en onderwijs (1872) die zijn gestart door de Zevende-dags Adventisten. De kerk exploiteert nu een van de grootste wereldwijde netwerken van gezondheidszorg- en onderwijsfaciliteiten ter wereld.

Het gezondheidszorgsysteem breidt de genezingsbediening van Christus uit naar patiënten in 173 ziekenhuizen, 126 verpleeghuizen en 294 klinieken over de hele wereld. De universiteitscampus bevindt zich naast AdventHealth Orlando - een van de grootste medische faciliteiten in de staat - en runt al enkele jaren het best beoordeelde ziekenhuis in Florida (US News & World Report).

Het onderwijssysteem breidt de onderwijsbediening van Christus uit naar studenten op 7.579 scholen die meer dan 1,8 miljoen studenten bedienen. AHU is een van de 114 adventistische hogescholen en universiteiten die over de hele wereld actief zijn. Dit onderwijssysteem vertegenwoordigt het grootste dat wordt beheerd door een protestants-christelijke denominatie.

Locaties

  • Orlando

    Winyah Drive,671, 32803, Orlando

    Vragen