Keystone logo
Abertay University Msc eten & drinken innovatie
Abertay University

Msc eten & drinken innovatie

Dundee, Verenigd Koninkrijk

12 Months

Request teaching languages

Full time

Request application deadline

Aug 2023

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

MSc Food & Drink Innovation

Schotse Funding Council-fee gefinancierd plaatsen beschikbaar voor in aanmerking komende studenten en zal worden toegekend op basis van concurrentie op verzoek.

 • Pas uw eigen specialist vermogen en het ontwikkelen van nieuwe sector specifieke expertise via gespecialiseerde opleiding en collaborative mixed-team dat werkt aan de industrie gekoppelde innovatieprojecten
 • Meer informatie over de industrie de verwachtingen zoals u worden ondersteund en begeleid door ervaren professionals uit de industrie en de academische specialisten
 • Volg een curriculum ontworpen in samenwerking met Schotland Food & Drink, Skills Development Scotland en Interface eten & drinken aan de eisen van de sector Food & Drink voldoen
 • Doe mee met onze zeer succesvolle commerciële tak Food Innovation @ Abertay en met interdisciplinaire onderzoekers uit heel de Universiteit

De MProf Eten & Drinken Innovatie (Packaging & Sustainability) biedt een unieke postdoctorale ervaring, speciaal ontworpen in overleg met brancheorganisaties (Scotland Food & Drink, Skills Development Scotland, Interface Food & Drink). Zoals postdoctorale studenten, zeer getalenteerde mensen zullen werken in gemengde-discipline teams om innovatieve voedsel en drankverpakkingen en duurzame oplossingen te ontwikkelen. In nauwe samenwerking met de wetenschappelijke staf die zeer ervaren in de food & drink industrie en academisch onderwijs, en onder de begeleiding en mentorschap van food & drankindustrie vertegenwoordigers, ontwikkel je professionele vaardigheden en kennis aan de food & drankindustrie relevant.

In de loop van je studie, zul je uiteindelijk worden verwacht toegepaste excellentie in uw vakgebied, evenals professionaliteit, flexibiliteit, het vermogen zich aan te passen in team werken situaties, en de creativiteit en innovatie in de richting van de ontwikkeling van het product aan te tonen. Deze intensieve programma zal u blootstellen aan een breedte van de praktijk aangetroffen in de food & drankindustrie, idealiter je voorbereiden op een spannende en creatieve carrière in een levendige en groeiende sector.

Wat studeer jij
Een belangrijk onderdeel van de MProf Food & Drink Innovatie (Packaging & Sustainability) is om creativiteit door middel van onderzoekend leren, stimuleren waar de mixed-discipline teams van studenten oplossingen voor de industrie tot problemen zal ontwikkelen. -Industrie gekoppeld innovatieprojecten zal worden ontwikkeld door multidisciplinaire teams van studenten, begeleid en ondersteund door ervaren praktijk van het bedrijfsleven en de academische onderzoekers, en ondersteund door high-level sector specifieke modules en onderwijs.

Met activiteiten, variërend van toonhoogte en crit sessies, waarbij oplossing opvattingen worden geworpen aan een panel voor kritiek, om de ontwikkeling van protyped oplossingen, zijn teams begeleid en gecontroleerd door academici en praktijk van het bedrijfsleven aan de ontwikkeling van specifieke professionele vaardigheden en een breder begrip van te vergemakkelijken de Food & Drink industrie.

Tijdens de cursus zullen de studenten ook studies op het gebied te ondernemen, zoals duurzaam project management, de industrie landschap en de beroepspraktijk, de verpakking en duurzaamheid en innovatie en professionele ontwikkeling. Studenten kiezen ook optionele modules uit de hele universiteit, waardoor verdere ontwikkeling van hun kerncompetenties, indien nodig, maar meer in het bijzonder de mogelijkheid van een meer individuele en op maat gemaakte leerervaring door de aanvullende studie van de gebieden van persoonlijk belang, zoals marketing, business, en de voedselveiligheid .

Entry routes
De aanvragers moeten een graad op 2,2 (lagere tweede klasse) of beter in een geschikt onderwerp te houden, zoals biowetenschappen, chemie, wetenschap, product design, engineering, voedsel, voeding of consument science graad, computing, marketing, of bedrijf.

De universiteit streeft naar een ruimere toegang beleid en aanvaardt sollicitaties van kandidaten met recente relevante academische, beroeps- of werkervaring die kunnen aantonen dat ze zouden profiteren van studie op masterniveau. Deze worden op individuele basis. Wij zijn blij met de aanvragers van de werkgelegenheid en van de Food & Drink industrie zelf voor FT en PT studie, voor degenen die een versnelde route kunnen proberen om een ​​postdoctorale kwalificatie.

Overseas / EU
Alle aanvragers zijn verplicht om gecertificeerde proeve van bekwaamheid te bieden in het Engels.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • Master Degree in Engineering voor de voedingsindustrie
  • Parma, Italië
 • Máster Universitario en Ciencia e Ingeniería de los Alimentos
  • Valencia, Spanje
 • Master in eten en drinken en merkherstel
  • L'Hospitalet de Llobregat, Spanje