Keystone logo
3IL Groupe

3IL Groupe

3IL Groupe

Invoering

3IL Groep: 2 scholen - 3 graden - Carrière in Computer Technologies and Engineering

Wie zijn wij?

Gemaakt in 1987 door de Kamer van Koophandel en Nijverheid van Limoges, is Groupe 3IL bestaat uit 2 middelbare scholen: 3IL Ingénieurs en 3IL Academy, die verschillende hoge mate gespecialiseerd in Computer Science geven.

Die graden worden erkend door het Franse ministerie van Hoger Onderwijs.

We hebben het certificaat ISO 9001, uitgegeven door AFNOR Certification (AFAQ: Frans kwaliteitsborging). Dus zijn we erkend voor de kwaliteit die wij leveren. Het helpt ons onze concurrentiepositie te verbeteren en goede praktijken door keurmerken erkend door professionals onderschreven. We hebben ook veel institutionele, academische en professionele partners. 3IL Ingénieurs is een opleiding in Computer Science die vraagt ​​om een hoog niveau in Science, Computing en Management.

De mate is een Master graad geaccrediteerd door de Europees label EUR-ACE, Maar ook door de Franse onderwijsinstelling riep Commission des Titres d'Ingénieurs (Engineering Education Commission)Een etiket de kwaliteit van de Ingenieur en zijn aanpassing aan de behoeften van een bedrijf;.

Er is geen letterlijke vertaling van CTI, want we gebruiken het alleen in Frankrijk, zelfs als we wat technische school in het buitenland te vinden (Vietnam, België, Bulgarije, ...) De CTI heeft veel van de eisen die u moet volgen als je wilt om de accreditatie te vernieuwen. Zo moeten studenten minstens één semester in het buitenland (een academische uitwisseling semester) door te brengen.

De "Ingénieur" label is een gedeponeerd en beschermd handelsmerk.

3IL Academy is gebaseerd op 2 professionele opleidingen (erkend door de Franse commissie voor de professionele certificaten): *

  • een Bachelor in Conception voor Information Systems, die je toelaat om vaardigheden vooral in Web en netwerken en binnenkort ook in Big Data en E-Health (na een 2-jarige opleiding met een Computer Science veld) te krijgen. Deze cursus is goedgekeurd als het tweede niveau (4-jarige universitaire opleiding).
  • een 2-jarige Master of Management en Informatie Systemen en infrastructuur (na een bachelor met een Computer Science veld), goedgekeurd als eenmaal level (5-jarige universitaire opleiding)

Waar zijn we?

3IL groep bevindt zich op Limoges. Het biedt een comfortabele manier van leven met de natuur en goedkope accommodatie in de buurt. Limoges is gelegen op 3 uur van Parijs met de trein of 1 uur met het vliegtuig. centrale ligging van deze stad (op de kruising tussen de snelweg van Spanje naar Noord-Europa en halverwege tussen Midden-Europa en de Atlantische Oceaan) maakt het ideaal voor alle soorten uitwisselingen.

Limoges heeft een lange geschiedenis dateert uit de vroege middeleeuwen. De vroege welvaart van Limoges was nauw verbonden met de porseleinen industrie. Stad van kunst en geschiedenis en hoofdstad van de Kunsten van de Brand, Limoges kunnen bezoekers een verzameling uniek in de wereld te bewonderen: 12 000 stuks van porselein tentoongesteld in het Adrien Dubouché National Museum.

Deze prestigieuze label wordt toegekend door het ministerie van Cultuur aan de lokale autoriteiten die hebben gewerkt aan het erfgoed van hun regio bij zowel bewoners en bezoekers te bevorderen.

Waarom kunt u ons kiezen?

Omdat onze curriculum, vaardigheden en pedagogische aanpak:

  • Zijn gekoppeld aan bedrijven verwachtingen en zijn ontwikkeld om te beantwoorden aan hun behoeften.
  • Worden geassocieerd met wetenschappelijke onderzoeken plaats met XLIM Laboratory (CNRS)
  • Worden op grote schaal opengesteld voor internationale mobiliteit en ervaring (academische uitwisselingen of dubbele graden)
  • En zeker zorgen voor een hoge inzetbaarheid (75% van onze studenten een baan te vinden voor hun afstuderen!)

Getuigenissen

Ik heb gekozen voor 3IL studeren Computer Science and Engineering cursussen, om zo een Franse graad met de CTI-label te krijgen. Toen ik aankwam bij 3IL, mijn mentor heeft me geholpen om alle verplichte formaliteiten doen, zelfs te bewegen in mijn accommodatie. Ik woon een ongelooflijke ervaring en hebben veel vrienden. Ik raad buitenlandse studenten op deze school met een familiaire geest te kiezen. Er zijn kwaliteit cursussen en team projecten voor een betere leer- en het in praktijk brengen in bedrijven. Amina BENBIGA - Casablanca I 2015 klasse

Er is een comfortabele omgeving bij 3IL om te studeren. Leraren zijn geduldig en mijn klasgenoten zijn erg leuk. Ik ook profiteren van de FLE programma, om mijn niveau Frans verbeteren. Wang LIU - Pékin I 2015 klasse

Locaties

  • Limoges

    43 rue de Sainte-Anne BP 834 - 87015 Limoges France, BP 834-87015, Limoges

Vragen