Keystone logo
Oekraïne

Beste universiteiten voor Mastergraad Opleidingen in Oekraïne 2024

Aantal instellingen: 12
  • Berlin, Duitsland
  • Freiberg, Duitsland
  • + 5 meer

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Kharkiv, Oekraïne

  Oekraïne is een van de weinige landen ter wereld waar luchtvaart- en ruimtevaartapparatuur wordt ontwikkeld en geproduceerd, en waar gekwalificeerde specialisten op dit gebied worden opgeleid. National Aerospace University "Kharkiv Aviation Institute" is een toonaangevende onderwijsinstelling in het systeem van openbaar onderwijs van Oekraïne, die specialisten op dit gebied afstudeert. Kharkiv Aviation Institute werd opgericht in 1930 en had aanvankelijk twee faculteiten - vliegtuigen en motor. Ten tijde van de oprichting had KHAI slechts 12 docenten en 69 studenten. De ontwikkeling van het instituut ging razendsnel. Al in 1932 vertrok het eerste passagiersvliegtuig in Europa vanaf het chassis van HAI-1, ontwikkeld door docenten en afgestudeerde studenten van HAI. Vliegtuigen en zweefvliegtuigen gemaakt binnen de muren van het instituut vestigden wereldrecords.

  • Kyiv, Oekraïne

  Welkom bij de grootste instelling voor hoger onderwijs in Oekraïne op het gebied van lichamelijke opvoeding en sport. We wachten op je!

  • Lviv, Oekraïne

  Lviv Polytechnic National University is de oudste instelling voor hoger technisch onderwijs in Oekraïne en Oost-Europa, opgericht in 1816 als de Imperial-Royal Real School. De universiteit bestaat uit 16 instituten, 114 afdelingen, afzonderlijke onderwijsinstellingen, publieke organisaties en algemene afdelingen.

  • Dnipro, Oekraïne

  De universiteit is terecht trots op een hele reeks uitstekende wetenschappers - academici en corresponderende leden van nationale academies van wetenschappen van Oekraïne en andere landen, professoren die met hun originele ideeën en onderzoek het potentieel van binnenlandse wetenschap hebben verrijkt, nationale en internationale erkenning hebben gekregen. Onder hen - GV Kurdyumov, VI Danilov, IE Ogievetsky, SM Nikolsky, DO Svirenko, OM Dinnik, LV Pisarzhevsky, DI Yavornytsky , VS Budnyk, TF Gerasyuta, VI Mossakovsky, OL Belgard, AP Travleev, IF Kovaleva en vele anderen, VP Motorny en vele anderen . Dankzij de inspanningen van vooraanstaande wetenschappers en het voltallige onderwijzend personeel van de universiteit hebben bekende wetenschappelijke scholen op het gebied van wiskunde, mechanica, radiofysica en radio-elektronica, raket- en ruimtetechnologie, neurocybernetica, biotechnologie, anorganische chemie, geschiedschrijving, geschiedschrijving gemaakt en met succes ontwikkeld. , Duitse studies, literatuur- en taalkunde, enz. Fundamenteel onderzoek van klassieke DNU is multidisciplinair, wat de universiteit anders maakt dan andere gratis onderwijsinstellingen in de regio. De prestaties van wetenschappers van de universiteit worden gekenmerkt door talrijke staats- en brancheprijzen, prijzen, beurzen van buitenlandse wetenschappelijke en onderwijsinstellingen.

  • Kamianske, Oekraïne

  Dnieprodzerzhinsk State Technical University vandaag 6 faculteiten, 33 afdelingen, 2 hogescholen, 1 technische school, regionaal onderwijs- en wetenschappelijk productiecomplex "Prometheus", 7 onderwijs- en laboratoriumgebouwen, drie slaapzalen, een bibliotheek met maximaal een miljoen exemplaren en hallen met elektronische informatie, geavanceerd informatienetwerk met toegang tot internet, educatief televisiecentrum, redactie- en uitgeverij, medisch centrum, gezondheidscentrum aan de oever van de rivier de Oril, sport- en eetgelegenheden, sterke onderhoudseenheid.

  • Sumy, Oekraïne

  Sumy State University bevindt zich in de stad Sumy in het noordoosten van Oekraïne. SumDU is een vooraanstaande universiteit van klassiek type. De universiteit bedient momenteel ongeveer 13.500 studenten die een bachelor- en masteropleiding volgen in 55 majors en 23 kennisgebieden. Ongeveer 1650 internationale studenten vertegenwoordigen ongeveer 50 landen over de hele wereld.

  • Uzhhorod, Oekraïne

  Uzhhorod National University ( UzhNU ) is een van de belangrijkste openbare universiteiten in Oekraïne. De universiteit bestaat tegenwoordig uit het Oekraïens-Hongaarse Onderwijs- en Wetenschappelijk Instituut, het College voor Natuurwetenschappen en Geesteswetenschappen en 20 faculteiten.

  • Kyiv, Oekraïne

  Igor Sikorsky Kyiv Polytechnic Institute is een van de grootste onderwijsinstellingen in Europa. Het leidt 25 duizend studenten op, postdoctorale studenten; doctoraten en een buitenlandse student uit aangrenzende en verre landen.

  • Ivano-Frankivsk, Oekraïne

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Lviv, Oekraïne

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Kiev, Oekraïne

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...