Keystone logo
Accademia Leonardo Salerno

Accademia Leonardo Salerno

Accademia Leonardo Salerno

Invoering


Italiaanse taalscholen in Italië, Amalfikust, Salerno/>

Italiaanse taalschool in Italië Accademia Leonardo is een levendig cultureel centrum dat honderden studenten van Italiaanse taal van elke nationaliteit verwelkomt die willen studeren en Italiaans in Italië willen leren en hun kennis van de Italiaanse taal willen perfectioneren, terwijl ze tegelijkertijd willen om de Italiaanse levensstijl te ervaren op een van de meest aanbevolen bestemmingen in ons land, de Amalfikust, Zuid-Italië. Het belangrijkste doel van de school is het vergroten van de waarde van het studeren van Italiaans en het aanmoedigen van de Italiaanse taal en cultuur met de hulp van onze leraren die zijn geselecteerd op basis van hun toewijding, professionaliteit, communicatieve vaardigheden en persoonlijkheid. Het belangrijkste doel van de school is het verbeteren, promoten en verspreiden van de Italiaanse taal en cultuur van Zuid-Italië naar de hele wereld.

Controleer Accademia Leonardo Taalschool reviews en Accademia Leonardo Daily Tours beoordelingen

De school

72225_72217_lesson.jpg

Talenpracticum

Een groot aantal audio en videobanden zijn gratis beschikbaar voor de studenten om de fonetiek te perfectioneren en het gebruik van de Italiaanse taalstructuur te oefenen.


Lees Kamer/>

In de middag is de bibliotheek beschikbaar voor studenten om te lezen en te studeren. Naast de leeszaal is er een ruimte beschikbaar waar studenten Italiaanse tv-programma's en films kunnen kijken.


De ideale plek om te studeren/>

Accademia Leonardo is al vele jaren een levendig cultureel centrum en verwelkomt honderden studenten van elke nationaliteit die hun kennis van de Italiaanse taal willen beginnen en perfectioneren, terwijl ze tegelijkertijd de Italiaanse levensstijl willen ervaren in een van de meest aanbevolen talen. bestemmingen in ons land. Het primaire doel van de school is het vergroten van de waarde van en het aanmoedigen van de Italiaanse taal en cultuur met de hulp van onze leraren die zijn geselecteerd op basis van hun toewijding, professionaliteit, communicatieve vaardigheden en persoonlijkheid.

Accademia Leonardo is gevestigd in een historisch, edel gebouw in het centrum van de stad Salerno. De ene kant van de school kijkt uit over de botanische tuin van de stad en het theater Verdi, terwijl de andere kant uitkijkt op de Golf van Salerno en het kasteel van de prins Arechi. De locatie van de school is ideaal voor restaurants, pizzeria's, winkels en stranden op slechts een steenworp afstand. Accademia Leonardo verwelkomt studenten in een warme en vertrouwde omgeving. Onze klaslokalen, gekleurd en gedecoreerd met frescoschilderijen, creëren een opgewekte en enthousiaste sfeer, ideaal om een ​​nieuwe taal te leren. Elke klas is ingericht en uitgerust met moderne multimedia.


Multimedia ruimte/>

Studenten hebben gratis toegang tot een multimediaruimte waar ze kunnen surfen op het internet met behulp van de computers van de school of hun eigen verbinding met ons Wi-Fi LAN.


Onze leraren/>

72227_72219_07.jpg

Onze leraren zijn getraind in het onderwijzen van de Italiaanse taal en cultuur, met een specialisatie in het lesgeven van Italiaans aan buitenlandse studenten. Ze zijn jong, dynamisch, enthousiast en altijd beschikbaar om aan de behoeften van studenten te voldoen. Door het gebruik van het lezen van kranten en literair materiaal, het luisteren naar dialogen en liedjes, en het kijken naar films, worden onze lessen uitgevoerd met de ijver van onze studenten om hun taalvaardigheid te beheersen. Studenten worden actief betrokken en houden de aandacht zodat ze het hoogst mogelijke niveau van leerervaring krijgen. De toewijding van onze leraren wordt zorgvuldig gecontroleerd om ervoor te zorgen dat de leerervaring van elke student samenvalt met hun verwachtingen


