Keystone logo
Zuid-Korea

Beste universiteiten voor Mastergraad Opleidingen in Zuid-Korea 2024

Aantal instellingen: 61
  • Dongdaemun-gu, Zuid-Korea

  Sinds de oprichting in 1918 heeft de University Of Seoul bijgedragen aan de ontwikkeling van de Koreaanse samenleving door middel van onderwijs en opleiding van studenten en door middel van academisch onderzoek. De University Of Seoul wordt algemeen beschouwd als een van de beste openbare universiteiten in Korea. Deze prestatie is niet alleen gebaseerd op de eigen inspanningen, maar ook op de voortdurende steun van de burger. Gefinancierd door de Seoul Metropolitan Government, blijft de University Of Seoul een beleid van 'half geprijsd collegegeld' implementeren dat voor het eerst werd ingevoerd in 2012. De University Of Seoul heeft haar sociale verantwoordelijkheid als openbare universiteit versterkt door dit baanbrekende beleid. Gebaseerd op het motto van waarheid, creativiteit en openbare dienstverlening, wil de University Of Seoul actief burgerschap en tolerantie bij onze studenten bevorderen. We moedigen onze studenten ook aan om hun diensten aan de samenleving te verlenen met hun opgedane kennis. Ten slotte University Of Seoul innovatief onderzoek dat bijdraagt aan beleidsbeslissingen, waarbij wordt ingegaan op zowel huidige als verwachte sociale behoeften.

  • Dongdaemun-gu, Zuid-Korea

  Door de ontwikkeling van informatietechnologie is de hoeveelheid informatie en de snelheid van het delen ervan toegenomen. Om te kunnen reageren op de verandering van de samenleving en om te overleven in de competitie, werd constant leren essentieel. Dienovereenkomstig was er vraag naar een onderwijssysteem dat past bij het concept van levenslang leren dat de opkomst van cyberuniversiteiten zoals Seoul Digital University heeft veroorzaakt. Seoul Digital University is trouw gebleven aan haar rol en plicht als de toonaangevende cyberuniversiteit van Korea en heeft in korte tijd een opmerkelijke groei laten zien. Vooral Seoul Digital University is gewapend met hoogwaardige educatieve inhoud, uitstekende docenten en de grootste studentenorganisatie. We hebben voortdurend geprobeerd de studentenservice te verbeteren en onze universiteit te specialiseren door het curriculum te reorganiseren. Als resultaat van deze inspanningen is Seoul Digital University de beste cyberuniversiteit van het land geworden met de beste prestaties op het gebied van studenttevredenheid en concurrentiepercentage, enz. SDU wint ook wereldwijd aan aanzien door middel van coöperatieve uitwisselingen met buitenlandse universiteiten. Seoul Digital University zal zich verder blijven ontwikkelen dan de beste cyberuniversiteit van Korea te zijn en zal zich ontwikkelen om de beste ter wereld te worden. Verder helpen we studenten hun potentieel maximaal te ontwikkelen door de nieuwe technologie te enten op het onderwijs. We zijn ervan overtuigd dat op het moment dat je afstudeert aan onze universiteit, je een door de samenleving gewenste gekwalificeerde professional zult zijn.

  • Seongbuk-gu, Zuid-Korea

  Korea University Business School leidt de Koreaanse opleiding bedrijfskunde, te beginnen met het onderwijzen van commerciële wetenschappen in de afdeling plutologie in 1905, en is een van de belangrijkste afdelingen met de langste geschiedenis aan de Korea University. Na in 1910 omgedoopt te zijn tot 'Department of Commercial Science' en in 1922 tot 'Department of Commercial Affairs', werd in 1955 de eerste 'Business School' opgericht en in 1963 de eerste MBA. Korea University Business School is inderdaad de pionier die het westerse moderne bedrijfskundeonderwijs in Korea introduceerde. Bovendien markeerde de Korea University Business School een mijlpaal in de geschiedenis van de universitaire architectuur door schoolgebouwen van wereldklasse te bouwen, waaronder de Business School Main Hall, het eerste gebouw in Korea dat is gewijd aan de enkele afdeling, het LG-POSCO-gebouw, dat wordt gefinancierd geheel door donatie voor de eerste keer in Korea, en de Hyundai Motor Hall, die werd opgericht met de grootste donatie van 3.600 personen en organisaties in de geschiedenis van de universitaire architectuur.

