Keystone logo
Griekenland

Beste universiteiten voor Mastergraad Opleidingen in Griekenland 2023

Aantal instellingen: 39
  • Thessaloniki, Griekenland

  DEI College is de Associate Campus van de Universiteit van Sunderland, gevestigd in Thessaloniki, Griekenland en een van de beste onderwijsorganisaties in Griekenland. De University of Sunderland is een zeer gerespecteerde nationale Britse universiteit, gerangschikt als een top 50-universiteit in de Guardian University Guide 2023 en gerangschikt als nr. 1 voor inclusie in dezelfde gids.

  • La Rochelle, Frankrijk
  • Athens, Griekenland
  • + 4 meer

  EU-CONEXUS - European University for Smart Urban Coastal Sustainability is een sterk partnerschap tussen negen universiteiten die wetenschap en innovatie ontwikkelen tot een centrum van excellentie op het gebied van Smart Urban Coastal Sustainability (SmUCS). EU-CONEXUS - European University for Smart Urban Coastal Sustainability promoot gemeenschappelijke Europese waarden en een versterkte Europese identiteit door een nieuwe generatie Europeanen samen te brengen, die kunnen samenwerken en werken binnen verschillende Europese culturen, in verschillende talen en over de grenzen heen.

  • Athens, Griekenland
  • Spata, Griekenland

  De 147-jarige erfenis van academische excellentie van het College en de locatie in Athene bieden studenten het indrukwekkende en unieke voordeel van studeren in een levend laboratorium dat de oude en hedendaagse realiteit van Griekenland overbrugt met NECHE-accreditatie. Het verleent graden aan afgestudeerden met de geloofsbrieven van andere NECHE-instellingen, waaronder Amherst, Brown, Boston College, MIT en Harvard. The American College of Greece is ook goedgekeurd door The Open University (OU) als een geschikte organisatie om programma's voor hoger onderwijs aan te bieden die leiden tot door de Open University gevalideerde prijzen, waardoor graadstudenten de beste leerervaring krijgen en afgestudeerden de sterkste afstudeerreferenties worden toegekend.

  • London, Verenigd Koninkrijk
  • Helsinki, Finland
  • + 5 meer

  EIT Digital Summer School-programma's staan open voor bachelor- en masterstudenten, jonge professionals en anderen die zich willen verdiepen in opkomende digitale technologieën, willen leren hoe ze technologie kunnen omzetten in business en uiteindelijk deep-tech startups kunnen lanceren. Leer van de faculteit en het personeel van onze beste technische EU-partneruniversiteiten. Doe praktijkervaring op door middel van bedrijfscases, projectwerk en samenwerking. Scherp geprijsde lessen. Veel plezier met het ontmoeten en netwerken met gelijkgestemde studenten van over de hele wereld!

  • Evora, Portugal
  • Rome, Italië
  • + 1 meer

  Het doel van dit programma is om studenten te voorzien van gespecialiseerde vaardigheden in archeologie en analytische karakterisering van materialen van de prehistorie (megalithicum) tot de klassieke tijd (Grieks en Romeins). De studie en conservering van cultureel erfgoedmateriaal is een onderzoeksgebied met een sterke multidisciplinaire connotatie en vereist vaardigheden die zich uitstrekken over de onderzoeksgebieden Geesteswetenschappen en Wetenschappen. ARCHMAT biedt een gemeenschappelijk, geïntegreerd platform voor excellente studenten met een wetenschappelijke of geesteswetenschappelijke achtergrond om de geavanceerde wetenschappelijke methoden te begrijpen die worden gebruikt om archeologisch materiaal te onderzoeken en heeft tot doel zeer gespecialiseerde professionele experts te vormen op het opkomende gebied van archeometrie, dwz toegepaste fysisch-chemische wetenschappen tot de studie van archeologische en culturele erfgoedmaterialen.

  • Athens, Griekenland

  Webster Athens brengt het beste van het Amerikaanse onderwijs naar Griekenland. Wij zijn de enige volledig in eigendom zijnde en gecontroleerde (academisch en financieel) geaccrediteerde campus van een Amerikaanse universiteit in Griekenland. Volg je opleiding in het buitenland en neem deel aan onze uitdagende en veelgevraagde programma's die zijn ontwikkeld om de flexibiliteit en het gemak te bieden die nodig zijn om te slagen in de wereld van vandaag.

