Keystone logo
ADG Business School

ADG Business School

ADG Business School

Invoering

De ADG Business School is een school van de Faculteit Bedrijfskunde en Economie aan de Steinbeis University. Als zodanig bieden we job-geïntegreerde en praktijkgerichte cursussen met een branchefocus en praktijkrelevant onderzoek. Of het nu gaat om een bachelor of master - de ADG Business School biedt u nauwkeurige kwalificaties voor de uitdagingen van de toekomst en biedt training voor verantwoordelijke managementtaken .

Als een universiteit voor waarde-georiënteerde economie, we vertrouwen op megatrends voor onze cursussen, dat wil zeggen onderwerpen zoals transformatie, innovatie, verandering, digitalisering - en altijd met de focus op coöperatieve waarden en met een goed begrip van de economie op basis van financiering. Dit omvat onderwerpen als algemene sociale verantwoordelijkheid, duurzaamheid en innovatie.

Onze cursussen zijn gericht op de industrie, professioneel, geïntegreerd en praktisch - en te verwaarlozen zonder de academische claim. Aanwezigheid wordt afgewisseld met zelflerende fasen. Om ervoor te zorgen dat onze studenten hebben om succesvol te ontwerpen ondanks de hoge spanning in de baan voldoende flexibiliteit om hun studies. Alle aangeboden cursussen zijn programma's aan de Steinbeis University en worden uitgevoerd in overeenstemming met de bevelen van de Steinbeis University.

Een uitstekende faculteit, state erkenning en accreditatie, evenals de reputatie van een van de grootste particuliere universiteiten in Duitsland - de Steinbeis University - spreken voor ons.

Locaties

  • Montabaur

    Schlossweg, 56410, Montabaur

    Vragen