Keystone logo
India

Beste universiteiten voor Mastergraad Opleidingen in India 2024

Aantal instellingen: 17
  • Milan, Italië
  • Mumbai, India

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Rio de Janeiro, Brazilië
  • Bailrigg, Verenigd Koninkrijk
  • + 3 meer

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Nantes, Frankrijk
  • São Paulo, Brazilië
  • + 5 meer

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Ahmedabad, India

  CEPT University richt zich op het begrijpen, ontwerpen, plannen, bouwen en beheren van menselijke habitats. De onderwijsprogramma's zijn bedoeld om doordachte professionals op te bouwen en de onderzoeksprogramma's verdiepen het begrip van menselijke nederzettingen. CEPT University onderneemt ook adviesprojecten om het doel van het leefbaarder maken van habitats te bevorderen. Door middel van haar onderwijs-, onderzoeks- en adviesactiviteiten streeft de CEPT ernaar de impact van habitatberoepen te verbeteren om het leven van mensen in de dorpen, steden en dorpen van India te verrijken. De universiteit bestaat uit vijf faculteiten. De Faculteit Bouwkunde is in 1962 opgericht als de 'School of Architecture'. Zij richt zich op vormgeving in de particuliere sfeer. De Faculteit Planning, gericht op planning in de openbare ruimte, werd in 1972 opgericht als de 'School of Planning'. De Faculteit Techniek, die zich toelegt op techniek en constructie, werd in 1982 opgericht als de 'School of Building Science and Technology. De Faculteit Design is in 1991 opgericht als de 'School of Interior Design'. Het gaat over habitatgerelateerde interieurs, ambachten, systemen en producten. Faculteit Management is opgericht in 2013 en richt zich op Habitat en Project Management. CEPT University ontleent zijn naam aan het 'Centre for Environmental Planning and Technology'. CEPT en de verschillende scholen die het omvat, zijn opgericht door de Ahmedabad Education Society met de steun van de regering van Gujarat en de regering van India. De regering van Gujarat heeft CEPT in 2005 als universiteit opgericht. In 2007 erkende de University Grants Commission de CEPT University onder sectie 2(f) van de UGC Act, 1956. Het Department of Scientific and Industrial Research (DSIR) van de regering van India erkent de universiteit als een wetenschappelijke en industriële onderzoeksorganisatie (SIRO).

  • Mangalore, India

  Sinds 2012 biedt Numazu Kosen een consistent 7-jarig educatief programma dat een 5-jarige afdelingscursus combineert met een 2-jarige geavanceerde cursus, met speciale nadruk op vroeg technisch onderwijs. Studenten kunnen een Associates' Degree in engineering behalen door het 5-jarige studiecurriculum af te ronden en een Bachelor's Degree door het 7-jarige studiecurriculum af te ronden. Wij bieden opleidingen om een competente ingenieur te ontwikkelen met voldoende praktijkervaring en theoretisch analytisch vermogen. We hebben een nieuw curriculum geïntroduceerd vanaf het derde leerjaar waarin studenten, naast hun major, een van de volgende 3 cursussen kiezen: Environmental & Energy System Engineering Course, Advanced Materials Science & Engineering Course of Industrial Engineering Course for Medical & Welzijnsinstrumenten. Dit curriculum is geïntegreerd in een technisch onderwijsprogramma dat het 'Interdisciplinary System Engineering Program' wordt genoemd. Met deze cursussen bieden we een opleiding die flexibel kan worden aangepast aan de regionale behoeften, de vooruitgang van de technologie en veranderingen in de industriële structuur. We hebben ook actief leren, uitgebreid Engels lezen en training in communicatieve vaardigheden in ons systeem geïntroduceerd om ingenieurs te ontwikkelen die diepgaande kennis hebben, niet alleen op zijn of haar speciale technische gebied, maar ook op een breed scala aan studiegebieden, om te kunnen de juiste beslissingen nemen vanuit een globaal standpunt. Van ingenieurs wordt natuurlijk verwacht dat ze over een goede ethiek en menselijkheid beschikken. Studenten in de lagere klassen van Numazu Kosen wonen in slaapzalen. Door deze ervaring van het leven in een groep, leren studenten hopelijk vriendelijkheid en hoe ze met anderen kunnen opschieten, zelfdiscipline en hoe regels en rollen functioneren in een groep. Dergelijke ervaringen kunnen helpen bij het opbouwen van een groot vertrouwen en het vermogen om in een toekomstige carrière in een groep te werken. Numazu Kosen is de enige instelling voor hoger onderwijs in het oosten van de prefectuur Shizuoka die een bijdrage levert aan de regionale industrie via Fuji Pharma Valley Initiatives (een industrie-, overheids- en academisch project) en Fuji Medical Engineer Training (F-met).

