Keystone logo
Adler University

Adler University

Adler University

Invoering

De wereld kan in een oogwenk veranderen

Er zijn momenten in ons leven die niet alleen bepalen wie we zijn, maar ook wie we zullen worden. Ze komen niet toevallig. Ze zijn geboren uit passie.

Als je dit nu leest, heb je laten zien dat je toegewijd bent aan sociale rechtvaardigheid en een verlangen hebt om een positieve kracht in de wereld te zijn. Op het moment dat je besluit om je bij ons aan de Adler University te voegen en je vastberadenheid om een rechtvaardigere samenleving te creëren, te verdiepen, zal de weg naar wie je voorbestemd bent te worden duidelijk zijn.

Dit is jouw moment. En de wereld wacht.

We verwelkomen je aan de Adler University met een enkel woord dat de leerstellingen en praktijk van Alfred Adlers baanbrekende concept van sociaal belang beschrijft:

gemeinschaftsgefühl!

Vertaald betekent het dat onze gezondheid deel uitmaakt van ons gemeenschapsleven en onze verbindingen. Het is een idee dat actie vereist die nu meer dan ooit nodig is. Om een licht te werpen op onrecht en het werk te stimuleren dat leidt tot een hoognodige verandering in enkele van onze meest uitgedaagde gemeenschappen. Onze missie is om beoefenaars voor te bereiden om de alarmerende gezondheidsongelijkheden en sociale onrechtvaardigheden in de wereld aan te pakken. Adler University legt laarzen op de grond waar ze het meest nodig zijn - als wetenschappers, activisten, beoefenaars en mentoren. Adleriaanse beoefenaars brengen de nodige veranderingen aan in de gemeenschappen die ze thuis noemen.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

  • Chicago

    North Dearborn Street,17, 60602, Chicago

    Vragen