  • Kounoupidiana, Griekenland

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Berlin, Duitsland
  • Hamburg, Duitsland
  • + 2 meer

  BSBI is toegewijd aan het opleiden van studenten om de toekomst effectief vorm te geven en de leiders van morgen te worden in een steeds veranderende zakenwereld. Met ondernemerschap en succes als kern, biedt BSBI branche-relevante programma's die gericht zijn op het ontwikkelen van de praktische zakelijke vaardigheden die nodig zijn om uw professionele succes te garanderen. Een internationale business school die academische excellentie biedt in het hart van Berlijn, Duitsland.

  • Thessaloniki, Griekenland

  De School voor Journalistiek en Massacommunicatie heeft de afgelopen jaren herhaaldelijk gestaan in de top 50 Media/Communicatiescholen van Europa en is lid van de European Journalism Teaching Association (EJTA). Gelegen op 46 Egnatia Street, buiten de universiteitscampus, is de school gevestigd in een neoklassiek gebouw van zes verdiepingen in het centrum van de stad. De huidige studentenpopulatie van de school omvat bijna 700 studenten, 64 postdoctorale studenten en 57 PhD-kandidaten. Bovendien ontvangt de school elk jaar gemiddeld 15 Erasmus-studenten, terwijl ze tegelijkertijd tientallen mid-career professionals opleidt via een breed scala aan speciaal ontworpen programma's voor levenslang leren.

  • New York, Verenigde Staten
  • Athens, Griekenland
  • + 11 meer

  Unicaf is een wereldwijde educatieve organisatie gevestigd in Europa, die beurzen aanbiedt aan in aanmerking komende kandidaten om academische studies te volgen bij haar partneruniversiteiten, momenteel de University of Suffolk (VK), de Liverpool John Moores University (VK), de University of South Wales (VK) , de University of California, Riverside Extension (USA) en de multi-campus Unicaf University (Afrika).

  • Athens, Griekenland

  New York College is een snelgroeiende multinationale onderwijsorganisatie in Europa met 32 jaar academische aanwezigheid. Opgericht in Athene in 1989 in samenwerking met de Staatsuniversiteit van New York, heeft de grootste universiteit van de VS vandaag een dynamische aanwezigheid in 2 landen met 3 universitaire onderwijsinstellingen in Athene, Thessaloniki en Praag.

  • Tripoli, Griekenland

  De University of Peloponnese is een moderne, multidisciplinaire, regionale en multi-campus universiteit, opgericht in 2000 en aanvaardde haar eerste studenten in 2002. Ontwikkeld in de vijf hoofdsteden van prefecturen van de Peloponnesos regio (Tripolis, Korinthe, Nafplion, Sparta, Kalamata) en Patra, omvat 9 scholen en 22 afdelingen. Het biedt studies in alle leercycli: niet-gegradueerde, postdoctorale en doctoraatsstudenten, evenals levenslang leren, met meer dan 20.000 studenten (1e, 2e en 3e studiecyclus).

  • Thessaloniki, Griekenland

  Als instelling voor hoger onderwijs biedt Perrotis College opleidingen aan die zowel op onderzoek gebaseerd als praktijkgericht zijn, en die inspelen op de sociale, economische en milieukwesties van het publiek. Perrotis College , een divisie van de American Farm School, bevordert gelijke kansen voor alle studenten en werknemers, evenals voor alle sollicitanten voor toelating of personeelsposities, ongeacht ras, religie, geslacht of etniciteit.

  • Athens, Griekenland

  ATINER's missie is om te fungeren als een forum waar academici en onderzoekers van over de hele wereld elkaar kunnen ontmoeten om ideeën over hun onderzoek uit te wisselen en de toekomstige ontwikkelingen in hun vakgebieden te bespreken. Homer (3000 jaar geleden) was de eerste die dergelijke bijeenkomsten symposia noemde, een woord dat tegenwoordig door veel talen wordt gebruikt om academische bijeenkomsten te beschrijven. In het klassieke Athene van de 5e eeuw v.Chr. Bereikten dergelijke academische bijeenkomsten hun glorieuze colofon, vooral die met de deelname van Socrates. De epische ergo van Plato's symposium kan worden beschouwd als de archieven (boekverslagen) van slechts een van de vele van dergelijke academische bijeenkomsten.

  • Athens, Griekenland

  De privéschool Institution d'Etudes Francophones (IdEF) startte haar activiteiten in 1995 in samenwerking met de Franse openbare universiteit Sorbonne Paris Nord, met als doel de academische bachelor- en postdoctorale programma's van Paris 13 in Griekenland aan te bieden. IdEF-studenten zijn normaal gesproken ingeschreven studenten aan de Sorbonne University Paris Nord, hebben dezelfde studentenstatus en krijgen hetzelfde onderwijs als studenten die in Parijs studeren.