  • Bengaluru, India

  Al bijna tien jaar is Think Education toonaangevend in het ontwikkelen van succesvolle programma's, projecten en partnerschappen in de onderwijssector. Ons fundamentele doel is om onze klanten en medewerkers te ondersteunen bij het bereiken van hun doelstellingen in geselecteerde Aziatische markten door het leveren van aangepaste diensten op het gebied van studentenwerving, ontwikkeling van partnerschappen, executive onderwijs en ervaringsgerichte leerprogramma's. We hebben expertise in het ontwikkelen van strategische allianties voor onze klanten in de markten die voor hen het belangrijkst zijn. Door ons werk brengen we individuen, onderwijsinstellingen, stichtingen en overheden samen om gezamenlijke doelen te bereiken en bij te dragen aan het creëren van nieuwe kennis en ervaringen die uiteindelijk de verbetering van de samenleving ondersteunen. Enkele van onze klanten zijn Rutgers University (VS), Northwestern Michigan College (VS), King's College London (VK), University of East London (VK), Felsted School (VK), Macquarie University (Australië), Institute for Strategic Leadership (Japan), Pearson Vue (India) onder anderen.

  • Bengaluru, India

  Onze belofte "Creatieve competentie - vooroplopen" Met meer dan twee decennia van het bouwen van levendige en veerkrachtige praktijkgemeenschappen, heeft Srishti een onderscheidende multidimensionale benadering van capaciteitsontwikkeling ontwikkeld en is hij toegewijd aan het opbouwen van creatieve competenties die voorop lopen. Het creatieve moment De erkenning dat we leven in een wereld die steeds meer verbonden, genetwerkt en onderling afhankelijk wordt, en daardoor met de dag complexer wordt, heeft belangrijke implicaties voor hoe we ingrijpen om betere resultaten te bereiken voor iedereen, vandaag en op duurzame wijze en duurzaam naar de toekomst.

  • Bengaluru, India

  New Shores International College is een innovatief en dynamisch college dat het beste levert in interdisciplinair onderwijs op een unieke en uniek stimulerende manier. Onze interdisciplinaire benadering leidt studenten op om zowel breed als diep na te denken, waardoor het intellect buiten de grenzen van traditioneel onderwijs kan verkennen. Afgestudeerden verlaten New Shores als goed geïnformeerde en afgeronde persoonlijkheden, in staat om brede analytische en creatieve vaardigheden toe te passen, en zich bewust van de wijdere wereld en hun eigen potentieel om daarin te opereren. De onderwijsfilosofie van New Shores maakt een onderscheid tussen “het uitbreiden van de geesteskrachten” en “het opslaan met kennis”. Vanzelfsprekend moeten onze studenten een hoeveelheid gegevens leren en bewaren, maar cruciaal is dat ze ook worden geleerd om kritische analyse en creativiteit toe te passen op wat die gegevens ook zijn. In tegenstelling tot andere instellingen beschouwen wij bij New Shores een hbo-opleiding als een tijd van ontdekking, waar nieuwsgierigheid moet worden aangemoedigd en de vragen nooit mogen stoppen. We willen dat onze studenten moedig en fantasierijk zijn, en we erkennen dat dat ook betekent falen - en dan leren van falen - om nog meer succes te behalen. We eisen van onze studenten dat ze zich interesseren voor onderwerpen buiten het beperkte curriculum dat wordt opgelegd door meer traditionele leerinstellingen: bij New Shores geloven we dat kunstenaars leren van wetenschappers, wetenschappers van managers en managers van kunstenaars.

  • Dehradun, India

  Elke cursus die we aanbieden is ontworpen met deze principes in gedachten, daarom is elk programma gericht op het verbeteren van uw praktische zakelijke vaardigheden en begrip van de branche. We geven je de tools en informatie die je nodig hebt voor professioneel succes, evenals ondersteuning van branchegerichte academici die aan de top van hun vakgebied staan. Daarnaast profiteer je van onze uitgebreide loopbaanbegeleiding, waarop je kunt vertrouwen voor begeleiding en advies. Al onze cursussen maken gebruik van praktische lesmethoden, zoals case studies, bezoeken aan tentoonstellingen en bedrijven, gastsprekers en klassikale discussies. Dit betekent dat je praktisch inzicht krijgt in hoe de concepten die je tijdens je programma hebt geleerd, kunnen worden toegepast in echte bedrijven. Ons doel is jouw succes: als je afstudeert, kun je binnenkort als hooggekwalificeerde professional de arbeidsmarkt betreden.

  • Rajpura, India

  Chitkara University in Punjab is opgericht door Dr. Ashok Chitkara en Dr. Madhu Chitkara, die al meer dan 40 jaar gepassioneerde docenten zijn. Sinds de oprichting is Chitkara University anders geweest. Onze studenten zijn anders geweest. Dat geldt ook voor onze faculteit, onze academische sterke punten en onze kijk op lesgeven en leren. Binnen tien jaar staan de meeste van onze academische programma's in de top 50 van programma's in het land. Studenten uit het hele land voelen zich aangetrokken tot Chitkara University vanwege onze toewijding aan excellent onderwijs, focus op onderzoek, op maat gemaakte cursussen die ons onderwijs relevant maken voor veranderende loopbaandynamiek en formidabele industriële partnerschappen.

  • Mumbai, India

  Athena School of Management is de meest exclusieve businessschool van India, gelegen in de Corporate Hub van Hiranandani Gardens, Powai in Mumbai. Athena richt zich op het creëren van toekomstige bedrijfsleiders door middel van meerdere stages, wereldwijde allianties, diepgaande zakelijke verbindingen en baanbrekende pedagogiek. Athena werpt een nieuwe kijk op managementeducatie, met de nadruk op een door eindgebruikers gestuurd leerplan, ontworpen en gegeven door de beste van Corporate India om de volgende generatie bedrijfsleiders te creëren. In een dynamische en snel evoluerende zakelijke omgeving streven we ernaar om toekomstbestendige bedrijfsleiders en ondernemers te creëren die zich niet alleen aanpassen aan verandering - zij zijn de verandering! Ons motto is "Consilio Et Animis", wat Latijn is voor "Door wijsheid en moed" - de twee kwaliteiten die onze studenten nodig hebben om het toppunt van succes te bereiken!!

  • Brattleboro, Verenigde Staten
  • Washington, DC, Verenigde Staten
  • + 13 meer

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Dehradun, India

  UPES is in het jaar 2003 opgericht door middel van de UPES wet, 2003 van de wetgevende UPES van Uttarakhand. Met een ambitieuze visie en een unieke aanpak ontstond UPES als een innovatieve instelling die branchegerichte gespecialiseerde niet-gegradueerde en postdoctorale cursussen aanbiedt, waarvan sommige zich richten op snelgroeiende gebieden zoals cloud computing, werktuigbouwkunde, civiele techniek, ruimtevaarttechniek, mechatronica-engineering, fijn kunsten, big data-analyse, openbaar bestuur, machinebouwtechniek, informatica, petroleum, grafisch en gaming enzovoort.

  • Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
  • Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten
  • + 3 meer

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Los Angeles, Verenigde Staten
  • Al Jazirah Al Hamra, Verenigde Arabische Emiraten
  • + 1 meer

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...