  • Dongdaemun-gu, Zuid-Korea

  Een toonaangevende universiteit die een slim ecosysteem voor de maakindustrie promoot De Korea Polytechnic University , strategisch gelegen in de Siheung en Ansan Smart Hub, is gespecialiseerd in samenwerking tussen de industrie en de universiteit, gemodelleerd naar geavanceerde industriële clusters in het buitenland. KPU is nog steeds een jonge universiteit, maar de instelling heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van de nationale industrieën door meer professionals in engineering op te leiden dan alle andere. Door een aangepast curriculum te implementeren dat de behoeften van de industrie weerspiegelt, heeft KPU een campuscultuur gecultiveerd waarin de industrie en de universiteit naast elkaar bestaan door elkaar te omarmen.

  • Ansan-si, Zuid-Korea

  Op dit moment heeft Seoul Institute Of The Arts een punt bereikt waarop het het paradigma van kunsteducatie en creatie tot nu toe moet heroverwegen en vernieuwen om een nieuwe sprong voorwaarts te maken als een creatief georiënteerde kunstuniversiteit van wereldklasse. Bovendien, geconfronteerd met enorme veranderingen als gevolg van de 4e Industriële Revolutie en de Corona-pandemie, moet Seoul Institute Of The Arts zijn karakterisering en globalisering verder versterken om zich te ontwikkelen als een gespecialiseerde kunsteducatieve instelling met een wereldwijd concurrentievermogen dat verder gaat dan zijn huidige status. Daartoe volgde het Dongrang Arts Center, een schoolbedrijf, de erfenis van de oprichter, Dong-rang, op en erfde de filosofie van de erevoorzitter, Yoo Deok-hyeong, en het Seoul Institute Of The Arts vestigde de richting van toekomstige kunst onderwijs. We zullen ons best doen om de ontwikkeling van nationale cultuur en kunst en globalisering te leiden door middel van creatie. We vragen dat alle faculteitsleden, studenten en alumni allemaal samenwerken als een familie, zodat Seoul Institute Of The Arts kan uitgroeien tot een kunstuniversiteit van wereldklasse met één hart, gebaseerd op het geloof en de trots een 'vertrouwde familie' te zijn. Bedankt.

  • Wonju-si, Zuid-Korea

  Sangji University is een democratische universiteit waar de democratie als een rivier overstroomt. Sangji University is een bijzondere universiteit gedreven door studenten. Sangji University is een educatieve gemeenschap waar wetenschap, denken, leven, jeugd en de toekomst naast elkaar bestaan. De reden waarom universiteiten anders zijn dan bedrijven, is dat ze het algemeen belang van het land en de samenleving nastreven. De reden waarom universiteiten anders zijn dan hagwons, is dat ze de waarheid onderzoeken die verder gaat dan de eenzijdige overdracht van kennis. De reden waarom universiteiten anders zijn dan overheidsbureaucratieën, is dat ze onbeperkte vrijheid nastreven buiten de muren van regels. Sangji University heeft het publieke belang, de waarheid en de vrijheid. Sangji is een universiteit waar je alles kunt bereiken wat je maar kunt bedenken. Sangji University loopt over van academische vrijheid en vrijheid van denken. Sangji University heeft een intellect dat nadenkt over de samenleving die verder gaat dan het individu en denkt aan de verre toekomst van het land. Sangji University heeft een droom. Bovenal is Sangji University een hal van democratie waar democratie overal in Korea levend en levendig kan worden ervaren. Sangji University , met een geschiedenis van 62 jaar, is een levend veld van onderwijsdemocratie in Korea.