Een geweldige ervaring/>

Het primaire doel van onze cursussen is om een ​​communicatieve competentie te creëren die studenten in staat stelt om zich op een efficiënte en coherente manier uit te drukken in de juiste context, gebruik makend van de Italiaanse taal. Onze cursussen begeleiden de student om de Italiaanse taal buiten de context van het klaslokaal te gebruiken en hen voor te bereiden op interactie in alledaagse situaties. Na de eerste lesdag zal de student in contact komen met de taal en worden aangemoedigd om deel te nemen aan tal van activiteiten die door onze leraren worden voorgesteld. Dankzij de interacties in onze groepsles nemen studenten actief deel aan de lessen die de leidende rol spelen in hun leerervaring. Onze cursussen negeren grammaticale structuren niet, maar leren ze om gebruikt te worden voor communicatie en expressie.

Onmiddellijke toepassing van woordenschat en grammaticale structuren op reële situaties is de sleutel tot onze methode. De behoeften van elke student staan ​​centraal. Elke docent neemt de rol van facilitator op zich en helpt studenten bij het toepassen van wat ze hebben geleerd, waardoor ze 'de taal eigen kunnen maken'. Dialogen worden niet vooraf vastgelegd en opgeslagen, maar eerder geïnitieerd door studenten op basis van authentieke alledaagse situaties.


School activiteiten/>


Lunch en diner met .../>

Tijdens het laagseizoen organiseert de school wekelijkse lunches die door de leraren worden voorbereid voor de studenten. Tijdens de zomer worden diners en sociale activiteiten buiten de school gehouden. Onze bijeenkomsten bieden een geweldige kans voor studenten om te socialiseren met andere studenten en het personeel van de school. Onze cultuurcursussen zijn gebaseerd op twee pijlers van de Italiaanse traditie: mediterrane keuken en keramiek.


Italiaanse kookcursus/>

Een duik in de authentieke traditionele mediterrane keuken, een oude kunst die de geheimen van onze grootouders bevat, onze kookcursus is gebaseerd op het werk en de bereiding van "zelfgemaakte pasta" -gnocchi, fusilli, tagliatelle, orecchiette - en sauzen. De gerechten worden gedemonstreerd en voorbereid door onze leerkrachten samen met de studenten. Na elke les zullen de studenten genieten van de borden die ze hebben voorbereid. De cursus wordt het hele jaar door gehouden. Elke les heeft een minimum van 2 deelnemers en zal niet groter zijn dan 10.


Decoratie cursus keramiek/>

Onze cursus Keramiekdecoratie biedt lessen in de theorie van hedendaagse beeldende kunst, in relatie tot keramische schilderijen. Studenten zullen de technieken volgen die in de les worden geïllustreerd en oefenen met het decoreren en schilderen op keramisch materiaal. De lessen worden gegeven door een professionele keramische instructeur.

72226_72215_Italianlesson.jpgCultuur

Excursie en activiteiten

De school organiseert rondleidingen door de stad Salerno en andere belangrijke toeristische bestemmingen zoals Vietri, Amalfi, Positano, Ravello, Paestum, Palinuro, Ercolano, Pompeii en Napoli. Studenten krijgen ook de kans om het enige begeleide bezoek te maken, waarbij het mogelijk is om van dichtbij te zien hoe onze beroemde regio Mozzarella di Bufala wordt geproduceerd.


