Keystone logo
OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland

Invoering

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland is gecertificeerd door EFMD Online Course Certification System (EOCCS) , een groot bewijs van kwaliteit op het gebied van online en afstandsonderwijs. EFMD is Europa's grootste netwerkassociatie op het gebied van managementontwikkeling. ABMS is de eerste virtuele universiteit in Europa en is een geregistreerd handelsmerk voor Onderwijs in Zwitserland onder Nr. 690804 van het Swiss Federal Institute of Intellectual Property. OUS is bevoegd om diploma's in Zwitserland uit te voeren en uit te geven volgens het letternummer (DBK DBKS 6/33/60236), uitgegeven door het College van Onderwijs en Cultuur in de deelstaat Zug.

We bieden een scala aan online studieprogramma's vanaf Associate Bachelor Degree tot en met Doctorate Degree , inclusief Masters en Bachelors studieprogramma's, al onze Studies kunnen in een academisch jaar in deeltijd (van vrijdag tot zondag) worden gedaan.

De Academy is een wereldleider op het gebied van Online Business Education en heeft een uitstekende reputatie -

OUS is een ' Premier Accredited University ' door Accreditation Service for International Colleges

OUS is ISO 9001: 2008 gecertificeerd. OUSis Erkend door ASIQUAL (kwalificaties van Academic en Skills International).

De hoofdtaal van onze studieprogramma's is Engels, toegewijde werkende professionals van over de hele wereld.

OUS is geaccrediteerd door de Europese Raad voor Leading Business Schools (ECLBS) en de European Council for Distance Learning (EUCDL).

We hebben een online ervaring gecreëerd waarmee je effectief kunt communiceren met docenten en andere studenten, alles wat je nodig hebt, is een computer met internetverbinding, de opleiding op jouw voorwaarden.

We moedigen mensen aan om te nemen wat ze leren en toepassen op hun eigen leven.

Ons doel

  • Succesvolle toekomst voor al onze studenten
  • Internationaal milieu
  • Uitstekende docenten
  • Hoge kwaliteitsstandaard
  • Om studenten van over de hele wereld te dienen

Klassen

Onze online lessen worden in kleine bochten gehouden, u leert intensiever, we proberen onze studenten te houden - het rantsoen van docenten is erg klein, al onze programma's worden in het Engels gegeven, onze belangrijkste focus is om u geweldige zakelijke connecties te bieden door u een part-time-online studieprogramma dat je verbonden houdt met je eigen bedrijf of baan. Ga voor meer informatie naar ABMS - De Open Universiteit van Zwitserland www.abmswiss.com

Locaties

  • Zürich

    Freilagerstrasse 39

    Vragen