  • Busanjin-gu, Zuid-Korea

  De Dong-Eui Educational Incorporation (DEI) werd in 1966 opgericht "om de nationale welvaart te bevorderen door middel van onderwijs" door wijlen Dr. Kim Im-Sik. Sindsdien heeft het DEI, dat de Dong-eui University , het Dong-Eui Institute of Technology, de Dong-Eui Technical High School en de Dong-Eui Middle School omvat, bijgedragen aan de ontwikkeling van het land en de regio door talloze getalenteerde mensen op te leiden. ; en de opening van het Dong-Eui Medical Center heeft bijgedragen aan haar bijdrage aan de samenleving door de gemeenschap van ganser harte te dienen. Dong-eui University , die een opmerkelijke groei heeft doorgemaakt door de afgelopen 38 jaar ervaring in het hoger onderwijs, zet nu haar rol voort als een knooppunt van wereldwijd toonaangevend onderwijs buiten de regio. Wij, met onze sterke wil om een nieuwe geschiedenis te openen, zullen de beste educatieve sfeer creëren voor onze 18.000 studenten om zichzelf uit te rusten met de competentie en het concurrentievermogen die nodig zijn voor het tijdperk van grenzeloze competitie. "Dong-Eui-Ji-Chun", de grondlegger van de Dong-eui University , pleit voor het opleiden van studenten om een inzichtelijk begrip van de wereld te krijgen door middel van academische training en persoonlijkheidsontwikkeling. Met deze geest in gedachten zullen we toekomstige leiders blijven produceren die in staat zullen zijn om met succes om te gaan met de golven van veranderingen in de steeds sneller veranderende binnenlandse en internationale omgevingen. Beste studenten! Ik hoop dat u, als drijvende kracht achter de vooruitgang van de natie en de regio in de 21e eeuw, creatief denken en moed zult blijven cultiveren om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Dong-eui University is klaar, in staat en bereid om uw droom van moed en hoop bij te staan. Wijdt u zich alstublieft aan academische verkenning en loopbaanontwikkeling, zodat u degene kunt zijn die een betere, veelbelovende toekomst opent.

  • Pocheon-si, Zuid-Korea

  De Daejin University is om bekwame mensen te koesteren die zullen bijdragen aan de ontwikkeling van de natie en de menselijke samenleving op basis van trouw, vroomheid en overtuiging, die gebaseerd zijn op het principe van harmonieus leven zonder enige wrok, het doel van Daesun Jinrihoe gebaseerd op welwillendheid en gerechtigheid. 1. Trouw (Seongsil, 誠實) “Seong (誠)” verwijst naar “waarheid” en “oprechtheid”. Het betekent doen wat men in zijn of haar innerlijke geest realiseert zonder enige leugen. 2. Vroomheid (Gyeonggeon, 敬虔) "Gyeong (敬)" verwijst naar vooruitgaan door de beweging van lichaam en ziel te volgen in overeenstemming met de voorschriften; het verwijst naar "vroomheid" en "zorgvuldigheid". 3. Overtuiging (Sinnyeom, 信念) "Zonde (信)" verwijst naar "geloof" en onveranderd hart als het eenmaal een bepaalde beslissing heeft genomen. Het verwijst naar het niet veranderen van vastberaden geest door persoonlijke hebzucht en het streven naar het bereiken van verwachte doelen door de geest te ondersteunen.

  • Yuseong-gu, Zuid-Korea

  We blijven opleiden, onderzoeken en innoveren voor het geluk en de welvaart van de mensheid. KAIST koestert wetenschappelijke en technologische talenten met diepgaande theorie en toepassing, en voert fundamenteel onderzoek en convergentieonderzoek uit voor wetenschappelijke en technologische innovatie. Het heeft bijgedragen aan het creëren van nieuwe waarden door samenwerking tussen industrie, universiteit en onderzoek en heeft geleid tot de nationale economische ontwikkeling. Ons onderwijs, onderzoek en innovatie zullen de economische ontwikkeling van Korea en de wetenschappelijke gemeenschap verder uitbreiden naar de wereld.

