Keystone logo
Cuba

Beste universiteiten voor Mastergraad Opleidingen in Cuba 2024

Aantal instellingen: 3
  • Holguin, Cuba

  De universiteit van Holguín voldoet aan de behoeften van integrale en voortdurende opleiding van professionals in de exacte, economische, technische, pedagogische, agrarische, juridische, fysieke cultuur en sport, sociale en humanistische wetenschappen, biedt relevante wetenschappelijk-technische resultaten en de uitbreiding van haar acties richting de lokale, nationale en internationale gemeenschap met een hoge economische en sociale impact en economische rationaliteit.

  • Havana, Cuba

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Cuba, Cuba

  Welkom bij de Centrale Universiteit "Marta Abreu" van Las Villas. Deze instelling, opgericht op 30 november 1952, vormt het belangrijkste centrum voor hoger onderwijs in de centrale regio van Cuba en krijgt de voorwaarde van uitmuntendheid, verleend door de National Accreditation Board in 2016. Het bestaat uit: het centrale hoofdkantoor, het pedagogische hoofdkantoor "Félix Varela" en de Faculteit voor Fysische Cultuur.