Salerno/>

Tussen geschiedenis en zee

Salerno ligt aan een kustlijn die zich uitstrekt over 200 km van Positano naar Cilento, en die de cultuur en het land van de Middellandse Zee omvat, waardoor men zich kan onderdompelen in de nobele tradities van Zuid-Italië. Met een mild klimaat, prachtige stranden, artistieke schatten, regionaal landschap en ver weg van het massatoerisme, is Salerno een ideale bestemming voor diegenen die Italiaans willen studeren en genieten van een aangename vakantie. Uitgerust met alles wat nodig is om een ​​stedelijke stad te zijn, is Salerno tegelijkertijd een plek om te ontspannen en zichzelf te vinden. De stad is vol met vele culturele en toeristische attracties waarvan je kunt genieten langs de kleine, levendige centro storico - 'oude stad'. De vrijgevigheid, vriendelijkheid en bereidheid van de lokale bevolking dragen bij aan een aangenaam verblijf en zorgen voor een onvergetelijke ervaring. De stad is in staat om aan de behoeften van toeristen van alle leeftijden te voldoen. Aan de ene kant zijn er veel bars, restaurants, nachtclubs en discotheken waar jongeren tot in de late uurtjes rondwandelen. Aan de andere kant biedt de stad rijke culturele programma's voor volwassenen, zoals openluchtconcerten, tentoonstellingen, het theater, festivals en culturele manifestaties.

Bovendien is Salerno een strategisch punt waar men belangrijke toeristische bestemmingen kan bezoeken. De stad ligt op slechts 15 minuten van de oude Romeinse stad Pompeii, op 30 minuten van de belangrijke archeologische vindplaats van Paestum en op ongeveer 50 minuten van Napels en het eiland Capri. Alle bestemmingen zijn gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.


De kust van Amalfi, de goddelijke kust/>

De kust van Amalfi maakt deel uit van de klokvormige kust die uitkijkt over de Golf van Salerno. De kust, vanwege zijn landschap en prachtige schoonheid de naam "La Divina", is een elegante toeristische bestemming die liefhebbers van de zee, de zon en jonge mensen aantrekt die op zoek zijn naar een leuke tijd. Het landschap van de kust wordt gekenmerkt door kliffen met uitzicht op de zee. De kust staat vol met kleine zeevaartdorpen die natuurlijke schatten en artefacten behouden. We raden je aan om deze wonderbaarlijke hoek van het paradijs te ontdekken, beginnend met Vietri sul Mare, een dorp dat beroemd is om zijn keramische winkels, gevolgd door het vissersdorp van Cetara dat bekend staat om zijn colatura di alici. Op weg naar Amalfi, kun je Maiori, Minori, de middeleeuwse Atrani en Ravello met zijn prachtige tuinen boven de zee niet missen.

Het laatste deel van je reis langs de kust eindigt met Amalfi. Als je door het doolhof van paden wandelt, zul je het gevoel hebben alsof je in de Repubblica Marinara loopt, de eerste Italiaanse Republiek van de Zee na de val van het Romeinse Rijk. De reis eindigt in Positano, een dorp met kleine witte huizen gebouwd op de rotsen van de kust, en biedt de mogelijkheid om te winkelen in de beroemde boetieks van "Moda Positano" terwijl u geniet van de schoonheid van de zee.


Bestudeer Italiaans in Italië op onze best met onze officieel erkende school/>

Italiaanse taalschool Accademia Leonardo is officieel erkend door de Italiaanse lokale autoriteiten voor onderwijs (Provincia di Salerno - Assessorato alla Scuola - Provinciale wijk voor school - en het Major House van Salerno). Accademia Leonardo Italiaanse scholen zijn erkend door de Zweedse instelling voor programma's in het buitenland (CSN) en zijn een CILS-examencentrum dat wordt erkend door de "Università per Stranieri di Perugia", en is ook een DITALS erkend centrum, het trainingsprogramma voor leraren die willen Italiaans leren, erkend door de Università di Perugia. Ook is Accademia Leonardo een partner met scholen Italiaans in Rome en Italiaanse taalschool in Florence.

Download onze brochure en prijzen van Italiaanse cursussen en accommodatie:

Brochure-Accademia-Leonardo-EN.pdf

Locaties

  • Salerno

    Piazza Umberto I n. 1 – 84121 – SALERNO - ITALY, , Salerno

Opleidingen

    Instelling biedt ook:

    Vragen