  • Dongdaemun-gu, Zuid-Korea

  Als beste beoordeeld in de uitgebreide evaluatie van cyberuniversiteiten uitgevoerd door het Koreaanse ministerie van Onderwijs Sinds de oprichting in 2001 heeft Kyung Hee Cyber ​​​​University (KHCU) bijna 8.189 afgestudeerden voortgebracht, waarvan velen zijn doorgegaan naar graduate schools, die hun droom van het behalen van een master- of doctoraatsdiploma. Momenteel streven ongeveer 10.000 studenten naar deze droom in zes scholen met 19 afdelingen en 50 majors onder het 61 jaar sterke Kyung Hee University System. De online videocolleges van gerenommeerde professoren en online onderwijsexperts, in hun geheel ontworpen en geproduceerd in zes grote studio's, vertegenwoordigen de hoogste normen van cybereducatie. Ook onderscheiden de 3D-animatie en karakters onze productie van videocontent van die van onze concurrenten. De bibliotheek, het pc-laboratorium en de lokale leercentra maken offline leren mogelijk, en onze verschillende beurzen helpen velen om hun droom te verwezenlijken. KHCU stelt een prestigieuze wereldwijde standaard voor state-of-the-art inhoud met geavanceerde technologieën, redelijke academische zaken en een administratiesysteem.

  • Buyeo-gun, Zuid-Korea

  Korea National University Of Cultural Heritage werd in 2000 voor speciale doeleinden opgericht onder de oprichtingsfilosofie 'Nationale onafhankelijkheid, culturele ontwikkeling'. Deze speciale doeleinden zijn het erven en ontwikkelen van de traditionele cultuur en het ontwikkelen van specialisten voor het bewaren, beheren en gebruiken van Korea's cultureel erfgoed. Als de enige nationale universiteit in Korea die traditionele cultuur en cultureel erfgoed doceert, biedt KNUCH geoptimaliseerde onderwijsprogramma's voor studenten met vooraanstaande faculteitsleden die zowel praktische theoretische kennis en ervaring hebben opgedaan op verschillende gebieden als een perfecte onderwijsinfrastructuur voor praktische training en praktijken. Twee undergraduate colleges omvatten zeven afdelingen: Cultural Heritage Management, Traditional Landscape Architecture, Traditional Building, Cultural Heritage Conservation Science, Convergence Archaeology, Traditional Arts and Crafts en immaterieel cultureel erfgoed. De master- en doctoraatsprogramma's worden geopend in de algemene graduate school en de professionele graduate school biedt diepgaande R&D op academische en praktische theorieën. KNUCH legt de nadruk op progressief leren dat wordt geleid door studenten in plaats van les te geven door docenten om studenten in staat te stellen de noodzaak van traditionele cultuur en cultureel erfgoed zelf te erkennen, oplossingen te ontwerpen en creatieve benaderingen te vinden om professionals te ontwikkelen die de 21e eeuw kunnen leiden . KNUCH heeft zich ook ingespannen om te voldoen aan de aard van het hbo-onderwijs om studenten te helpen hun leven volledig en degelijk te leiden en om elke student te begeleiden om een professional te worden in overeenstemming met de oprichtingsdoelen.

