Keystone logo
Kirgizië

Beste universiteiten voor Mastergraad Opleidingen in Kirgizië 2024

Aantal instellingen: 4
  • Bishkek, Kirgizië

  Kyrgyz National University vernoemd naar Jusup Balasagyn (KNU), is een openbare instelling voor hoger onderwijs in Kirgizië. Het is de oudste en grootste instelling voor hoger onderwijs van de Kirgizische Republiek. De hoofdcampus van de universiteit bevindt zich in Bishkek - de hoofdstad van Kirgizië.

  • Bishkek, Kirgizië

  Kyrgyz National Agrarian University , genoemd naar KISkriabin is een openbare instelling voor hoger onderwijs in Kirgizië. De hoofdcampus bevindt zich in het hart van de hoofdstad van Kirgizië - Bishkek. Kyrgyz National Agrarian University , vernoemd naar KISkriabin, neemt vol vertrouwen een plaats in bij de top 20 van universiteiten van Kirgizië.

  • Bishkek, Kirgizië

  Kyrgyz Economic University , genoemd naar M. Ryskulbekov, is de enige onderwijsinstelling in ons land die is geëvolueerd van de FTSST (Frunze Technische School voor Sovjethandel) naar de universiteit. Onze universiteit is een van de leiders van het moderniserende systeem van hoger onderwijs van de Kirgizische Republiek.

  • Bishkek, Kirgizië

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...