Keystone logo
Oman

Beste universiteiten voor Mastergraad Opleidingen in Oman 2024

Aantal instellingen: 24
  • Muscat, Oman

  Muscat University , gelegen in het hart van Muscat, werd in 2016 opgericht met een missie om individuen en gemeenschappen te transformeren door middel van door de industrie geëngageerd, op onderzoek gebaseerd onderwijs en leren dat zowel rigoureus als relevant is. We zullen succes boeken door een gunstige leeromgeving te bieden in een inclusieve cultuur van wereldburgerschap.

  • Seeb, Oman

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Muscat, Oman

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Muscat, Oman

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Sharjah, Verenigde Arabische Emiraten
  • Oman Online, Oman
  • + 7 meer

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Muscat, Oman

  - het National Hospitality Institute - is de toonaangevende leverancier van kwaliteitsvolle beroepsopleidingen voor de horeca, catering en reisindustrie in de Golfregio. Gevestigd in Muscat, Oman, opereert met de duidelijke bedoeling om de meest uitgebreide en professionele training mogelijk te maken.

  • Seeb, Oman

  The College of Engineering, voorheen bekend als Caledonian College Of Engineering , werd opgericht in 1996. De eerste particuliere technische universiteit in het Sultanaat van Oman. Het biedt undergraduate (UG) en masteropleidingen in engineering die voldoen aan internationale normen en RUG-programma's zijn geaccrediteerd door de IET (VK) en CIOB (VK); de instelling is geaccrediteerd door OAAA (Oman)

  • Muscat, Oman

  MGi - Modern Gulf Institute - biedt zakelijke, professionele ontwikkeling, management en soft skills trainingsprogramma's en workshops, evenals cursussen gericht op het helpen van studenten om hun Engelse taal, IELTS en computervaardigheden te verbeteren voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. We bieden consulting- en executive coaching-oplossingen.

  • Sohar, Oman

  College of Applied Sciences - Sohar is een van de zes hogescholen onder het ministerie van Hoger Onderwijs, opgericht in 1990 en gelegen in de stad Sohar in het gouvernement van Noord-Albatinah. De visie van de hogescholen ligt in het spelen van een cruciale rol bij het presenteren van Oman aan de wereld als een ontwikkelingsland, weerspiegeld in het bijdragen aan het veld van toegepaste wetenschappen, en in de ontwikkeling van de kennisgemeenschap tot wat bevestigt met de Omaanse culturele normen.

  • Muscat, Oman

  Het Scientific College of Design is een particuliere kunst- en ontwerpinstelling voor hoger onderwijs in Muscat, Sultanaat Oman. Opgericht bij ministerieel besluit en gereguleerd door het ministerie van Hoger Onderwijs, startte het college officieel zijn academische programma's en diensten in oktober 2004. Het college wordt bestuurd door een raad van toezicht, geleid door het directoraat-generaal van particuliere universiteiten en hogescholen.

  • Al Azaiba South, Oman

  Pioneer Institute of Management and Technology is de toonaangevende opleiding van GCC in Muscat, Oman. We bieden een scala aan trainingsprogramma's op het gebied van informatietechnologie, databasetechnologie, projectmanagement, soft skills en nog veel meer. Het wordt beheerd door een team van ongelooflijk getalenteerde professionals die meer dan 30 jaar gecombineerde IT- en Corporate Training-ervaring hebben.

  • Birkat Al Mouz, Oman

  De University Of Nizwa (UoN) werd in 2004 in het Sultanaat van Oman opgericht als een door een faculteit bestuurde particuliere universiteit zonder winstoogmerk. Het ligt 140 km van de nationale hoofdstad Muscat in het binnenland van Al-Dakhiliya, nabij de historische voormalige hoofdstad Nizwa. De universiteit streeft naar een vooruitstrevende en veilige leeromgeving die de tradities en waarden van het sultanaat respecteert.

  • Sohar Port, Oman

  Het International Maritime College Oman (IMCO) is een uniek college in Oman, de GCC-landen en daarbuiten. IMCO is opgericht op 24 april 2005 en is eigendom van de regering van Oman (ASYAD).

  • Salalah, Oman

  Het Salalah College of Technology is een van de belangrijkste aanbieders van technologisch onderwijs in het Sultanaat van Oman. Het bevindt zich in Salalah, de tuinstad van Oman. Salalah staat ook bekend als de "Parfumhoofdstad van Arabië". De stad ligt in het zuidelijke deel van Oman ongeveer 1000 kilometer van Muscat, de hoofdstad. De bewoners zijn erg vriendelijk, gul en gastvrij. Zelfs toen het werd gemoderniseerd, heeft de gemeenschap haar gekoesterde cultuur en waarden behouden.

  • Sur, Oman

  Sur University College (SUC) werd opgericht in 2001 na goedkeuring van het volgnummer MHE / MO / 2001/3/211 van de Raad voor het Hoger Onderwijs. Het college is ook geregistreerd als een Limited Liability Company (LLC) in de Oman Trading & Industry of Chamber onder een uitstekende categorie met het commerciële recordnummer: 4/10194/4. Het is een van de bedrijven onder de bedrijvengroepen van Mubarak Bahwan.