Keystone logo
Puerto Rico

Beste universiteiten voor Mastergraad Opleidingen in Puerto Rico 2024

Aantal instellingen: 18
  • Gurabo, Puerto Rico

  Met een geschiedenis van meer dan 40 jaar is Ana G. Méndez University, Gurabo Campus (voorheen Turabo University) de snelst groeiende particuliere instelling voor hoger onderwijs in het land. Gurabo Campus is geaccrediteerd door het prestigieuze bureau Middle States Commission on Higher Education, Ana G. Méndez University en heeft ook verschillende professionele accreditaties die een kwaliteitslabel toevoegen aan het onderwijs van zijn studenten.

  • Carolina, Puerto Rico

  Ana G. Méndez University is een instelling voor hoger onderwijs met een uitgebreide staat van dienst in het aanbieden van programma's die voldoen aan de hoogste normen van academische excellentie. Door het brede en bijgewerkte academische aanbod te kennen, weten we dat u het programma en de leermodaliteit zult vinden die het beste bij uw levensstijl past.

  • San Juan, Puerto Rico

  De Universidad Ana G. Méndez-Recinto de Cupey is een instelling voor hoger onderwijs met een lange geschiedenis in het aanbieden van programma's die voldoen aan de hoogste normen van academische excellentie. Als we het brede en bijgewerkte academische aanbod kennen, weten we dat u het programma en de leermodaliteit zult vinden die het beste bij uw professionele doelen en levensstijl past.

  • Caguas, Puerto Rico

  De San Juan Bautista School Of Medicine (SJBSM) is een particuliere instelling zonder winstoogmerk die als zodanig is opgenomen in het Gemenebest van Puerto Rico. Een Raad van Toezicht bestuurt de SJBSM en ziet erop toe dat de instelling haar missie en visie volledig naleeft. Het bestuur bestaat uit zes gekozen leden, die alle handelingen met betrekking tot de benoeming van decanen, docenten en administratief personeel delegeren aan de voorzitter/decaan. Het werd opgericht in 1978 met de missie om de gezondheid van de gemeenschap te verbeteren door zich te concentreren op gemeenschapsgeneeskunde en de behoefte aan meer artsen die kwetsbare en medisch achtergestelde bevolkingsgroepen bedienen. De school was eerst gevestigd in San Juan, de hoofdstad van Puerto Rico, die oorspronkelijk door de Spanjaarden San Juan Bautista heette. In 1998 verhuisde het zijn faciliteiten naar de stad Caguas, een van de belangrijkste stedelijke centra in Puerto Rico, met een bevolking van 150.000. Caguas ligt in de regio Oost-Centraal van het eiland, 29 kilometer ten zuiden van San Juan, de hoofdstad van Puerto Rico. Dankzij de bevoorrechte locatie is de stad gemakkelijk bereikbaar via havens en luchthavenfaciliteiten, waardoor snel en gemakkelijk vervoer mogelijk is. Deze locatie faciliteert commerciële, individuele en toeristische uitbreidingsactiviteiten.

  • San Juan, Puerto Rico

  Het Muziekconservatorium van Puerto Rico is een gespecialiseerde openbare universiteit die professionele excellentieprogramma's aanbiedt op het niveau van niet-gegradueerden en afgestudeerden, evenals diensten, studies en programma's gericht op de gemeenschap in het algemeen.

  • Ponce, Puerto Rico

  De missie van de Pontifical Catholic University Of Puerto Rico is het vieren en bevorderen van het leven en de waardigheid van de menselijke persoon en deze op te voeden, volgens de waarden van het evangelie, in de disciplines van bijgewerkte wetenschappelijke kennis om een ​​betere lokale en globale wereld. De Pontifical Catholic University Of Puerto Rico , gebaseerd op de gedachte van de Kerk over de integrale opvoeding van de mens en in overeenstemming met de eeuwige missie van elke universiteit, heeft als voornaamste doel het gemeenschappelijk zoeken naar waarheid en de verspreiding van kennis. Het streeft beide doelstellingen na door de verschillende kennisgebieden te bestuderen. Met hetzelfde doel onderhoudt het een authentieke en voortdurende dialoog tussen de Kunsten, Wetenschappen, Wijsbegeerte en Theologie.

