Keystone logo
Litouwen

Beste universiteiten voor Mastergraad Opleidingen in Litouwen 2023

Aantal instellingen: 22
  • Klaipėda, Litouwen

  1 januari 1991 is de dag van de officiële start van de activiteiten van Klaipeda University. Dit is de datum waarop de stad Klaipeda de status van universiteitsstad kreeg en die meer kansen opende voor de regio West-Litouwen en haar inwoners om een universitaire opleiding en een carrière in de wetenschap na te streven.

  • La Rochelle, Frankrijk
  • Athens, Griekenland
  • + 4 meer

  EU-CONEXUS - European University for Smart Urban Coastal Sustainability is een sterk partnerschap tussen negen universiteiten die wetenschap en innovatie ontwikkelen tot een centrum van excellentie op het gebied van Smart Urban Coastal Sustainability (SmUCS). EU-CONEXUS - European University for Smart Urban Coastal Sustainability promoot gemeenschappelijke Europese waarden en een versterkte Europese identiteit door een nieuwe generatie Europeanen samen te brengen, die kunnen samenwerken en werken binnen verschillende Europese culturen, in verschillende talen en over de grenzen heen.

  • Kaunas, Litouwen

  Ontdek een plek met levensvormende ervaringen in een unieke liberale sfeer, een levendige creatieve werkomgeving en een diverse gemeenschap van inspirerende studenten en wetenschappers

  • Klaipėda County, Litouwen

  Lithuania Business College (LBC) is een moderne, open naar de samenleving en onafhankelijke instelling voor hoger onderwijs, opgericht in 1994, die professionals in sociale en natuurwetenschappen voorbereidt die gericht zijn op de Litouwse en Europese arbeidsmarkt. LTVK omvat veelbelovende carrièremogelijkheden, internationale uitwisseling en vrije tijd typisch voor studenten. Missie. Lithuania Business College is vastbesloten om creatieve, gekwalificeerde professionals voor te bereiden, de voorwaarden te scheppen voor een leven lang leren door een professionele bachelorgraad te verlenen, en het toegepaste onderzoek uit te voeren dat nodig is voor regionale ontwikkeling. Visie. Lithuania Business College is een innovatieve, transparante, maatschappelijk actieve en verantwoorde instelling voor hoger onderwijs, internationaal erkend, flexibel inspelend op de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en bereid om aan de behoeften van de samenleving te voldoen.

  • Kaunas, Litouwen

  Kaunas University of Applied Sciences (in het Litouws - Kauno Kolegija ) is een openbare multidisciplinaire instelling voor hoger onderwijs in Litouwen (een van de drie Baltische landen) die onderwijs biedt op het gebied van techniek, technologie, sociale wetenschappen, menswetenschappen, kunst, geneeskunde en gezondheid wetenschappen. Het biedt een breed spectrum aan bacheloropleidingen met praktische inslag voor ongeveer 5500 studenten die studeren aan 4 faculteiten.

  • Kaunas, Litouwen

  De universiteit is de grootste instelling voor hoger onderwijs voor biomedische wetenschappen in Litouwen en integreert met succes studies, onderzoek en klinische praktijk. LSMU bestaat uit twee hoofdacademies: Medical Academy en Veterinary Academy.

  • Vilnius, Litouwen
  • Kaunas, Litouwen
  • + 1 meer

  Welkom bij de Universiteit van Vilnius - de oudste en grootste Litouwse instelling voor hoger onderwijs. Sinds haar oprichting in de 16e eeuw heeft de Universiteit van Vilnius, als een integraal onderdeel van de Europese wetenschap en cultuur, het concept van een klassieke universiteit en de eenheid van studies en onderzoek belichaamd.

  • Kaunas, Litouwen

  St. Ignatius of Loyola University of Applied Sciences is een onafhankelijke katholieke instelling voor hoger onderwijs die tot doel heeft geïntegreerde wetenschappelijke en zakelijke studieprogramma's uit te voeren die worden beheerd op basis van het Ignatiaans Pedagogisch Paradigma.

  • Kaunas, Litouwen

  Kaunas University of Technology , KTU is een van de grootste technologische universiteiten in de Baltische staten. Bekend om zijn banden met het bedrijfsleven, leiderschap in wetenschappelijk onderzoek, flexibele interdisciplinaire studieprogramma's en onvergetelijke studie-ervaring, is KTU hard op weg om de beste studiekeuze in de regio te worden.

  • Vilnius County, Litouwen

  In zijn huidige structuur werd Vilnius College of Technologies and Design (VTDK) opgericht in 2008 door de integratie van Vilnius Technical College in Vilnius College of Construction and Design. De oorsprong van de Technische Faculteit gaat terug tot in de jaren dertig (de Technische School).

  • Šlienava, Litouwen

  Kaunas Forestry and Environmental Engineering University of Applied Sciences (KMAIK) is gevestigd in de buurt van de stad Kaunas (centraal Litouwen) en biedt een professionele bachelordiploma voor hoger onderwijs.

  • Klaipėda, Litouwen
  • Vilnius, Litouwen
  • + 1 meer

  SMK University of Applied Sciences is een op innovatie en kwaliteit gebaseerde instelling voor hoger onderwijs in de hoofdstad van Litouwen Vilnius en de havenstad aan de Oostzee Klaipėda. In 2018 opende SMK een nieuwe campus in de op een na grootste Litouwse stad Kaunas. SMK, opgericht in 1994, is uitgegroeid tot een positie aan de top van de ranglijst van Litouwse particuliere universiteiten en is momenteel de grootste particuliere instelling voor hoger onderwijs in Litouwen.

  • Kaunas, Litouwen

  Lithuanian Sports University ( LSU ) is er trots op de enige gespecialiseerde universiteit in Litouwen te zijn, die al meer dan acht decennia beweging en sportwetenschappen verenigt.

  • Vilnius, Litouwen

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Kaunas, Litouwen

  Gerangschikt in QS World University Rankings als leider in het land door zijn internationaliteit, is VMU de enige openbare instelling voor hoger onderwijs in Litouwen en een van de weinige in de regio waar een brede liberale kunsteducatie wordt gegeven. Dit betekent dat studenten hun schema vrij kunnen wijzigen en organiseren, minor in het ene vakgebied en major in een ander, naar het buitenland reizen op internationale uitwisseling en zich voorbereiden op die reizen door enkele van de beschikbare 30 vreemde-taalcursussen te volgen. Als een weerspiegeling van wereldwijde academische trends worden steeds meer colleges (afzonderlijke cursussen en zelfs hele studieprogramma's) in het Engels gegeven, veelal door professoren uit het buitenland. VMU biedt bachelor- en masteropleidingen aan, die volledig in het Engels worden gegeven. Elk semester verzamelt de universiteit de kleurrijke internationale gemeenschap, die vertegenwoordigers uit bijna 80 landen over de hele wereld verenigt.