Keystone logo
Frankrijk

Beste universiteiten voor Mastergraad Opleidingen in Frankrijk 2023

Aantal instellingen: 238
  • Écully, Frankrijk

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Calgary, Canada
  • Toronto, Canada
  • + 8 meer

  Het samengaan van Eurocentres en Bayswater betekent een nieuw tijdperk in internationaal onderwijs. Onze collectieve ervaring vertegenwoordigt een krachtpatser in de internationale onderwijssector van vandaag. We zijn gepassioneerd door groeiende gemeenschappen van wereldwijde denkers en ontdekkingsreizigers, in binnen- en buitenland - ongeacht hun verhaal. We hebben Bayswater Education opgezet omdat we willen dat jonge mensen uit alle lagen van de bevolking een kick krijgen door nieuwe culturen te ontdekken, nieuwe smaken te ontdekken en te leren wat er allemaal is. We zien ze als wereldgeesten, net als wijzelf.

  • Paris, Frankrijk

  GOBELINS Paris, gerangschikt als 's werelds toonaangevende school voor animatie, biedt een volledig curriculum van Bachelor tot Master of Arts, een Engelstalig programma en een Franstalig programma met een dubbele graad, evenals een voorbereidend programma van een jaar.

  • Bordeaux, Frankrijk
  • Lyon, Frankrijk
  • + 5 meer

  Sinds de oprichting in 1993 biedt ESMA trainingen aan in de CG Animation & FX-cyclus, die voortdurend evolueert in nauwe samenwerking met animatieprofessionals die ons elk jaar ondersteunen. Dit trainingsprogramma, gelijk aan een Frans Bac + 5-niveau (RNCP-niveau 7), wordt nu internationaal erkend door de professionele wereld en wordt ondersteund door de grootste namen in animatie. Ontdek deze cursus die wordt aangeboden op onze campussen in Bordeaux, Lyon, Montpellier, Nantes, Rennes en Toulouse, evenals in Montreal, Canada. De Engelse versie van de training is beschikbaar op de campussen van Lyon en Montpellier.

  • Poitiers, Frankrijk
  • Iași, Roemenië
  • + 5 meer

  De European Campus of City-Universities (EC2U) is een multiculturele en meertalige alliantie die bestaat uit zeven lang bestaande, door onderwijs en onderzoek geleide, lokaal en wereldwijd geëngageerde universiteiten uit vier verschillende regio's van de Europese Unie: de universiteit van Coimbra, de Universiteit van Iaşi, de Universiteit van Jena, de Universiteit van Pavia, de Universiteit van Poitiers (coördinator), de Universiteit van Salamanca en de Universiteit van Turku. De Alliantie heeft de ambitie om een innovatieve ruimte te ontwikkelen waar mobiliteit vrij kan stromen tussen de zeven universiteiten en aangesloten steden.

  • Barcelona, Spanje
  • Esch-sur-Alzette, Groothertogdom Luxemburg
  • + 6 meer

  Een consortium van Europese universiteiten heeft een nieuw en innovatief pan-Europees EUMaster4HPC-programma ontwikkeld dat zich richt op hoogwaardige oplossingen. EUMaster4HPC brengt de belangrijkste spelers in het HPC-onderwijs in Europa samen om de volgende generatie hoogopgeleide en getalenteerde HPC-experts op te leiden om de Europese digitale transformatie te stimuleren. EUMaster4HPC vertrouwt op innovatieve curriculum- en onderwijsparadigma's, academische excellentie, HPC-experts van wereldklasse, toegang tot supercomputercentra en krachtige ondersteuning door de industrie.

  • Nancy, Frankrijk

  Mines Nancy is een van de beste Graduate Engineering Schools (9e beste technische school in Frankrijk) en internationaal algemeen bekend (17e, 51e en 76e gerangschikt volgens de ARWU-ranglijst). De school zet zich in voor onderwijs van topkwaliteit met een sterke nadruk op onderzoek en innovatie. Onze studenten worden opgeleid tot innovatieve ingenieurs en managers met een sterke achtergrond in wetenschap en geesteswetenschappen, uitgerust met brede vakkennis en het vermogen om in multiculturele omgevingen te werken en de complexe uitdagingen van de huidige samenleving aan te pakken.