  • Gyeongsan-si, Zuid-Korea

  In de afgelopen 20 jaar heeft Daegu University zich ontwikkeld tot een bakermat van leren met maar liefst 20.000 niet-gegradueerde en postdoctorale studenten die zich voorbereiden om hun dromen te verwezenlijken. De voortdurende kwalitatieve en kwantitatieve groei onder de slogan en visie van een jonge universiteit, een open-minded universiteit, een grootse universiteit, Pride of Daegu, heeft haar in staat gesteld een leider te worden op het gebied van universitaire onderwijsinnovatie, en, zoals vermeld in een van haar slogans, een "Universiteit waar studenten gelukkig zijn." Vanaf juni 2018 zal Daegu University al haar middelen en capaciteiten concentreren op het doel om de meest gerenommeerde universiteit te worden in elk onderwerp en de meest succesvolle universiteit in tevredenheid over onderwijsdiensten. Ikzelf, en de duizenden professoren en stafleden van Daegu University , zullen ernaar streven om elk van onze 85 afdelingen te vestigen als de top in hun respectievelijke vakgebieden en degenen die de Daegu- en Gyeongbuk-regio's trots vertegenwoordigen, terwijl ze een universiteit creëren die studenten en ouders, met wie de begunstigden van de onderwijsdienst tevreden kunnen zijn.

  • Gwanak-gu, Zuid-Korea

  Welkom bij de Kukje Theological University and Seminary . Geworteld in het evangelie en Gods Woord, probeert het seminarie christelijke leiders te ontwikkelen die bedachtzaam, mondiaal bewust, geestelijk volwassen zijn en klaar voor een breed scala aan bedieningen. Wij zijn toegewijd aan het Evangelie van Christus zoals onderwezen door de geïnspireerde Schrift en zoals samengevat in onze Gereformeerde geloofsbelijdenissen. Hier vindt u uitstekende belijders die uw last delen voor het Woord van God, voor de verlorenen, voor de heiligen om toegerust te worden en voor de naties om te worden gedisciplineerd. Elk lid is een ervaren predikant en een uitstekende leraar. Onder de begeleiding van godvruchtige pastors-geleerden, zul je je passie voor bediening en roeping vernieuwen. Kukje is uniek met zijn brede scala aan studenten uit verschillende denominaties en landen. De diversiteit van onze gemeenschap zal uw visie, perspectief en uw wandel met Christus verrijken. God doet spannende dingen op en door de Kukje Theological University and Seminary . We zouden het leuk vinden als je lid wordt van deze dynamische community. Ondanks de opmerkelijke groei van Koreaanse kerken, lijkt het erop dat ze hun status en rol niet hebben bijgedragen aan de samenleving. Het is te wijten aan veel verkeerde elementen in Koreaanse kerken. Het heeft consequente hervormingen nodig door middel van zelfonderzoek voor zijn eigen functie. Daarom zijn we geroepen om te genezen en te vestigen. Dit zijn onze taken.

  • Buk-gu, Zuid-Korea

  Chonnam National University is een hal van leren en intelligentie die de geschiedenis heeft geleid en de tijd heeft verlicht. Het werd in 1952 geopend met de overtuiging dat 'het beschermen van het land een universiteit is die getalenteerde mensen voedt' te midden van chaos en oorlog.

  • Gunsan-si, Zuid-Korea

  Howon University werd in 1977 opgericht in een geest van waarden, onafhankelijkheid en trouw. Aangezien onze 21e-eeuwse kennismaatschappij de nadruk legt op constante waardenverduidelijking, technologische vooruitgang en groeiende kennis voor effectieve betrokkenheid bij en deelname aan de wereldwijde gemeenschap, we erkennen de noodzaak van voortdurende structurele renovatie en innovatie met betrekking tot effectief onderwijs en inpassing in de nieuwe samenleving. Hiertoe streven we naar de verbetering van onze campusgemeenschap door het creëren van een "Howon-cultuur", de ontwikkeling van een goed gestructureerde en mooie campus en de verdere systematisering van het curriculum rond de behoeften van de wereldwijde gemeenschap. Met een wereldwijde visie, actieve betrokkenheid van de gemeenschap en een studentenorganisatie die groeit in zowel kennis als persoonlijke groei, zal Howon University inderdaad een belangrijke bijdrage leveren aan de wereldwijde gemeenschap.