Keystone logo
AAS College

AAS College

AAS College

Invoering

AAS College werd opgericht in 1990 en is tegenwoordig een van de grootste hogescholen in Thessaloniki. Het staat bekend om zijn hoge opleidingsniveau in Art & Design Studies.

AAS is een franchise partner College de Universiteit van Sunderland in het VK. Dat betekent dat we bij AAS Brits onderwijs van topkwaliteit bieden. We volgen hetzelfde curriculum en bieden dezelfde BA's en MA's graden als UoS in het ontwerpgebied.

Bij AAS begrijpen we dat u een moderne, vriendelijke en inspirerende omgeving nodig hebt om uw volledige potentieel te bereiken. Dit is de reden waarom we constant in onze gebouwen en middelen investeren. Hightech computers, bibliotheek, ELO en alle benodigde apparatuur zijn er om je te helpen met je studies. Je studeert en oefent in volledig uitgeruste computerstudio's, collegezalen, designstudio's terwijl je kunt genieten en ontspannen in het café van het College.

Onze bibliotheek is een van de grootste in de stad en is volledig bijgewerkt. Bovendien geniet u dankzij de samenwerking met de Universiteit van Sunderland tijdens uw studie van gratis toegang tot e-bibliotheken.

Je neemt deel aan tal van wedstrijden tijdens je studie. Het hoge aantal prijzen dat onze studenten behalen in nationale en internationale wedstrijden maakt ons echt trots.

Tijdens je driejarige programma geniet je ook van culturele bezoeken, echte projecten, stages, tentoonstellingen en studiebezoeken aan Europa.

AAS is een uitstekende keuze voor u die een verschil wil maken op het gebied van ontwerp en communicatie.

Je bent getraind volgens het Britse onderwijssysteem en bent bereid om alle uitdagingen op de internationale markt te beantwoorden.

Je volgt hetzelfde curriculum, hetzelfde programma en je behaalt dezelfde bachelor- en mastergraden als de studenten bij UoS. Je krijgt hetzelfde Brits onderwijs van topkwaliteit. Je blijft op de hoogte van alle internationale trends op het gebied van design en grafische afbeeldingen.

Kom bij het studeren voor de slimme keuze!

Ontdek de mediterrane site van de Universiteit van Sunderland, kies voor Brits onderwijs van topkwaliteit, in een mediterrane omgeving van topkwaliteit, tegen lagere collegegelden dan die van de Britse universiteiten!

Sluit je aan bij AAS College in Thessaloniki - Griekenland!

Locaties

  • Thessaloniki

    AAS College 108 Thessalonikis street Oraiokastro, ΤΚ: 57013, Thessaloniki

Vragen