Keystone logo
Jersey

Studie Mastergraad in Jersey 2024

Verander valuta

Basis maandelijkse kosten van levensonderhoud

 • Huur in een gedeelde flat

  1027
 • Aandeel nutsvoorzieningen

  64
 • Internet abonnement

  57
 • Lokaal vervoer

  59

Voorbeeld levensstijl kosten

 • Fastfood-combinatie

  8
 • bioscoopkaartje

  14
 • Pint lokaal bier

  6

Over Jersey

Studie in Jersey

Hoger Onderwijs in Jersey

Afdeling jersey 's van het onderwijs voorziet in de onderwijsbehoeften van de leerlingen naar school. Er zijn openbare scholen gefinancierd door de overheid. Er zijn ook verschillende particuliere scholen hier. Kortom, de school systeem is vrij gelijkaardig aan dat van het Verenigd Koninkrijk qua structuur en educatieve kwaliteit. Echter, het is een klein land, wat betekent dat de studenten bij te wonen kleinere scholen in het algemeen. Dit kan de kwaliteit van het onderwijs te verbeteren voor velen in dit gebied.

In termen van het hoger onderwijs in Jersey, zullen studenten die middelbare school waarschijnlijk overgaan tot een universitair centrum. Het land biedt een hogeschool genoemd Highlands College. Deze faciliteit biedt opleidingsmogelijkheden voor full-time en part-time scholen. Highlands College werkt als een zesde vorm ook.Daarbij, het werkt in een collaboratieve manier met andere scholen, met inbegrip van London South Bank University, de University of Plymouth, en de Open Universiteit. Studenten die zich inschrijven in Highlands College zijn in staat om een ​​twee jarige opleiding een zogenaamde Foundation Degree te verkrijgen. Vanaf dit punt, kunnen ze dan krijgen extra onderwijs tot onderwijs krijgen in een bepaald gebied van studie.

Het land heeft ook gespecialiseerde scholen voor dit type van leren. Een van de meest prominente opties is de Jersey International Business School. Dit is een privé-sector school die studenten opleidt in een waaier van disciplines, allemaal met de focus van de opleiding van internationale studies. Een andere school in Jersey is het Institute of Law. Dit is het land 's law school. Studenten zullen leren om advocaten en notarissen in Jersey geworden.

Collegegeld en vergoedingen

Studenten die studeren aan de openbare scholen niet betalen collegegeld te doen.In het algemeen, echter, dit is alleen een optie beschikbaar voor studenten die inboorlingen aan het land. Anderen, met inbegrip van internationale studenten, zal een vergoeding betalen om te kunnen deelnemen. Deze vergoeding varieert sterk, afhankelijk van de opleiding de student schrijft zich in en de school.

Het hoger onderwijs komt op een vergoeding, in het bijzonder voor de studenten die zich inschrijven in de Jersey International Business School. Deze school van het onderwijs is een prive-faciliteit en kosten vaak hoger hier te zijn. Echter, de school is ook een van de beste opties voor studenten die graag in een mate die internationaal gebruikt kan worden, dat is iets wat veel studenten doen verkrijgen.

Internationale studenten kunnen hier studeren. Het verkrijgen van een studentenvisum wordt gedaan door de universiteit zelf in de meeste gevallen.

Veel studenten naar het buitenland reizen om werk te vinden buiten Jersey. Echter, het land heeft wel een groeiende sector gezondheidszorg, evenals een sterke business sector. Het vinden van werk op deze gebieden kan een optie na het afstuderen zijn.

Ziektekostenverzekering

Studenten die van plan zijn naar de universiteit in Jersey wonen zullen nodig hebben om hun eigen ziektekostenverzekering te verkrijgen. Het wordt niet door de school van deelname. Studenten kunnen in staat zijn om het beleid te kopen via de school of via een derde partij. Echter, de scholen stellen de regels inzake het al dan niet studenten in staat zijn om deel te nemen, zonder dat dit type van de dekking op zijn plaats.

Student Visa

Om een ​​studentenvisum te verkrijgen, moeten de studenten eerst van toepassing zijn op de school van hun keuze. Als de school de leerling aanvaardt, is hij of zij dan in staat om een ​​aanvraag voor een visum door de overheid. De school ontvangt een brief van aanvaarding toestaan ​​om dit te laten gebeuren leveren.