Keystone logo
Spanje

Beste universiteiten voor Mastergraad Opleidingen in Spanje 2023

Aantal instellingen: 256
  • Barcelona, Spanje

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Barcelona, Spanje

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Pozuelo de Alarcón, Spanje

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Madrid, Spanje

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Madrid, Spanje

  Als u dit leest, is dat waarschijnlijk omdat iets over onze universiteit uw aandacht heeft getrokken. U weet misschien al dat we deel uitmaken van de grootste en meest traditionele particuliere onderwijsinstelling in Spanje, CEU, opgericht in 1933 door de Katholieke Vereniging van Propagandisten (ACdP). In de Gemeenschap van Madrid waren we de eersten die een nieuwe manier aanboden om hoger onderwijs te begrijpen en te beheren, eerst als een hogeschool en sinds 1933 als een particuliere universiteit. Meer dan 85 jaar later drukt onze pioniershouding nog steeds zijn stempel op alles wat we doen. Daar kom je achter zodra je ons leert kennen.

  • Lahti, Finland
  • Madrid, Spanje
  • + 1 meer

  EIT RawMaterials Academy - MEITIM biedt studenten een unieke kans om te leren in een dynamische omgeving, gericht op echte uitdagingen. Het EIT-label, toegekend door het EIT (Europees Instituut voor Innovatie en Technologie), een orgaan van de Europese Unie, is een kwaliteitscertificaat dat alleen wordt toegekend aan excellente onderwijsprogramma's op master- en doctoraatsniveau.

  • Barcelona, Spanje

  ELISAVA, Barcelona School of Design and Engineering, bevordert onderwijs, kennis en onderzoek op het gebied van design, engineering en communicatie. Met meer dan 50 jaar ervaring heeft het meer dan 17.000 studenten opgeleid en heeft het zichzelf gevestigd als een van 's werelds toonaangevende scholen. De school werkt samen met bedrijven, instellingen en ngo's van internationaal aanzien om een universitaire opleiding aan te bieden die studenten voorbereidt op huidige en toekomstige uitdagingen. ELISAVA leidt deskundige professionals op met het vermogen om producten, diensten en omgevingen te ontwerpen en te creëren die de samenleving verbeteren.

  • Santander, Spanje

  Gedreven door intellectuele creativiteit en kritisch denken sinds 1932, hebben studenten aan de UIMP hun horizon verbreed en bijgedragen aan het vooruit helpen van de wereld. Onze missie is het promoten van cultuur en wetenschap, het bevorderen van internationale en interregionale relaties, wetenschappelijke en culturele uitwisselingen, en het uitvoeren van geavanceerde en gespecialiseerde onderzoeksactiviteiten. De zomercursussen zijn een hoogtepunt van onze lopende academische activiteiten en maken ons tot een baanbrekend universitair centrum in Spanje. Santander is de traditionele academische basis, hoewel er veel andere activiteiten worden georganiseerd en gehouden op onze andere campussen. Bovendien is de universiteit een pionier in Spanje in het organiseren van Spaanse taal- en cultuurcursussen voor buitenlanders. We organiseren ook Engelse onderdompelingscursussen voor studenten en docenten van de taal, in samenwerking met het Ministerie van Onderwijs en VET. Bovendien geven we officiële postdoctorale programma's in overeenstemming met de Europese ruimte voor hoger onderwijs die leiden tot geaccrediteerde master- en PhD-graden in heel Spanje. Op onze beurt bieden we geaccrediteerde UIMP-specifieke postdoctorale programma's.

  • Valencia, Spanje

  ValgrAI (Valencian Graduate School and Research Network of Artificial Intelligence) is een stichting zonder winstoogmerk die bestaat uit de Generalitat Valenciana, de vijf openbare universiteiten van de regio Valencia (UV, UPV, UA, UJI en UMH) en bedrijven, coördineert AI opleiding en onderzoek in de Comunitat Valenciana om in te spelen op de technologische behoeften van bedrijven en om de creatie van nieuw talent op het gebied van kunstmatige intelligentie (AI) te bevorderen om het productiemodel van de regio Valencia te vernieuwen.

