Keystone logo
Finland

Beste universiteiten voor Mastergraad Opleidingen in Finland 2023

Aantal instellingen: 48
  • Lahti, Finland
  • Madrid, Spanje
  • + 1 meer

  EIT RawMaterials Academy - MEITIM biedt studenten een unieke kans om te leren in een dynamische omgeving, gericht op echte uitdagingen. Het EIT-label, toegekend door het EIT (Europees Instituut voor Innovatie en Technologie), een orgaan van de Europese Unie, is een kwaliteitscertificaat dat alleen wordt toegekend aan excellente onderwijsprogramma's op master- en doctoraatsniveau.

  • Rotterdam, Nederlanden
  • Bilbao, Spanje
  • + 5 meer

  De European University of Post-Industrial Cities (UNIC) is in 2020 opgericht met als doel inclusief onderwijs te bieden aan een nieuwe generatie studenten. Een alliantie van 10 Europese universiteiten gevestigd in postindustriële steden en gefinancierd door de Europese Commissie, werkt hand in hand met stadsinstellingen om ervoor te zorgen dat stedelijke kwesties op een voor alle leerlingen toegankelijke en inclusieve manier worden meegenomen in onderwijs en onderzoek. De alliantie lanceert haar eerste gezamenlijke masteropleiding in 2023 en is op zoek naar studenten die de postindustriële transformaties van hun steden zullen bevorderen en hoogopgeleide afgestudeerden zullen worden in nieuwe wetenschappelijke disciplines die inspelen op de behoeften van de veranderende economie in Europa en rond de wereld.

  • Poitiers, Frankrijk
  • Iași, Roemenië
  • + 5 meer

  De European Campus of City-Universities (EC2U) is een multiculturele en meertalige alliantie die bestaat uit zeven lang bestaande, door onderwijs en onderzoek geleide, lokaal en wereldwijd geëngageerde universiteiten uit vier verschillende regio's van de Europese Unie: de universiteit van Coimbra, de Universiteit van Iaşi, de Universiteit van Jena, de Universiteit van Pavia, de Universiteit van Poitiers (coördinator), de Universiteit van Salamanca en de Universiteit van Turku. De Alliantie heeft de ambitie om een innovatieve ruimte te ontwikkelen waar mobiliteit vrij kan stromen tussen de zeven universiteiten en aangesloten steden.

  • Jyväskylän yliopisto, Finland

  JYU is een universiteit van wereldklasse waar multidisciplinair en baanbrekend onderzoek open en energieke gemeenschappelijkheid ontmoet. Door gerenommeerd onderwijs, spraakmakende expertise en wereldwijde samenwerking zoekt en vindt de JYU-gemeenschap oplossingen voor uitdagingen van de toekomst. In de internationale ranglijsten van alle universiteiten ter wereld behoort de Universiteit van Jyväskylä tot de top drie procent en vertegenwoordigt het de beste van de wereld in verschillende van haar disciplines. We bieden 17 hoogwaardige, op onderzoek gebaseerde masteropleidingen in het Engels. Internationale studenten zijn welkom om zich aan te melden voor de tweejarige programma's, die leiden tot een officieel erkend masterdiploma en in aanmerking komen voor doctoraatsstudies. In onze zes faculteiten kun je je kennis verdiepen op verschillende gebieden, zoals onderwijskunde, sport- en gezondheidswetenschappen, wiskunde en natuurwetenschappen, informatica, bedrijfskunde en economie, en geestes- en sociale wetenschappen. We bieden ook beurzen aan voor de meest succesvolle internationale masterstudenten, die de kosten van het collegegeld dekken en het studeren bij ons lonend en zeer betaalbaar maken. Jyväskylä ligt in Midden-Finland met een prachtige natuurlijke omgeving en inspirerende architectuur. De JYU-campus is een combinatie van moderne stijl en klassiekers van de beroemde architect Alvar Aalto. De campus van Seminaarinmäki werd in 2022 bekroond met het Europees Erfgoedlabel. De campus benadrukt het belang van het Finse en Europese onderwijssysteem als basis voor een gelijkwaardige en democratische samenleving. Soms wordt het hier in Finland een beetje fris, maar aan de Universiteit van Jyväskylä zullen de hartelijke collega's, onderzoekers en docenten helpen om een glimlach op je gezicht te toveren. Aan de Universiteit van Jyväskylä zorgt de gemeenschap voor haar leden. De universiteit biedt ondersteuning en hulp bij je studie en welzijn. Lid worden van onze internationale universitaire gemeenschap is eenvoudig!