  • La Rochelle, Frankrijk
  • Athens, Griekenland
  • + 4 meer

  EU-CONEXUS - European University for Smart Urban Coastal Sustainability is een sterk partnerschap tussen negen universiteiten die wetenschap en innovatie ontwikkelen tot een centrum van excellentie op het gebied van Smart Urban Coastal Sustainability (SmUCS). EU-CONEXUS - European University for Smart Urban Coastal Sustainability promoot gemeenschappelijke Europese waarden en een versterkte Europese identiteit door een nieuwe generatie Europeanen samen te brengen, die kunnen samenwerken en werken binnen verschillende Europese culturen, in verschillende talen en over de grenzen heen.

  • La Rochelle, Frankrijk

  EIGSI La Rochelle is een post-baccalaureaat generalistische technische school. De school biedt wetenschappelijke, humanistische opleiding, met technische knowhow en resoluut geleid door MVO in zijn maatschappelijke, ecologische en economische dimensies. EIGSI heeft 1.500 leerlingen verspreid over twee campussen in La Rochelle in Frankrijk en Casablanca in Marokko. EIGSI, opgericht in 1901 in Parijs, is een van de oudste technische scholen in Frankrijk.

  • Paris, Frankrijk

  De American Graduate School in Parijs (AGS) biedt Amerikaanse hoger onderwijsprogramma's aan studenten van over de hele wereld. AGS is een kleine, elite graduate school die alle kwaliteiten van een topuniversiteit combineert met een intieme en multiculturele leeromgeving. AGS is gespecialiseerd in internationale betrekkingen en diplomatie en bestrijkt een breed scala aan onderwerpen, zoals onder meer NGO-beheer, conflictoplossing, milieupolitiek en gebiedsspecialisaties (Afrika, Midden-Oosten, Azië en Europa). De school maakt optimaal gebruik van haar strategische locatie in een grote internationale stad zoals Parijs door gastgesprekken, bezoeken en netwerkevenementen te organiseren. De uitstekende faculteit van AGS bestaat uit wetenschappers, voormalige ambassadeurs en andere beoefenaars uit de diverse Parijse gemeenschap. Meer dan 60 nationaliteiten zijn de afgelopen vijfentwintig jaar vertegenwoordigd binnen de AGS-faculteit en studentenorganisatie, waardoor meerdere perspectieven in de klas zijn gebracht en een dialoog en begrip zijn bevorderd die de kern vormen van de missie van de school: vrede door onderwijs.

  • Saint-Martin-d'Hères, Frankrijk

  Grenoble INP – Pagora, UGA, is een door de staat gefinancierde graduate school of engineering, gespecialiseerd op het gebied van vezels, biobased materialen, papier en gedrukte media. Het biedt ingenieursopleidingen op master- en leerlingniveau met de steun van grote industriële en onderzoeksspelers in Frankrijk en in het buitenland.

  • Gif-sur-Yvette, Frankrijk

  CentraleSupélec is een openbare instelling onder ministerieel handvest, gewijd aan wetenschappen en techniek. Dit handvest wordt gedeeld tussen het Ministerie van Hoger Onderwijs, Onderzoek en Innovatie en het Ministerie van Economie, Industrie en Digitale Technologie.

  • Angers, Frankrijk

  IAE Angers , opgericht op 1 januari 2020, is de universitaire managementschool van de University of Angers. Het maakt ook deel uit van het nationale netwerk van IAE France.

  • Paris, Frankrijk
  • Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
  • + 1 meer

  Université Paris Pantheon-Assas, opgericht in 1970, is de erfgenaam van 'La Sorbonne', de voormalige Faculté de Droit et de Sciences Economiques de Paris sinds de 13e eeuw. De universiteit wordt nationaal en internationaal erkend als de leidende Franse universiteit in de rechten, toegewijd aan het waarborgen van het hoogste niveau van excellentie, met betrekking tot alle rechtsgebieden.

  • Paris, Frankrijk
  • Montreal, Canada

  De ESPI Group, opgericht in 1972 door grote vastgoedspelers, is opgericht onder associatieve status (wet van 1901) en is een particuliere instelling voor hoger onderwijs waarvan de kwalificaties worden erkend door de staat niveau 6 (Bac + 3) en niveau 7 (Bac + 5 ), of schooldiploma's, en geregistreerd in de National Directory of Professional Certifications (RNCP), met een bachelorcyclus en een professionele mastercyclus (6 specialisaties). Dankzij haar 50-jarig bestaan heeft de Groep voet aan de grond gekregen in alle vastgoedactiviteiten. Vandaag zijn onze studenten verspreid over de campussen van Parijs, Nantes, Marseille, Bordeaux, Lyon en Montpellier.