Keystone logo
Tunesië

Beste universiteiten voor Mastergraad Opleidingen in Tunesië 2024

Aantal instellingen: 4
  • Tunis, Tunesië

  emTUNIS business school is de eerste Afrikaanse managementschool die zich toelegt op executive training. gevestigd in Tunis, de hoofdstad van TUNESIË, bieden we leidinggevenden programma's met een zeer hoge toegevoegde waarde die hen in staat stellen hun potentieel te overtreffen en bedrijven te helpen ongekende uitdagingen aan te gaan en nieuwe wegen in te slaan. Om deze doelstellingen te bereiken, bieden we verschillende trainingsmethodes aan: online, op locatie met een reeks bootcamps, een mix van twee,… je krijgt systematisch een schema dat rekening houdt met de werkdruk die je in je bedrijf hebt.

  • Tunis, Tunesië

  De Université Internationale de Tunis werd in 2002 opgericht door Héla Ennaifer voor de behoeften van de arbeidsmarkt, in samenwerking met academici en professionals, met excellentie als sleutelwoord.

  • Tunis, Tunesië

  Gelegen in een van de meest populaire zakenwijken van Greater Tunis, is de privéschool LAW & BUSINESS SCHOOL ( Ecole Internationale Supérieure Privée de Droit et des Affaires ) een particuliere universitaire instelling die is goedgekeurd door het Tunesische Ministerie van Hoger Onderwijs en Wetenschappelijk Onderzoek, gedateerd 16 oktober , 2015 (goedkeuring nr. 01/2015).

  • France Online, Frankrijk
  • Belgium Online, België
  • + 13 meer

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...