Keystone logo
Åbo Akademi University Masteropleiding in onderzoek naar vrede, bemiddeling en conflict
Åbo Akademi University

Masteropleiding in onderzoek naar vrede, bemiddeling en conflict

Vaasa, Finland

2 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Op de campus

* 10000 €/jaar voor niet-EU/EER-studenten

Invoering

180271_peacemediationconflict.jpg

Het programma omvat het onderwijzen van de evolutie van agressie, escalatie van conflicten en oorlogen, evenals bemiddeling, onderhandeling en vredesopbouw. De gevolgen van oorlogen voor de samenleving, en vooral voor kinderen en vrouwen, worden bestudeerd.

Het programma biedt interdisciplinaire, met name psychologische en antropologische benaderingen, voor het begrijpen van menselijke agressie, vrede, bemiddeling en conflictoplossing. Het is gericht op het onderzoeken van mechanismen achter conflicten en oorlogen in zowel interpersoonlijke als groeps- en internationale contexten. Het doel van het programma is om studenten voor te bereiden op professionele activiteiten in zowel interpersoonlijke als internationale conflictsituaties, en ook op postdoctorale studies en onafhankelijk onderzoekswerk. Na het afstuderen is het mogelijk om promotieonderzoek aan te vragen bij de afdeling.

Studieomgeving

Het Peace, Mediation and Conflict Research-programma bevindt zich op de Vasa-campus van Åbo Akademi University .

Medewerking

Dit is een samenwerkingsprogramma met de Universiteit van Tampere. Aanvragers kunnen zich aanmelden voor het programma bij zowel Åbo Akademi University als de Universiteit van Tampere, maar ze moeten aangeven welke van de twee universiteiten hun eerste keuze is. Kijk op de website van het programma voor meer informatie over de mogelijkheden om je aan te melden. Na acceptatie kunnen studenten een aantal cursussen binnen het masterprogramma volgen aan de samenwerkende universiteit (maximaal 20 studiepunten).

Diploma behaald: Master of Social Sciences
Jaarlijkse inname : 20
Contactpersoon: [email protected]

toelatingen

leerplan

Carrièremogelijkheden

Programma collegegeld

Beurzen en financiering

Over de school

Vragen