Keystone logo
四国学院大学

四国学院大学

四国学院大学

Invoering

Shikoku Gakuin werd in 1949 opgericht door een missionaris van de Southern Elders Church van de Verenigde Staten en Japanse christenen als een instelling voor hoger onderwijs gebaseerd op het evangelische christelijke geloof. Met de historische achtergrond als herinnering, definiëren we hierbij een missie en de basisprincipes die die missie in de kern bevorderen.

《 Onze missie 》

Shikoku Gakuin biedt onderwijs dat bijdraagt aan het koesteren van de rijke mensheid die mensen hun hele leven nodig hebben, gebaseerd op de waardigheid en vrijheid van hun persoonlijkheid op basis van het christelijk geloof.

<< Onze basisfilosofie >>

・Dien God en mensen .

・Streven naar gerechtigheid en vrede, menselijke vrijheid en waardigheid met een kritische beschouwing van de " menselijke kijk" .

・ In een geest van samenwerking met anderen bevelen we ten zeerste een overvloed aan intelligentie en vrijheid van denken, en creativiteit en onafhankelijkheid van onderzoek aan .

・Respecteer mensen die een breed en diep begrip hebben van de lokale gemeenschap .

・De gevoeligheden stimuleren om verschillende culturen en verschillende mensen te accepteren .

・We respecteren mensen die welzijn zoeken, begrijpen de sociale realiteit oprecht en pakken problemen aan zonder sentimenteel of sympathiek te zijn .

・Streven naar waar welzijn voor anderen, cultiveer gevoeligheden en kwaliteiten die niet in valsheid vervallen .

・Ik denk dat de lichamelijkheid van het menselijk bestaan net zo belangrijk is als de geest .

・ Zoek tegelijk met het denken naar mensen om te oefenen.

Locaties

  • Zentsuji

    Zentsuji, Japan

    Vragen