Keystone logo
Academia de Studii Economice

Academia de Studii Economice

Academia de Studii Economice

Invoering

Academia de Studii Economice in Boekarest is een geavanceerde onderzoeks- en onderwijsuniversiteit die universitaire studies en wetenschappelijk onderzoek organiseert op het gebied van economische, administratieve en sociaal-menselijke wetenschappen. Academia de Studii Economice wordt beschouwd als de belangrijkste economische instelling voor hoger onderwijs in het land en een van de beroemdste economische universiteiten in Zuidoost-Europa.

De universitaire opleiding van de studenten wordt uitgevoerd binnen de bachelor-, master-, doctoraats- en postdoctorale cycli. Academia de Studii Economice biedt Academia de Studii Economice permanente educatieprogramma's, pedagogische opleidingen, postdoctorale academische studies, evenals MBA- (Master of Business Administration) en EMBA- (Executive Master of Business Administration) -programma's.

In het meer dan 100-jarig bestaan heeft de Academia de Studii Economice in Boekarest een echt nationaal en internationaal aanzien verworven. Talrijke leraren en de meeste afgestudeerden van onze universiteit hebben zich in de loop van de tijd gevestigd als belangrijke persoonlijkheden, en zijn professoren en onderzoekers geworden aan prestigieuze universiteiten over de hele wereld, lid van de Roemeense Academie en andere wetenschappelijke fora in binnen- en buitenland, respectievelijk van enkele particuliere en openbare administratieve structuren, parlementair, gouvernementeel en diplomatiek.

Locaties

  • Bucharest

    Piața Romană,6, 010374, Bucharest

    Vragen