Keystone logo
Thailand

Beste universiteiten voor Mastergraad Opleidingen in Thailand 2024

Aantal instellingen: 25
  • Pratu Chai Sub-district, Thailand

  มหาวิทยาลัยราชภัฏพระนครศรีอยุธยา Het was afkomstig van de Old City Teacher Training School, die koning Chulalongkorn (Rama V) genadig genoeg was om het bedrag van 30.000 baht aan het Ministerie van Dharma te schenken om er een lerarenopleiding op te richten. 1 juli 1905, daarna uitgegroeid tot Phra Nakhon Si Ayutthaya Lerarenopleiding en Phra Nakhon Si Yuthaya Teacher College, respectievelijk, on

  • Khlong Nueng, Thailand

  Valaya Alongkorn Rajabhat University onder de koninklijke bescherming werd opgericht door Hare Koninklijke Hoogheid Somdetch Phra Raja Pituchha Chao Fa Valaya Alongkorn, Krom Luang, de prinses van Phetchaburi. HKH Prinses Valaya Alongkorn was zeer begaan met de opvoeding van jonge Thaise vrouwen.

  • Khok Khian, Thailand

  in het kabinet De vergadering van 8 juli 2003 keurde in principe de oprichting van universiteiten in de provincies Narathiwat en Nakhon Phanom goed. door onderwijsinstellingen samen te voegen die al in de provincie bestaan om middelen samen te gebruiken voor maximaal voordeel Er wordt zo min mogelijk geïnvesteerd. zonder in tegenspraak te zijn met de onderwijsfilosofie en missie van de voormalige onderwijsinstelling

  • Tha Sut, Thailand

  Mae Fah Luang University (MFU) werd in 1998 opgericht als een autonome openbare universiteit, onder het Koninklijk Handvest, met genereuze steun van de Koninklijke Thaise Regering. De universiteit werd opgericht om tegemoet te komen aan de behoeften van mensen in het noorden van Thailand en om de genadige bijdragen te herdenken van de moeder van de koning, Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Srinagarindra, die bij haar onderdanen liefdevol bekend stond als 'Mae Fah Luang'.

  • Pa O Don Chai, Thailand

  วิทยาลัยเชียงราย Goedgekeurd om vast te stellen door het ministerie van Universiteiten op 18 juli 2003, waardoor het beheer van de bacheloropleiding onder toezicht van het ministerie van Onderwijs mogelijk is. Volgens de wet op de particuliere instelling voor hoger onderwijs (nr. 2) B.E. 2535

  • Thai Buri, Thailand

  Walailak University bestaat op 29 maart 2018 26 jaar. Echter, een beweging van de lokale bevolking om een universiteit te hebben in de provincie Nakhon Si Thammarat begon zo'n 50 jaar geleden, in 1967. Maar het duurde 12 jaar voordat parlementsleden van Nakhon Si Thammarat eerst voorgesteld aan het parlement in 1979 wetgeving om een universiteit in de provincie op te richten.

  • Lak Hok, Thailand

  Rangsit University : Gelegen in tweehonderdtweeënnegentig (292) rozijnen Lak-Hok sub-district, op Paholyothin Road, Pathumthani Provincie, een afstand van slechts drie (3) kilometer van Don Muang Airport. Een 4000-rais Muang-Ake-gemeenschap omringt de universiteit.

  • Bang Phli District, Thailand

  Aan Sarasas aangesloten scholen Het wordt erkend als een tweetalige school in de voorhoede van het produceren van studenten met potentieel voor vreemde talen. vooral de Engelse taal totdat het duidelijk werd Samen met academische kennis op verschillende gebieden sinds 1964 tot nu, is de mogelijkheid uitgebreid naar het hoger onderwijs, namelijk het " สถาบันเทคโนโลยีแห่งสุวรรณภูมิ " (SUVARNABHUMI INSTITUTE OF TECHNOLOGY -SVIT).

  • Lam Sai, Thailand

  In 1887 (BE 2430) stichtte Zijne Majesteit Koning Chulalongkorn (Koning Rama V) het eerste sanghacollege in Thailand, genaamd 'Mahadhatu Witthayalai', dat gevestigd was in Wat Mahadhatu in Bangkok. Het was bedoeld als een plaats waar monniken, novicen en leken de Tipiṭaka en hoger onderwijs kwamen studeren.

  • Bang Toei, Thailand

  In 1996 begon de Shinawatra University op initiatief van Dr. Thaksin Shinawatra en Prof. Dr. Pura Chai Piamsomboon. Een particuliere universiteit oprichten Om de ontwikkeling van buurlanden en -regio's te helpen ondersteunen, gecombineerd met het idee om een ​​model van De universiteit is vriendelijk voor de omgeving van Dr. Sunthorn Boonyathikarn tot het jaar 1999, staat de universiteitsbureaus de oprichting toe van de Shinawatra University . Shinawatra University wil een toonaangevende internationale universiteit zijn gericht op academisch onderzoek. De universiteit streeft naar uitmuntendheid in leren en onderwijzen, innovatie, leiderschap. Ondernemerschapsontwikkeling Betrokkenheid en service van de gemeenschap Het werkt volgens de hoogste ethische normen en geeft prioriteit aan sociale verantwoordelijkheid.

  • Bangkok, Thailand

  Het National Institute of Development Administration (NIDA) werd opgericht om de visie van Zijne Majesteit Koning Bhumibol Adulyadej te realiseren om de ontwikkeling van Thailand te bevorderen door de oprichting van een geavanceerde onderwijsinstelling om mensen voor te bereiden om agenten van verandering te worden voor nationale ontwikkeling. Hoewel NIDA oorspronkelijk werd opgericht om de nationale ontwikkeling in Thailand te ondersteunen; deze doelstelling is nu uitgebreid naar regionale ontwikkeling in landen buiten Thailand, met als doel afgestudeerden van een hogere graad te produceren die kunnen dienen in de publieke, zakelijke en non-profitsector.

  • Bangkok, Thailand

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Barcelona, Spanje
  • Bangkok, Thailand

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Bang Phut Sub-district, Thailand

  Sukhothai Thammathirat Open University streeft ernaar een open universiteit van wereldklasse te zijn die gebruikmaakt van een systeem voor afstandsonderwijs om iedereen een leven lang te leren.

  • Khlong Nueng, Thailand

  Welkom bij de School of Engineering and Technology (SET) van het Asian Institute Of Technology , waar we ernaar streven een uniek en prestigieus multicultureel centrum voor hoger onderwijs te worden, hooggekwalificeerde ingenieurs en technologen ontwikkelen die een leidende rol spelen bij het bevorderen van het industriële concurrentievermogen van de regio in de integratie ervan in de wereldeconomie.