  • Vaasa, Finland

  University of Vaasa Executive Education heeft sterke wortels in de University of Vaasa en de wetenschappelijke wereld. Wij zijn de meest opwindende en invloedrijke aanbieder van diensten voor volwasseneneducatie en permanente educatie voor managers en professionals in Finland.

  • Tallinn, Estland
  • Helsinki, Finland

  Tallinn University is een moderne en dynamische onderzoeksuniversiteit in Estland met een leidende rol bij het bevorderen van een intelligente levensstijl door middel van onderwijs, onderzoek en een unieke samenwerking tussen disciplines. Wij beschouwen een intelligente levensstijl als het nemen van op onderzoek gebaseerde beslissingen om de samenleving in het algemeen en het welzijn van haar burgers te verbeteren.

  • Rovaniemi, Finland

  Lapland University of Applied Sciences is de meest noordelijke UAS in Finland en in de EU, gericht op hoger onderwijs en onderzoek, ontwikkeling en innovaties. Succes in Arctische omstandigheden en het benutten van de omstandigheden staan centraal. We hebben de noordelijke factor.

  • Rovaniemi, Finland

  De University of Lapland is de meest noordelijke universiteit van de Europese Unie. We combineren wetenschap en kunst op de poolcirkel in Rovaniemi, de hoofdstad van Lapland. Onze Arctische universiteit creëert nieuwe kennis, vaardigheden en expertise voor het noorden en voor de wereld.

  • London, Verenigd Koninkrijk
  • Helsinki, Finland
  • + 5 meer

  EIT Digital Summer School-programma's staan open voor bachelor- en masterstudenten, jonge professionals en anderen die zich willen verdiepen in opkomende digitale technologieën, willen leren hoe ze technologie kunnen omzetten in business en uiteindelijk deep-tech startups kunnen lanceren. Leer van de faculteit en het personeel van onze beste technische EU-partneruniversiteiten. Doe praktijkervaring op door middel van bedrijfscases, projectwerk en samenwerking. Scherp geprijsde lessen. Veel plezier met het ontmoeten en netwerken met gelijkgestemde studenten van over de hele wereld!

  • Helsinki, Finland

  De University of the Arts Helsinki (Uniarts Helsinki) biedt het hoogste niveau van onderwijs in muziek, schone kunsten, theater en dans in Finland. Uniarts Helsinki is een internationale voorloper in onderwijs en onderzoek op het gebied van kunst en versterkt de rol van kunst als een kracht die de samenleving hervormt. Uniarts Helsinki, opgericht in 2013, bestaat uit de Academie voor Schone Kunsten, de Sibelius Academie en de Theateracademie.

  • Seinäjoki, Finland

  Seinäjoki University of Applied Sciences is een multidisciplinaire instelling voor hoger onderwijs en een efficiënte speler op het gebied van onderwijs en onderzoek, ontwikkeling en innovatie (RDI) in de regio Zuid-Ostrobothnia in West-Finland.

  • Stockholm, Zweden
  • Helsinki, Finland
  • + 5 meer

  Onze double degree-programma's combineren uitstekend technisch onderwijs met training in innovatie en ondernemerschap, evenals stages bij bedrijven, industriële partners en steden in heel Europa.

  • Helsinki, Finland

  Humak University of Applied Sciences houdt zich bezig met de ontwikkeling van het hoger onderwijs en de modernisering van de arbeidswereld. We dragen bij aan het werken aan nieuwe vormen van hoger onderwijs, evenals onderzoek, ontwikkeling en innovatie die studenten van dienst zijn op hun loopbaan en professionele partners ondersteunen bij het ontwikkelen van hun eigen activiteiten.

  • Helsinki, Finland

  Arcada is een multi-professionele hogeschool (UAS) in Helsinki, Finland. Wij bieden hoogwaardig praktijkgericht hoger onderwijs op bachelor- en masterniveau. Op onze internationale campus komen studenten en medewerkers uit verschillende disciplines samen om de experts van morgen op te leiden en slimme en duurzame oplossingen te creëren. Of dit nu de eerste stap in je carrière is of dat je al goed bent ondergedompeld in het beroepsleven, bij Arcada ontwikkel je vaardigheden om toekomstige uitdagingen aan te gaan.

  • Espoo, Finland
  • Delft, Nederlanden
  • + 11 meer

  EIT RawMaterials Academy - SUMA biedt studenten een unieke kans om te leren in een dynamische omgeving, gericht op echte uitdagingen. Het EIT-label, toegekend door het EIT (Europees Instituut voor Innovatie en Technologie), een orgaan van de Europese Unie, is een kwaliteitscertificaat dat alleen wordt toegekend aan excellente onderwijsprogramma's op master- en doctoraatsniveau.