Keystone logo
愛知産業大学

愛知産業大学

Invoering

De kenmerken van privéschoolonderwijs, waarin de onafhankelijkheid van het onderwijs wordt gerespecteerd, komen tot uiting in het geven van onderwijs gebaseerd op een unieke traditie en onderwijsfilosofie gebaseerd op de "grondlegger". Dat kenmerk is ook de reden voor het bestaan van een particuliere school, die anders is dan een openbare school. Aan de愛知産業大学ons schoolbedrijf, is de ontwikkeling van "menselijke hulpbronnen die kunnen bijdragen aan de samenleving" het basisprincipe van onderwijs.

Om de educatieve basisfilosofie van "het cultiveren van menselijke hulpbronnen die kunnen bijdragen aan de samenleving" uit te voeren, zullen we educatieve activiteiten uitvoeren met het onderwijsbeleid van "het cultiveren van menselijke hulpbronnen met een overvloed aan intelligentie" en "het cultiveren van menselijke hulpbronnen met een oprecht hart". Ik zal het doen.

"Overvloedige intelligentie" is het vermogen om de beste beslissingen te nemen met een breed scala aan kennis en diepgaande opleiding, en voor dat doel is het belangrijk om actief aan alles te werken en alles in het werk te stellen. Een "eerlijk hart" is een serieus hart vol oprechtheid en genegenheid, en voor dat doel moeten we alles met oprechtheid behandelen, u uit de grond van ons hart bedanken en beleefd zijn.

Een persoon die kan bijdragen aan de samenleving is een persoon die zowel "rijke intelligentie" als "eerlijk hart" heeft.

Wij geloven dat de愛知産業大学kan bijdragen aan de samenleving door menselijke hulpbronnen te bevorderen met een "rijk intellect" en een "eerlijk hart" in de geest van oprichting.

Locaties

  • Nishio

    12-5 Harayama, Oka-cho, Okazaki-shi, Aichi, , Nishio

    Opleidingen

    Vragen