Keystone logo
Costa Rica

Beste universiteiten voor Mastergraad Opleidingen in Costa Rica 2024

Aantal instellingen: 24
  • San José, Costa Rica

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Monterrey, Mexico
  • Buenavista, Mexico
  • + 36 meer

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Cuesta de Moras, Costa Rica

  De Universidad Panamericana werd in 1988 in Costa Rica geboren als de vijfde particuliere universiteit die naar behoren gemachtigd was door het bestuur van de particuliere universiteiten CONESUP (sessie nr. 125-88 van 17 december 1988), als een belangrijk alternatief dat wordt gegeven aan Costa Ricanen om ontwikkelen als echte professionals. In ons academische aanbod hebben we instructie aangeboden aan professionals die vandaag opvallen als grote ambtenaren van de private of publieke sector in carrières op het niveau van baccalaureaat, bachelor- en masterdiploma's zoals rechten, architectuur, verpleegkunde, administratie, boekhouding, personeelszaken, Engels, kleuterschool, Systems Engineering, Industrial Engineering, Civil Engineering, Advertising Design, Advertising, onder anderen. Civiele techniek, reclame-ontwerp, reclame, onder anderen Civiele techniek, reclame-ontwerp, reclame, onder anderen. Tegenwoordig vindt onze universiteit ook haar weg naar landelijke gebieden en verplaatst de leerstoel naar deze plaatsen met de opening van een regionaal hoofdkantoor, zodat de inwoners van heel Costa Rica toegang hebben tot onze academische professionele opleiding en deze groei is nog een voorbeeld van de capaciteit en leiderschap dat dit onderwijscentrum kenmerkt en op zijn beurt het beste voorbeeld is van de steun en het prestige dat zijn studenten verkrijgen, is het beste voorbeeld van de steun en het prestige dat zijn studenten verkrijgen

  • San José, Costa Rica

  In een tijd waarin wordt bevestigd dat de nieuwe generaties kiezen voor een levensstijl zonder grote complicaties, waar het snelle, het gemakkelijke en het eenvoudige selectiecriteria worden voor het nemen van hun beslissingen, wordt het nog relevanter om diegenen te benadrukken die zich tegen trends verzetten. kies integendeel steeds meer voor kwaliteit, ernst, voor geconsolideerde academische organen, of voor het zoeken naar prestige en een solide infrastructuur bij de selectie van hun universiteit. Bij de Universiteit van Medische Wetenschappen, UCIMED, hebben we niet alleen gestreden voor de kwaliteit en excellentie van onze studenten, maar we hebben van deze waarden een levensstijl gemaakt en we hebben ze in ons DNA verwerkt. Als rector is er niets dat mij meer bevalt dan de nationale erkenning van de autoriteiten, de medische gemeenschap, gezondheidswerkers, ouders, studenten en afgestudeerden. Deze erkenning is niet alleen op nationaal niveau, maar gaat veel verder en wordt bevestigd door het groeiend aantal studenten uit verschillende delen van de regio dat toetreedt tot onze universitaire gemeenschap, de internationale organisaties waarmee we overeenkomsten sluiten, of, met de bedrijven die neem onze afgestudeerden aan.

  • Cartago Province, Costa Rica

  Ontvang een warm welkom van de Florencio del Castillo Universiteit, die we nu UCA zullen noemen. Onze universiteit is een academische instelling die werd opgericht in 1995 om te voldoen aan de behoeften van een bevolking die op zoek was naar verschillende academische opties op universitair niveau. Nu, meer dan twintig jaar later, blijven we in de markt als een solide universiteit die sociale en technologische veranderingen met volwassenheid en verantwoordelijkheid accepteert. Onze filosofie is altijd klantenservice geweest, dat wil zeggen aan jonge mensen die de toekomst zijn van een land dat bereid is te veranderen; We zijn toegewijd om hen te ondersteunen door middel van een trainingsproces van uitmuntendheid, om hun doelen te bereiken en daardoor succes te behalen. Beschouw, beste bezoekers, deze virtuele ruimte als uw thuis. Deze website is bedoeld om uw verblijf bij ons aangenamer te maken.

  • Geneva, Zwitserland
  • San José, Costa Rica
  • + 2 meer

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • San Pedro, Costa Rica

  Ons doel is om substantieel bij te dragen aan de onderwijsprocessen op het gebied van ontwerp, kunst, bedrijfsbeheer en technologie, met de bedoeling de ontwikkeling van de creatieve industrie te ondersteunen. Door state-of-the-art studentgerichte onderwijsprogramma's te implementeren en allianties aan te gaan met marktleiders, verwerven creatieve professionals de nodige tools om bij te dragen aan de vooruitgang van de innovatiemaatschappij.

