Keystone logo
Uruguay

Beste universiteiten voor Mastergraad Opleidingen in Uruguay 2024

Aantal instellingen: 6
  • Maldonado Department, Uruguay

  Het Universitair Instituut Francisco de Asís (UNIFA) is een stichting zonder winstoogmerk die sinds 1988 diensten op universitair niveau verleent in de privésfeer. De werking en structuur ervan zijn ontworpen in overeenstemming met de vereisten van Decreet 308/995, dat verwijst naar de wettelijke autoriteit die nodig is om te functioneren als een instelling op universitair niveau in Uruguay.

  • Montevideo Department, Uruguay

  Geïnstalleerd in Montevideo en in verschillende steden in het binnenland, is de Universidad Católica del Uruguay de oudste privéuniversiteit van het land en geografisch gezien het meest verspreid. Oorspronkelijk opgericht in 1882 door de eerste aartsbisschop van Montevideo, Bergen. Mariano Soler heropende en toevertrouwd aan de Sociëteit van Jezus in 1985, de Katholieke Universiteit van Uruguay is het belangrijkste werk van de Katholieke Kerk op het gebied van Uruguayaans hoger onderwijs. Haar toewijding aan academische excellentie, ideologisch pluralisme, oecumene en interreligieuze dialoog hebben haar tot een van de fundamentele actoren in het culturele leven van het land gemaakt.

  • Montevideo Department, Uruguay

  Het doel van het Universitair Instituut van de Christelijke Jongerenvereniging is het ontwikkelen van onderwijs-, onderzoeks- en voorlichtingsactiviteiten gericht op uitgebreide training, de bevordering van een gezonde levensstijl, de bevordering van cultuur en training op het gebied van lichamelijke opvoeding, sport, recreatie. , kampen, toerisme, vrijwilligerswerk en filantropie, sociaal beheer, sociaal-culturele animatie en dergelijke, gestructureerd in faculteiten, afdelingen of gelijkwaardige academische eenheden.

  • Poblado Uruguay, Uruguay

  In de afgelopen decennia is het aantal inschrijvingen voor het tertiair onderwijs in Uruguay drastisch uitgebreid, en daarom is er een toenemende behoefte aan instellingen voor hoger onderwijs en onderzoek die in staat zijn een groter aantal hooggekwalificeerde mensen op te leiden.

  • Montevideo Department, Uruguay

  De Business University (UDE) werd erkend door de regering van de Republiek krachtens decreet nr. 308/995 van 08/11/95 en is de snelst groeiende universiteit van de vier particuliere universiteiten. Onze universiteit wordt ondersteund door de belangrijkste zakenkamers en beroepsverenigingen in het land. Sinds de erkenning in 1998 heeft de Universidad de la Empresa een permanente en aanhoudende groei in haar inschrijving gekend, wat neerkomt op 5.000 studenten.

  • Montevideo Department, Uruguay

  Het CEDIIAP University Institute (Centrum voor onderwijs, onderzoek en leerinformatie) werd in 1995 opgericht door Prof. Em. Dra. María A. Rebollo en geautoriseerd als Universitair Instituut, door het Ministerie van Onderwijs en Cultuur (MEC), in een resolutie van 22 maart 2001.