Keystone logo
Kroatië

Beste universiteiten voor Mastergraad Opleidingen in Kroatië 2023

Aantal instellingen: 24
  • Miskolc, Hongarije
  • Zagreb, Kroatië
  • + 2 meer

  EIT RawMaterials Academy - TIMREX biedt studenten een unieke kans om te leren in een dynamische omgeving, gericht op echte uitdagingen. Het EIT-label, toegekend door het EIT (Europees Instituut voor Innovatie en Technologie), een orgaan van de Europese Unie, is een kwaliteitscertificaat dat alleen wordt toegekend aan excellente onderwijsprogramma's op master- en doctoraatsniveau.

  • Rotterdam, Nederlanden
  • Bilbao, Spanje
  • + 5 meer

  De European University of Post-Industrial Cities (UNIC) is in 2020 opgericht met als doel inclusief onderwijs te bieden aan een nieuwe generatie studenten. Een alliantie van 10 Europese universiteiten gevestigd in postindustriële steden en gefinancierd door de Europese Commissie, werkt hand in hand met stadsinstellingen om ervoor te zorgen dat stedelijke kwesties op een voor alle leerlingen toegankelijke en inclusieve manier worden meegenomen in onderwijs en onderzoek. De alliantie lanceert haar eerste gezamenlijke masteropleiding in 2023 en is op zoek naar studenten die de postindustriële transformaties van hun steden zullen bevorderen en hoogopgeleide afgestudeerden zullen worden in nieuwe wetenschappelijke disciplines die inspelen op de behoeften van de veranderende economie in Europa en rond de wereld.

  • Split, Kroatië

  De bacheloropleiding Psychologie wordt gecoördineerd met het European Diploma in Psychology (EuroPsy) en is gebaseerd op een competentiegerichte benadering van het hoger onderwijs. De studie duurt zes semesters (180 ECTS) en na voltooiing behalen de afgestudeerden de titel University Baccalaureus of Psychology (univ. bacc. psych.). De lessen worden gegeven aan de Faculteit Geesteswetenschappen en Sociale Wetenschappen en andere delen van de Universiteit van Split. De studie wordt volledig in het Engels uitgevoerd en bereidt studenten vanaf het begin voor op internationale wetenschappelijke en professionele communicatie. Wetenschappers en docenten van Kroatische universiteiten en internationale instellingen zoals Yale University, Santa Fe Institute, Northeastern University, de University of Huddersfield, University West en Université de Poitiers nemen deel aan het studieprogramma. Tijdens hun studie leren studenten over de verschillende psychologische disciplines en theoretische oriëntaties, verwerven ze onderzoeksmethodologische vaardigheden en verwerven ze een basiskennis van wetenschappelijke disciplines die de psychologie kruisen (bijv. filosofie, antropologie, sociologie). Na voltooiing van hun studie kunnen studenten worden ingezet bij het plannen en uitvoeren van onderzoek, het verzamelen en verwerken van gegevens (marktonderzoek, telecommunicatie, media, niet-gouvernementele organisaties, enz.) of hun opleiding voortzetten op graduaatniveau in de Republiek Kroatië en EU-landen.

  • La Rochelle, Frankrijk
  • Athens, Griekenland
  • + 4 meer

  EU-CONEXUS - European University for Smart Urban Coastal Sustainability is een sterk partnerschap tussen negen universiteiten die wetenschap en innovatie ontwikkelen tot een centrum van excellentie op het gebied van Smart Urban Coastal Sustainability (SmUCS). EU-CONEXUS - European University for Smart Urban Coastal Sustainability promoot gemeenschappelijke Europese waarden en een versterkte Europese identiteit door een nieuwe generatie Europeanen samen te brengen, die kunnen samenwerken en werken binnen verschillende Europese culturen, in verschillende talen en over de grenzen heen.

  • Zagreb, Kroatië
  • Zadar, Kroatië

  Algebra University College werd in 2008 opgericht als een particuliere instelling voor hoger onderwijs en stond op de eerste plaats in de Republiek Kroatië met betrekking tot de algehele kwaliteit van programma's en het kwaliteitsborgingssysteem volgens het Nationaal Agentschap voor Wetenschap en Hoger Onderwijs. We bieden moderne bachelor- en masteropleidingen in Computer Science: Data Science, Game Development, Software Engineering en System Engineering; in economie: digitale marketing en e-leiderschap MBA, en kunst: ontwerp, 3D-ontwerp en communicatiebeheer, allemaal in het Engels gegeven.