  • San Pedro, Costa Rica

  In een wereld van constante verandering nodig ik je uit om te trainen als professionals en om altijd up-to-date te blijven door middel van permanente educatie. Aan onze universiteit moedigen we onze studenten altijd aan om actief denken te ontwikkelen, we stimuleren creativiteit, innovatieve ontwikkeling en teamwerk, zodat onze afgestudeerden in staat zijn om de uitdagingen en versnelde technologische veranderingen het hoofd te bieden.

  • San Pedro, Costa Rica

  Ons doel Om, door middel van onderwijs, onderzoek en sociale projectie, zeer toegewijde professionals op te leiden die in staat zijn zich te ontwikkelen in een nationale en internationale omgeving, met een hoge geest van onderzoek en innovatie, solide moraal, diepe menselijke gevoeligheid en een duidelijke visie op de toekomst .

  • San José, Costa Rica

  De FUNDEPOS-universiteit is ontwikkeld in Costa Rica als resultaat van drie historische educatieve evenementen op het gebied van economische wetenschappen. De eerste hiervan met de komst van de National University in 1983, met het hoofdkantoor in San Diego, Californië, VS, die het eerste professionele masterprogramma in Business Administration in het land instelde. Het tweede historische moment deed zich voor in 1993, toen dit programma, wat betreft zijn administratie, werd overgedragen aan de Universiteit van Costa Rica (UCR). Hiervoor werd de Stichting voor Postacademische Studies en Onderzoek in de Economische Wetenschappen (FUNDEPOS) opgericht.

  • Heredia, Costa Rica

  De UNA wordt voorafgegaan door de Escuela Normal de Costa Rica (1914), gewijd aan de opleiding van leraren, en de Escuela Normal Superior (1968), die zich inzet voor de opleiding van leraren op de middelbare school. Van beide instellingen erfde hij niet alleen de infrastructuur, maar ook een pedagogische cultuur die later zijn pedagogische onderricht en humanistische roeping zou beïnvloeden. Toen UNA werd opgericht, werden de Pérez Zeledón en Liberia Normal Schools regionale afdelingen van de nieuwe staatsuniversiteit.

  • San José, Costa Rica

  Vanwege haar prestige en traject is de Castro Carazo Universiteit geroepen om aan alle mensen, zonder onderscheid naar etnische afkomst, geslacht, leeftijd, verschillende bekwaamheden, sociale toestand, gezondheidsomstandigheden, religie, meningen, voorkeuren of burgerlijke staat, de toegang tot hoogwaardige omgevingen voor lesgeven en leren. Door middel van een relevant en effectief hoger onderwijs, wil de Castro Carazo University bijdragen aan individueel en collectief welzijn, door bij haar studenten het vermogen te ontwikkelen om hun dromen, professionele doelen en volledig intellectueel potentieel te bereiken. Evenzo stelt het hen in staat om hun gezamenlijke verantwoordelijkheid op zich te nemen, als ondernemende, productieve, creatieve en ethische burgers, in een veranderende en multiculturele wereld. Hiervoor biedt de Castro Carazo University formele en niet-formele programma's voor algemene, beroepsmatige en milieubehoudeducatie. Het biedt ook studentontwikkelings- en ondersteuningsdiensten om het succes van zijn studenten in hun levensplannen te verzekeren.

  • San José, Costa Rica

  De San Marcos University vindt zijn oorsprong in de eerste commerciële school die in 1922 in Costa Rica werd opgericht, onder de naam van de Manuel Aragón School of Commerce, gespecialiseerd in het onderwijzen van Accounting en Commerce, een naam die vele jaren van kracht bleef . Met het verstrijken van de tijd evolueerde het particuliere commerciële onderwijssysteem in ons land en die eerste commerciële onderwijsinstelling werd in 1974 omgevormd tot een parauniversitaire instelling, met de naam Instituto de Profesionalización en Ciencias Accountants Manuel Aragón (IPECCO), zoals het was van oorsprong de specialiteit in het onderwijzen van Accounting en Business Administration.

  • Curridabat, Costa Rica

  De UACA opende in 1976 haar deuren voor studenten als stichting zonder winstoogmerk, in overeenstemming met de wetgeving van Costa Rica. Het was de eerste particuliere universiteit in dit land. Onze visie "Om de uitmuntende Universiteit van Costa Rica te worden op het gebied van academici, onderzoek en haar sociale projectie." Onze missie "Professionals opleiden in een kader van respect en vrijheid, met een gedisciplineerde geest in logisch en creatief denken, en een zorgzame en humanistische houding."

  • Alajuela, Costa Rica

  Onze prioriteit is academische excellentie, we richten al onze inspanningen om de beste professionals in Costa Rica voor te bereiden, met meer dan 25.000 afgestudeerden. Onder het principe van respect voor de individualiteit van de mens; bieden formeel en niet-formeel onderwijs; evenals het uitvoeren van outreach- en sociale actieactiviteiten; dat ze bijdragen aan de vorming en opleiding van de Costa Ricaanse samenleving; en het genereren van kennis door de ontwikkeling van onderzoek naar sociale en economische projectie; voor de culturele, sociale en economische vooruitgang van het land.