Keystone logo
Accademia del Lusso Master in Sustainable Fashion Design
Accademia del Lusso

Master in Sustainable Fashion Design

Milan, Italië

1 Years

Engels

Full time

Request application deadline *

Request earliest startdate

EUR 21.350 / per year **

Op de campus

* Er is geen uiterste inschrijfdatum. We raden studenten echter aan om zich vroeg aan te melden om teleurstelling te voorkomen, omdat de klassen beperkt zijn.

** EU citizens / fees for non - EU citizens: €26,350

Invoering

Course Overview

Het uitgebreide curriculum van onze masteropleiding Sustainable Fashion Design stelt je in staat een reeks vaardigheden te ontwikkelen waarmee je alle stadia van modeontwerpprocessen kunt volgen en mode- en luxeproducten kunt creëren die de principes van ethische mode respecteren. Tijdens deze cursus onderzoekt u de briefing, trend- en doeldefinitie, onderzoek, materiaalselectie, merchandisingplan, productontwerp, prototypeontwikkeling, kostenberekening, bemonstering en productieprocedures, en meer. Aan het einde van de cursus heeft u een professioneel portfolio van uw werk samengesteld, dat u kunt gebruiken om uzelf in de toekomst aan bedrijven te presenteren.

The course contains highly specializing modules such as garment construction, textile design, fabric finishings and embellishments, and accessory collections, providing students with a wide-ranging specialized skill set that will enable them to cover high-profile roles in the fashion and luxury companies worldwide.

De cursus wordt gegeven door experts uit de industrie en geeft studenten de mogelijkheid om creatieve vaardigheden te verbeteren en tegelijkertijd zakelijk bewustzijn en kritisch denken te ontwikkelen.

Het cursuscurriculum is toekomstgericht en gevarieerd en combineert klassikale lezingen met seminars, praktische workshops, waaronder ontmoetingen met merken, bedrijven en experts uit de industrie, evenals excursies naar beurzen, mode-evenementen, bedrijven en andere belangrijke sectorlocaties en bedrijven .

toelatingen

Beurzen en financiering

leerplan

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen