Keystone logo
India

Studie Mastergraad in India 2024

Studeer in India

India is een Zuid-Aziatische land, dat is de thuisbasis van bijna een miljard en een half mensen, de tweede grootste bevolking in de wereld na China. India 's maritieme grenzen bestaan ​​uit de Indische Oceaan, de Arabische Zee en de Golf van Bengalen en het land grenst aan China, Pakistan, Bhutan, Nepal, Bangladesh en Birma. Naar aanleiding van dramatische veranderingen in zijn markt-gebaseerde activiteiten in de vroege jaren 1990, India zich snel ontwikkeld tot een vooraanstaande wereldeconomie, waar het nu wordt beschouwd als een innovatieve, geïndustrialiseerde natie die de titel van het zijn de derde grootste land met betrekking tot PPS, of koopkracht pariteit. Toch heeft deze versnelde groei niet aangepakt diepe en blijvende problemen India 's met armoede, onvoldoende gezondheidszorg, analfabetisme, ondervoeding en corruptie bij politie en overheid.

De federale regering van India bestaat uit een uitvoerende, wetgevende en rechterlijke macht, met de president van India acteren als staatshoofd.De voorzitter wordt gekozen met behulp van een kiescollege systeem en de macht blijft voor vijf jaar. De minister-president, die wordt benoemd door de president, wordt beschouwd als het hoofd van de regering en onderhoudt het hoogste niveau van de uitvoerende macht. De Indiase wetgevende tak houdt zich aan de Westminster-parlementair stijl systeem van regel te wijten aan de zware invloed van het verleden Britse kolonialisme.

Hoewel modernisering van India is aan de gang, traditionele samenleving blijft sharpely gedefinieerd door het Indiase kastenstelsel, zijn een vorm van sociale stratificatie arrangement dat remt de geëmancipeerde sociale interactie en mobiliteit van de meest ontwikkelde countries.Social klassen in India aangeduid als "kasten " bij bepaalde kasten beschouwd elite dan andere. Hoewel India heeft een anti-discriminatie wetten aan vervolging en vooroordelen tegen de zogenaamde lagere kasten voorkomen, zijn indianen wonen in landelijke gebieden nog steeds blootgesteld aan discriminatie en segregatie in stedelijke gebieden.Familie waarden blijven ook een significant invloedrijke aspect van de Indiase traditie vertegenwoordigen, met vooraf afgesproken huwelijken tussen twee families nog steeds de norm voor de meeste van de Indiase samenleving. Bovendien, echtscheiding is vrijwel ongehoord in de Indiase samenleving en alleen toegestaan ​​in extreme gevallen van misbruik.

India 's Klimaat

India wordt beschouwd als een "megadiverse " land en bevat drie regio genaamd "hotspots van biodiversiteit ". Het is de thuisbasis van negen procent van alle zoogdieren leven in de wereld en zes procent van alle bloeiende planten. Habitats variëren van naaldbossen in de Himalaya tot tropische regenwouden in het noordoosten van India en de Andaman-eilanden. De gemiddelde hoge en lage temperaturen in India variëren van 75 graden Celsius tot 55 graden Fahrenheit (25 graden Celsius tot 12 graden Celsius).Echter, grotere steden zoals Bangalore, Mumbai en New Delhi bakken vaak onder temperaturen die oplopen tot 95 graden Fahrenheit (35 graden Celsius) voor weken in een tijd blijven. Neerslag kan zwaar zijn in een tropisch klimaat gebieden, met vochtigheidsgraad schommelt rond de 80 procent.

Talen in India

India heeft geen officiële taal, maar Hindi wordt door bijna de helft van India 's bevolking gesproken. Bengali, Telugu, Marathi, Tamil, Urdu en Gujarati zijn andere talen die leerlingen kunnen ondervinden tijdens de studie in India. Engels wordt gesproken door veel Indiërs en wordt beschouwd als India 's ' tweede "taal van uw keuze. India heeft ook veel verschillende talen die zijn gelegd op de "bedreigde taal " lijst omdat het aantal overlevende sprekers zijn geslonken tot geïsoleerde zakken van de bestaande op het Indiase platteland dorpen.

Religies in India

Tachtig procent van de Indiërs de praktijk het hindoeïsme, een religie die geleerden beschouwen om de wereld 's oudste levende religie. Hindoes geloven in een verscheidenheid van wetten, dagelijkse moraal, dharma, karma en reïncarnatie. Andere religies gevonden in de Indiase samenleving zijn vooral het christendom en de islam.

