Keystone logo
Turkije

Beste universiteiten voor Mastergraad Opleidingen in Turkije 2024

Aantal instellingen: 43
  • Rotterdam, Nederlanden
  • Bilbao, Spanje
  • + 5 meer

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Istanbul, Turkije

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Başakşehir, Turkije

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Istanbul, Turkije

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Bartın, Turkije

  Hoewel de stad Bartin 12 jaar geleden een eigen universiteit kreeg, gaat de universiteitsgeschiedenis van de stad terug tot de jaren negentig. Bartın Faculteit voor Bosbouw, die werd opgericht onder de Zonguldak Karaelmas University met het wetsnummer 3837 van 11.07.1992, werd de eerste faculteit in Bartın. De Bartın-faculteit voor bosbouw, gevestigd op de Ağdacı-campus, begon zijn onderwijsleven door zijn eerste studenten te nemen in het 93-94 academiejaar. Met de start van het onderwijs aan de Bartın-faculteit voor bosbouw, werden nog 3 academische eenheden opgenomen op het gebied van hoger onderwijs in Bartın. Dit zijn de beroepsschool Bartın, de beroepsschool voor de gezondheidsdiensten en de school voor lichamelijke opvoeding en sport. In 2008, toen stadsuniversiteiten door het hele land werden opgericht, kreeg de stad Bartın een eigen universiteit. Bartın University, opgericht met wetsnummer 5765 van 22 mei 2008, ontving zijn eerste studenten met 4 academische eenheden gescheiden van de Zonguldak Karaelmas University, evenals de nieuw opgerichte Faculteit der Economische Wetenschappen en Administratieve Wetenschappen, Faculteit Ingenieurswetenschappen, Sociale Wetenschappen Instituut en Instituut voor Wetenschap. Bartın University, die begon met het opleiden van studenten die in de toekomst inspraak willen hebben met in totaal 3 faculteiten, 2 instituten, 2 beroepsscholen en een hogeschool, blijft zich ontwikkelen om aan de behoeften van ons land te voldoen.

  • Istanbul, Turkije

  Het primaire doel van Istanbul Medeniyet University is om professionals op te leiden die Turkije nodig heeft en specialisten die als experts in de wetenschappelijke wereld zullen worden beschouwd. En dat kan alleen door op een georganiseerde manier korte- en langetermijndoelen duidelijk te identificeren en uit te voeren.

  • Istanbul, Turkije

  İstanbul Ayvansaray Üniversitesi ; De wet nr. 6761, gepubliceerd in het Staatsblad van 24/11/2016 en genummerd 29898, is vastgesteld door de Plato Foundation met de aanvaardingsdatum van 16/11/2016. Plato Vocational School, die op 21/4/2009 door de Raad van Ministers werd opgericht als een Foundation Vocational School en zijn onderwijsleven begon met 4 afdelingen, is nu verbonden İstanbul Ayvansaray Üniversitesi

  • Izmir, Turkije

  Ege University , de vierde opgericht universiteit van Turkije, wordt bepaald door de wet nummer 6595 uitgegeven op 20 mei 1955 en begon zijn educatieve leven op 5 november 1955. Sinds haar oprichting, Ege University , als Turkije de vierde en de regio de eerste en de oudste universiteit, de principes heeft aangenomen om op universele schaal bij te dragen aan de wetenschappelijke wereld door kennis te produceren die rijk is aan kwantiteit en kwaliteit, door productieve individuen en cultureel goed uitgeruste onderzoekers op te leiden die zich bewust zijn van lokale en mondiale feiten, en door een hogere toegevoegde waarde te creëren waarde met zijn regionale kracht door prioriteit te geven aan sociale voordelen.

  • Istanbul, Turkije

  Een onderscheidend verleden van meer dan 500 jaar in onderwijs en opleiding: Galatasaray University . Galatasaray University werd voor het eerst opgericht in 1481 door Sultan Beyazit II als een "Enderun School" (keizerlijke school) en heette de "Galata Sarayı" ('Galata Palace').

  • Konya, Turkije

  Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi , de eerste gespecialiseerde universiteit op het gebied van voedsel en landbouw in ons land, is ontworpen als een internationale onderzoeksuniversiteit die onderwijs in het Engels biedt in overeenstemming met haar nieuwe missie voor hoger onderwijs en in het nieuwe onderwijsmodel In de eerste drie semesters van hun opleiding volgen studenten een gemeenschappelijke syllabus en kiezen ze vanaf het begin van het semester het vakgebied en de afdelingen waarin ze zich zonder beperkingen willen specialiseren.

  • Düzce, Turkije

  Düzce Üniversitesi , die in de eerste jaren van haar oprichting 3 faculteiten en 5700 studenten had; Tegenwoordig trekt het de aandacht als een gerespecteerde en geprefereerde instelling voor hoger onderwijs met meer dan 30 duizend studenten, 12 faculteiten, 4 instituten, 2 scholen, 10 beroepsscholen, meer dan 30 onderzoekscentra, Technopark, Research and Application Hospital.

  • Aydın, Turkije

  Ibn Haldun zei: "Geografie is het lot". Dit lot geeft de jeugd de verantwoordelijkheid om Open Civilization te initiëren in onze provincie, waar we tijdperken hebben zien openen en sluiten. We willen onze nieuwe generatie voorbereiden op deze missie. Voor een succesvolle en gelukkige toekomst in onze globaliserende wereld moeten we de kennis, vaardigheden en het bewustzijn van beschaving en leiderschap vergroten die onze studenten nodig hebben.

  • Turkije

  Arkin University of Creative Arts and Design (ARUCAD) opgericht in Noord-Cyprus in 2017, is een thematische kunstuniversiteit die zich volledig toelegt op kunst, design en communicatie. Het doel van ARUCAD is om een van de meest gerenommeerde universiteiten in het kunstonderwijs te worden.

  • Nevşehir, Turkije

  Nevşehir Hacı Bektaş Veli University is een van de 17 universiteiten die op 17 mei 2007 zijn geopend. Onze universiteit bestaat uit Nevşehir College of Hotel & Tourism Management, Faculteit Economie en Administratieve Wetenschappen, Sema-Vefa Küçük College of Health en Nevşehir Vocational College , die voorheen allemaal behoorden tot Erciyes University, Hacı Bektaş Veli Vocational College, voorheen een onderdeel van Gazi University en Ürgüp Sebahat & Erol Toksöz Vocational College, voorheen een onderdeel van Hacettepe University, maken ook deel uit van de universiteit.

  • Iğdır, Turkije

  Iğdır University werd officieel opgericht op 22 mei 2008 door de 100e wet op de organisatie van instellingen voor hoger onderwijs. In het begin waren er 3 faculteiten, 2 Vocational High School en 3 instituten. Als resultaat van de geleverde inspanningen nam de landbouwfaculteit van Iğdır zijn plaats in de gids voor studentenselectie 2008 in, en met 30 studenten begon de landbouwfaculteit van Iğdır met onderwijs in het academiejaar 2008-2009.