  • San Juan, Puerto Rico

  De Escuela Hotelera De San Juan ontstaan uit de visie en het initiatief van mevrouw Sylvia Cestero León om Puerto Rico te voorzien van een prestigieus trainingscentrum in programma's met betrekking tot gastvrijheid. In het begin maakte hij deel uit van de Sylvia Cestero de Toyos Vocational High School, een beroepsinstelling, een zeer bekwame technicus met meer dan twintig jaar dienst. De Escuela Hotelera De San Juan groeide en ontwikkelde zich als een autonome instelling op basis van Calle Mayagüez en klaslokalen aan de Avenida Barbosa en Avenida 65 de Infantería tot 2003, toen het verhuisde naar zijn nieuwe faciliteiten aan de Calle Guayama, nr. 229, in Hato Rey. Bijna 25 jaar na de oprichting heeft de Escuela Hotelera De San Juan een aanzienlijke invloed gehad op de voedsel- en drankenindustrie en de gemeenschap in het algemeen. Het bewijs hiervan zijn de talloze activiteiten die worden bevorderd door de aanwezigheid van afgestudeerden in prestigieuze professionele instellingen. In augustus 2009 heeft de Escuela Hotelera De San Juan zijn campus in Mayagüez, Puerto Rico ingehuldigd, gelegen aan Highway 114, Km 0.4, Sector Western Industrial Park, Barrio Guanajibo in Mayagüez. Deze campus biedt moderne faciliteiten aan aankomende studenten die geïnteresseerd zijn in het zoeken naar training in de carrière van specialist in culinaire kunsten, internationale bakkerijen en gebak.

  • Bayamón, Puerto Rico

  EDIC College Het is een particuliere instelling met winstoogmerk, opgericht volgens de wetten van het Gemenebest van Puerto Rico.

  • Bayamón, Puerto Rico

  De missie van het UCC vormt de kern van het toekomstplan van het UCC. Een universitaire gemeenschap moet weten welke kwaliteiten behouden moeten blijven als haar doelen voor de toekomst worden ontwikkeld en gevorderd. Het UCC gedijt op trouw aan zijn missie door zich te concentreren op uitmuntendheid, door duidelijke doelen na te streven en door een gemeenschap van diverse wetenschappers te koesteren en te verrijken die hoogwaardige en toegewijde gezondheidswerkers voorbereiden om te voldoen aan de gezondheidsbehoeften van de gemeenschap in haar biologische, fysieke en sociale context, met een humanistische focus en een hoog gevoel van morele verplichting. In zijn 40 jaar heeft het UCC zijn inzet getoond om de kwaliteit van leven van de Puerto Ricaanse gemeenschap te verbeteren door uitmuntende klinische diensten, de nadruk op een uitgebreide agenda van biomedisch, klinisch en psychosociaal onderzoek, evenals de ontwikkeling van competente gezondheidszorg professionelen.

  • Guaynabo, Puerto Rico

  Atlantic University College is een non-profit instelling voor hoger onderwijs gespecialiseerd op het gebied van digitale kunsten en wetenschappen, opgericht in 1983, het product van een droom door kolonel Ramón Barquín en Dr. Teresa de Dios Unanue. Het begon zijn activiteiten in Guaynabo, waar geen universitaire instelling was, in 1984, met 125 studenten en het is gelegen in het centrum van de stad. Het is de eerste instelling voor hoger onderwijs die in deze gemeente werd opgericht, onder de naam Atlantic College, en later in 2011 uitgroeide tot Atlantic University College. Het heeft Emmy® en Telly Awards ontvangen voor zijn geanimeerde producties. Het werd door de Raad voor Hoger Onderwijs gemachtigd om in 1983 te beginnen met activiteiten met associate degrees en baccalaureate-graden, later, in 2001, kreeg het toestemming om graduate-programma's aan te bieden. Naarmate de onderwijskansen zijn gegroeid, is Atlantic University College met hen meegegroeid en biedt het zijn studenten een gepersonaliseerde effectieve omgeving, waardoor ze zich ook als individu holistisch kunnen ontwikkelen. Het is zich bewust van zijn toewijding om onderwijs aan te bieden dat excellentie aanmoedigt in elk van zijn onderwijsgebieden op het gebied van digitale kunst en wetenschappen, waarin het zichzelf en in elke andere opkomende markt binnen en buiten ons land met succes heeft gepositioneerd. land. Het academische aanbod is in overeenstemming met de institutionele filosofie, gebaseerd op de principes van toegankelijkheid voor alle mensen en aanpassingsvermogen aan de behoeften van de gemeenschap en in harmonie met de eisen van de humanistische, wetenschappelijke en technologische kennis die nodig is voor een competitief individu in een gemeenschap. wereldwijd, binnen de digitale kunsten en wetenschappen. De door de instelling ontvangen fondsen hebben de ontwikkeling mogelijk gemaakt van 28 hoogtechnologische laboratoria om het soort academische aanbod dat zij aanbiedt bij te wonen en het onderwijs-leerproces te ondersteunen in overeenstemming met haar institutionele missie.