India 's Valuta

De officiële munteenheid van India is de rupee, dat wordt gecontroleerd en uitgegeven door de Reserve Bank of India. De Indiase rupee is verdeeld in 100 paise. Sinds 2011, zijn alleen munten ter waarde van 50 paise beschouwd als wettig betaalmiddel. Bankbiljetten die momenteel in omloop zijn 5, 10, 20, 50, 100, 500.

Verander valuta

Basis maandelijkse kosten van levensonderhoud

 • Huur in een gedeelde flat

  123
 • Aandeel nutsvoorzieningen

  12
 • Internet abonnement

  8
 • Lokaal vervoer

  10

Voorbeeld levensstijl kosten

 • Fastfood-combinatie

  4
 • bioscoopkaartje

  3
 • Pint lokaal bier

  2

Over India

Hoger Onderwijs Systeem in India

Na China en de VS, India 's stelsel van hoger onderwijs is de derde grootste, met de University Grants Commissie vertegenwoordigt de belangrijkste reguleren lichaam over tertiaire instellingen. Tussen 2000 en 2010, India gebouwd 20.000 universiteiten en hogescholen die in die tijd meer dan acht miljoen studenten aanvaard. Het gebied van wetenschap en technologie worden zwaar gepromoot door de Indiase overheid op het college-niveau, wat leidt tot een aantal technologische instituten, zoals de Indian Institutes of Technology en het Indian Institutes of Management aan bijval ontvangen van wereldwijde educatieve organisaties. Daarnaast is het All India Institute of Medical Science in New Delhi als een van de toonaangevende onderzoekscentra voor de vooruitgang van de medische technologie en behandelmethoden.

Academische diploma's in India te voldoen aan de koloniale Britse systeem, met bachelor en master diploma gegeven als 'kunst "of " wetenschap "graden. Doctoraten zijn ook beschikbaar voor studenten die de gespecificeerde meester 's-programma met betrekking tot hun vakgebied hebben afgerond. Toelating tot universiteiten is gebaseerd op de score verdiend door studenten van het hoger secundair onderwijs en is zeer concurrerend met betrekking tot de meer prestigieuze universiteiten die actief zijn in India. In feite is het All India Pre-Med test wordt jaarlijks genomen door 200.000 studenten, waarvan er slechts 2000 worden geaccepteerd.

Internationale studenten die graag een diploma te verdienen in India moeten een bewijs van het succesvol afronden van ten minste 12 jaar van het voortgezet onderwijs in hun land van oorsprong vermeld. Studenten zullen ook moeten het toelatingsexamen te nemen en legt de resultaten aan het ministerie van Buitenlandse Zaken in New Delhi.Directe toegang tot medische, tandheelkundige en engineering opleidingen is niet toelaatbaar, ongeacht de student 's vroegere onderwijs geloofsbrieven. Echter, andere opleidingen niet nodig buitenlandse studenten om het toelatingsexamen te nemen. In plaats daarvan, een student 's hoger onderwijs toelatingsexamen scores (zoals de ACT of SAT gegeven in de VS) kan worden gebruikt om de student aan bepaalde technische hogescholen in aanmerking. Studenten die geïnteresseerd zijn in het verdienen van een graad in India moeten zich bewust zijn van het feit dat de openbare universiteiten geen studenten die geen burger van India accepteren.

Lesgeld in India variëren sterk, met openbare universiteiten zijn veel minder duur dan prive-universiteiten omdat ze worden gefinancierd door de overheid. Indiase burgers betalen meestal minder dan $ 100 per jaar voor een openbare universiteit of hogeschool te wonen. Particuliere universiteit kosten kunnen variëren van $ 400 tot $ 25.000 per jaar, afhankelijk van de instelling en het type van opleiding.Niet-Indiase studenten bijwonen van een prive-universiteit zijn over het algemeen de voorkeur gegeven boven Indiase studenten, voornamelijk te wijten aan het feit dat ze meer financieel uitgerust om lesgeld te betalen.

Waarom studeren in India?

Studenten die niet-westerse muziek, religie, architectuur en kunst te studeren vindt India de perfecte plaats om diepgaand te leren over deze onderwerpen. Haar diverse en fascinerende cultuur is een onweerstaanbare mix van oude en moderne stijlen die de vrije kunsten majors trekken van over de hele wereld. Bovendien, India biedt cutting-edge informatietechnologie opleidingen voor studenten die geïnteresseerd zijn in het verdienen van een hoog gewaardeerd bachelor 's of master ' s degree betrekking tot het gebied van computers en IT.