Keystone logo
Kazachstan

Beste universiteiten voor Mastergraad Opleidingen in Kazachstan 2024

Aantal instellingen: 11
  • Astana, Kazachstan

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Almaty, Kazachstan

  Satbayev University is de oudste en een van de meest prestigieuze technische universiteiten in Kazachstan, bekend om mijnbouw- en oliebedrijfsontwikkelingen. Hoewel technische specialiteiten het Satbayev University domineren, is het een interdisciplinaire universiteit waar architectuur en management worden onderwezen.

  • Atyrau, Kazachstan

  Khalel Dosmukhamedov Atyrau State University is een moderne onderwijsinstelling. ONZE ONDERWIJSINSTELLING is de enige staatsuniversiteit in de regio Atyrau die de mogelijkheid biedt om hoogwaardig onderwijs te krijgen in natuurwetenschappen, geesteswetenschappen, economie, rechten, beeldende kunst en muziek, pedagogische en landbouwspecialiteiten.

  • Turkistan, Kazachstan

  Akhmet Yassawi International Kazakh-Turkish University is opgericht op basis van de intergouvernementele overeenkomst tussen Kazachstan en Turkije om moderne, hooggekwalificeerde specialisten uit de jeugd van Turkssprekende landen voor te bereiden en bevindt zich in het spirituele centrum van de Turkse wereld - Turkestan.

  • Aktau, Kazachstan

  Onderwijsbeleid wordt actief geïmplementeerd in een van de toonaangevende universiteiten in Kazachstan - de Caspian University of Technology and Engineering, vernoemd naar Sh. Yessenov. Tegenwoordig is onze universiteit de grootste moderne universiteit die de staatscertificering en accreditatie heeft behaald.

  • Temirtau, Kazachstan

  "Karaganda Industrial University" (" KarIU ") is de toonaangevende universiteit in Kazachstan voor de opleiding van hooggekwalificeerd personeel met een hogere en postdoctorale opleiding op het gebied van metallurgie, machinebouw, chemie, constructie en andere gerelateerde metallurgische gebieden, die een prioriteit zijn voor de mijnbouw en de metallurgische industrie.

  • Nur-Sultan, Kazachstan

  bachelor 5 baғyty zhәne magistracy 5 baғdarlamasy. Kazachstaanse takken van tumengi kurstarynda sabaабty zhuyelі turde Nur-Sultan kalasyna keletin MMU faculteitterinin oқytushylary zhurgizedi. Manyk uzi - bilim alu oderisin Muskeude ayaktau ushin zhasalatyn dayyndyk.

  • Rudny, Kazachstan

  Rudny Industrial Institute is een modern wetenschappelijk en educatief complex in technische wetenschappen met een ontwikkelde infrastructuur.

  • Karagandy, Kazachstan

  Als een van de toonaangevende universiteiten van Kazachstan werkt Karaganda Economic University ( KEU ) met wereldwijde veranderingen in het milieu en KEU zich in om een modern en geavanceerd onderwijsprogramma aan te bieden.

  • Nur-Sultan, Kazachstan

  Seifullin Kazachse Agro Technische Universiteit ( Seifullin KATU ) is de grootste agrarische instelling voor hoger onderwijs van Midden- en Noord-Kazachstan, de eerste instelling voor hoger onderwijs van Astana. Seifullin Kazachse Agro Technical University wordt gerekend tot de 10 beste universiteiten van het land.

  • Almaty, Kazachstan

  Gemaakt in 1997 in Almaty. De oprichter, voorzitter en eerste rector van de universiteit is doctor in de wijsbegeerte, professor Aliyev Zhumatay Alievich.