  • Osijek, Kroatië

  De University of Osijek is een onderwijsinstelling die wetenschappelijk onderzoek, artistieke creatie, onderwijs en studie verbindt en zo wetenschap, beroep en kunst ontwikkelt, studenten voorbereidt op professioneel werk op basis van wetenschappelijke kennis en methoden, evenals artistieke waarde, en jonge onderzoekers opleidt , neemt deel aan de verwezenlijking van de maatschappelijke belangen van studenten en bevordert internationale, met name Europese samenwerking in het hoger onderwijs, bij wetenschappelijke en artistieke activiteiten. ========

  • Koper, Slovenië
  • Salzburg, Oostenrijk
  • + 4 meer

  Alma Mater Europaea is een onafhankelijke instelling voor hoger onderwijs die gespecialiseerd is in het aanbieden van loopbaangericht onderwijs in studierichtingen met een loopbaanachterstand. Onze opleidingen zijn relevant, actueel, interdisciplinair en interactief.

  • Zagreb, Kroatië

  Faculteit Elektrotechniek en Informatica van de Universiteit van Zagreb (Kroatisch acroniem: FER) is een toonaangevende instelling voor hoger onderwijs en onderzoek in de Republiek Kroatië op het gebied van elektrotechniek, informatica en informatie- en communicatietechnologie.

  • Geneva, Zwitserland
  • Zagreb, Kroatië
  • + 1 meer

  SSBM is een wereldwijde, innovatieve en unieke school met studenten van over de hele wereld. Onze programma's zijn ontworpen met meer dan 30 industriële partners. We garanderen Zwitsers kwaliteitsonderwijs en excellentie. SSBM Genève is ACBSP-geaccrediteerd en EduQua-gecertificeerd. Onze VISIE is om een unieke, innovatieve en internationale business & management school te zijn die eersteklas onderzoek, praktijk en onderwijs biedt. We zijn toegewijd aan het voortdurend bieden van excellentie in het onderwijs en onze expertise op het gebied van bedrijfseducatie door middel van onze innovatieve geavanceerde technologie en onze hoogwaardige leerervaring. We stimuleren diversiteit en wereldwijde connectiviteit tussen onze studenten, docenten en zakelijke partners.

  • Zagreb, Kroatië
  • Split, Kroatië

  Faculteit Chemische Technologie en Technologie is een onderdeel van de Universiteit van Zagreb. Het is georganiseerd in verschillende afdelingen en leerstoelen die onderwijs, wetenschappelijk werk, professionele en adviserende activiteiten uitvoeren op het gebied van chemische technologie, scheikunde en andere gebieden.

  • Zagreb, Kroatië

  De universiteit van Zagreb (1669) is de oudste en grootste universiteit in Zuidoost-Europa. Als een uitgebreide openbare Centrale Europese universiteit biedt de Universiteit van Zagreb onderwijs en onderzoek en op alle wetenschappelijke gebieden (kunst, biogeneeskunde, biotechnologie, techniek, menswetenschappen, natuurwetenschappen en sociale wetenschappen) en een breed spectrum van cursussen op alle studie niveaus, van niet-gegradueerden postgraduaat. Met 29 faculteiten, 3 kunstacademies en het Universitair Centrum voor Kroatische Studies is het de belangrijkste onderwijsinstelling in het land, een plaats waar meer dan 7900 leraren en 72480 studenten kennis ontwikkelen en vaardigheden verwerven.

  • Split, Kroatië
  • Zagreb, Kroatië

  Het kiezen van een universiteit om naar toe te gaan is een van de belangrijkste beslissingen die we nemen en de school is daarom verantwoordelijk om ervoor te zorgen dat al haar studenten de nodige kennis opdoen, vaardigheden opbouwen en zich op de beste manier voorbereiden op de zakelijke markt van de 21e. eeuw. De missie van University College Aspira is om een transformatieve educatieve ervaring te creëren door de toepassing van de beste wereldwijde praktijken en samenwerking met marktleiders.

  • Rijeka, Kroatië

  Medio 1961 werd de Faculteit Economie en Bedrijfskunde in Rijeka opgericht. Met de eerste lezingen die op 1 november 1961 begonnen, heeft de faculteit economische experts opgeleid, speciaal voor het verbeteren van de economische ontwikkeling van de Kroatische kuststreek en Istrische regio. In 2001 is de faculteit verhuisd naar het nieuwe adres van I. Filipovi?a 4, Rijeka.

  • Zaprešić, Kroatië

  De University of Applied Sciences Baltazar Zaprešić zal zich blijven ontwikkelen tot een hoogwaardige instelling voor hoger onderwijs met een duidelijk bepaald profiel van onderwijs en onderzoek in het bedrijfsleven en management onder duurzame ontwikkelingsomstandigheden. De programma's zijn gebaseerd op duidelijke leerresultaten en levenslang leren en zijn aantrekkelijk voor studenten.

  • Zadar, Kroatië

  Zadar heeft een eeuwenoude universitaire traditie, de langste in Kroatië: volgens de traditie van kerkelijk onderwijs, voor het eerst vermeld in de 10e eeuw, werd al op 14 juni een Dominicaanse instelling voor hoger onderwijs opgericht, Studium generale, later bekend als de Universitas Iadertina. 1396.