  • Mayagüez, Puerto Rico

  Herbert Fletcher University is een non-profit instelling voor online afstandsonderwijs van de Inter-Amerikaanse Divisie van de Zevende-dags Adventisten. Het maakt deel uit van het adventistische onderwijssysteem, het op één na grootste christelijke onderwijssysteem ter wereld.

  • San Juan, Puerto Rico

  De missie van Columbus University is om onze studenten op te leiden met een avant-garde educatief aanbod, geprojecteerd op de toekomst, om hen, professionals en burgers verantwoordelijk en in staat te maken om alle aspecten van menselijke activiteit effectief aan te pakken, in een geglobaliseerde context. en constant aan het veranderen. Bijdragen aan het beschermen en consolideren van sociale waarden, door kritische en objectieve perspectieven te bieden die strategische opties promoten voor de versterking van onze samenleving en haar ethische waarden.

  • Gurabo, Puerto Rico

  Met een geschiedenis van meer dan 40 jaar is de Ana G. Méndez University, Gurabo Campus (voorheen de Turabo University) de snelst groeiende particuliere instelling voor hoger onderwijs in het land. Gurabo Campus, geaccrediteerd door de prestigieuze Middle States Commission on Higher Education, de Ana G. Méndez University, heeft ook verschillende professionele accreditaties die een kwaliteitszegel toevoegen aan de opleiding van haar studenten.

  • Maleza Baja, Aguadilla, Puerto Rico, Puerto Rico

  Na zeven jaar als adviseurs en trainers in 18 steden in 6 landen te hebben gediend, begon het formeel op 27 september 2006 als een postsecundaire, technische en hooggeschoolde instelling in de laadruimte van de Luís Muñoz Marín. Luchthaven, in Carolina, Puerto Rico. Het komt voort uit de behoefte en toewijding om de hooggekwalificeerde menselijke hulpbronnen te leveren die luchthavens, luchtvaartmaatschappijen, cruisemaatschappijen en de toeristenindustrie in het algemeen nodig hebben om luchthaven- en hotelgronddiensten uit te voeren en aan te bieden die een aanvulling vormen op de toeristische activiteiten die leiden uit te voeren op basis van een educatieve dienst van excellentie en totale kwaliteit.

  • Mayagüez, Puerto Rico

  Onze universiteit is ontstaan uit onderwijsinstellingen in Puerto Rico en Cuba. De Zevende-dags Adventistenkerk opende in 1920 haar eerste school in Aibonito, Puerto Rico. In 1946 richtte ze de Metropolitan Adventist Academy op, een uitgebreide middelbare school, in Santurce. In 1957 werd in Mayagüez het Puerto Ricaanse Adventistencollege opgericht. In mei 1961 kreeg hij toestemming om de opleidingen op universitair niveau aan te bieden die waren aangeboden aan het Colegio de las Antillas in Santa Clara, Cuba. In september van dat jaar werd het veranderd in het Puerto Rico Adventist College; en later, in maart 1962, werd de naam gewijzigd in Antilliaans College. Op 18 augustus 1989 machtigde de Council of Higher Education de nieuwe naam van Antilles Adventist University (UAA).