  • Rotterdam, Nederlanden
  • Bilbao, Spanje
  • + 5 meer

  De European University of Post-Industrial Cities (UNIC) is in 2020 opgericht met als doel inclusief onderwijs te bieden aan een nieuwe generatie studenten. Een alliantie van 10 Europese universiteiten gevestigd in postindustriële steden en gefinancierd door de Europese Commissie, werkt hand in hand met stadsinstellingen om ervoor te zorgen dat stedelijke kwesties op een voor alle leerlingen toegankelijke en inclusieve manier worden meegenomen in onderwijs en onderzoek. De alliantie lanceert haar eerste gezamenlijke masteropleiding in 2023 en is op zoek naar studenten die de postindustriële transformaties van hun steden zullen bevorderen en hoogopgeleide afgestudeerden zullen worden in nieuwe wetenschappelijke disciplines die inspelen op de behoeften van de veranderende economie in Europa en rond de wereld.

  • Alcoi, Spanje
  • Gandia, Spanje
  • + 1 meer

  De Universitat Politècnica de València is de beste Spaanse technologische universiteit van Spanje, volgens de Academic Ranking of World Universities (ARWU), beter bekend als de Shanghai-ranglijst. Momenteel heeft het 25.400 studenten, 3.600 docenten en onderzoekers en 1.400 administratieve en dienstverlenende professionals, verdeeld over de drie campussen in de steden Alcoy, Gandia en Valencia. De UPV leert 40 graden en 13 dubbele graden; 90 universitaire master- en dubbele masteropleidingen en 30 doctoraatsprogramma's. 72% van de UPV-studenten is een jaar na het afronden van hun studie al aan het werk. En dit is grotendeels te danken aan stages in bedrijven, die worden betaald. De instelling onderhoudt meer dan duizend overeenkomsten die de uitwisseling van studenten met andere Europese en Latijns-Amerikaanse universiteiten, de Verenigde Staten, Canada, Australië, China of Japan mogelijk maken. Het is de zesde in Europa die Erasmus ontvangt, op een totaal van 4.500 instellingen die aan het programma deelnemen. In zijn iets meer dan 50-jarige bestaan heeft de UPV ongeveer 145.000 wetenschappelijke publicaties geproduceerd. Het is de nationale leider in het aantal octrooien en een van de Spaanse academische instellingen die de meeste inkomsten uit haar onderzoeksactiviteiten haalt.

  • Poitiers, Frankrijk
  • Iași, Roemenië
  • + 5 meer

  De European Campus of City-Universities (EC2U) is een multiculturele en meertalige alliantie die bestaat uit zeven lang bestaande, door onderwijs en onderzoek geleide, lokaal en wereldwijd geëngageerde universiteiten uit vier verschillende regio's van de Europese Unie: de universiteit van Coimbra, de Universiteit van Iaşi, de Universiteit van Jena, de Universiteit van Pavia, de Universiteit van Poitiers (coördinator), de Universiteit van Salamanca en de Universiteit van Turku. De Alliantie heeft de ambitie om een innovatieve ruimte te ontwikkelen waar mobiliteit vrij kan stromen tussen de zeven universiteiten en aangesloten steden.

  • Barcelona, Spanje
  • Esch-sur-Alzette, Groothertogdom Luxemburg
  • + 6 meer

  Een consortium van Europese universiteiten heeft een nieuw en innovatief pan-Europees EUMaster4HPC-programma ontwikkeld dat zich richt op hoogwaardige oplossingen. EUMaster4HPC brengt de belangrijkste spelers in het HPC-onderwijs in Europa samen om de volgende generatie hoogopgeleide en getalenteerde HPC-experts op te leiden om de Europese digitale transformatie te stimuleren. EUMaster4HPC vertrouwt op innovatieve curriculum- en onderwijsparadigma's, academische excellentie, HPC-experts van wereldklasse, toegang tot supercomputercentra en krachtige ondersteuning door de industrie.

  • Barcelona, Spanje

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Barcelona, Spanje

  LABASAD is een toonaangevende online kunst- en ontwerpschool, gevestigd in het hart van Barcelona, Spanje. We leveren onze masterprogramma's via ons revolutionaire ONLIVE-formaat, zodat je kunt studeren waar en wanneer je maar wilt! Al onze programma's zijn 100% online en ook live, dus we zijn een online school maar met een face-to-face ziel.