Keystone logo
Colombia

Beste universiteiten voor Mastergraad Opleidingen in Colombia 2024

Aantal instellingen: 148
  • Bogotá, Colombia

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Rionegro, Colombia

  In 1996 verleenden het Colombiaanse Ministerie van Nationaal Onderwijs en het Colombiaanse Instituut voor de Evaluatie van het Onderwijs - Icfes, door middel van Resolutie 2661, de Remington Organization een wettelijke status als universitaire instelling, waardoor de Remington University Corporation ontstond.

  • Popayán, Colombia

  De Universidad Del Cauca werd opgericht in Popayán als een universiteit van het derde district bij decreet van 24 april 1827. Op 5 april 2013 verleende het ministerie van Nationaal Onderwijs de hoogwaardige institutionele accreditatie voor een periode van 6 jaar reeds door middel van resolutie 6218 van 13 juni 2019, heeft het genoemde institutionele accreditatie verlengd voor een periode van acht jaar.

  • Barranquilla, Colombia

  De University of the Coast, CUC, heeft de missie om een integrale burger te vormen onder het principe van vrijheid van denken en ideologisch pluralisme, met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel in de permanente zoektocht naar academische en onderzoeksexcellentie, gebruikmakend van de ontwikkeling van wetenschap, technologie , technologie en cultuur.

  • Jamundí, Colombia

  De Autonome Universiteit van het Westen is een instelling voor hoger onderwijs die, in overeenstemming met de bepalingen van Wet 30 van 1992 en de andere wettelijke voorschriften, niet-gegradueerde, postdoctorale, onderzoek, permanente educatie en projectie academische programma's aan de gemeenschap kan uitvoeren.

  • SANTANDER, Colombia

  De technologische eenheden van Santander zijn een openbare instelling van de departementale orde, die zich toelegt op de opleiding van mensen met een ethisch gevoel, kritisch denken en een ondernemershouding, door middel van kwaliteitsprocessen in onderwijs, onderzoek en voorlichting om bij te dragen aan sociaal- economische ontwikkeling. economische, wetenschappelijke, technologische, ecologische en culturele van de samenleving.

  • Bogotá, Colombia

  Wij zijn een Hoger Onderwijsinstelling met een militaire focus die van plan is logistieke professionals, kritische burgers met een brede sociale, ethische en politieke zin volledig op te leiden. We perfectioneren onderzoekscompetenties en ondernemersgeest, ondersteund door vooruitgang in wetenschap en technologie, en dragen bij aan de structurele en functionele ontwikkeling van logistiek in Colombia.

  • Bogotá, Colombia

  Militaire communicatie binnen de conformatie van ons leger is met het verstrijken van de jaren en de komst van gebeurtenissen die de geschiedenis van ons land en de wereld in het algemeen omkaderen, van transcendente betekenis geweest, in een cluster van feiten die hun technologie in technologie zagen. grote kans voor ontwikkeling en verandering ten bate van de mensheid, dit is hoe militaire communicatie door de geschiedenis heen het essentiële element is geweest van het commando, de coördinatie en de ontwikkeling van militaire operaties die de basis zijn geworden van grote overwinningen en evenzo hebben ze moderne conflicten om te beslissen over het juiste gebruik van elektronische media, die het anticiperen op de bedoelingen en acties van de tegenstander vergemakkelijken.

  • Armenia, Colombia

  De SOCIALE PROJECTIE geeft uitdrukking aan de permanente en directe relatie die de EAM onderhoudt met de samenleving; Het wordt uitgevoerd door middel van interactieve programma's met de productieve sectoren en sociale actoren; door middel van programma's en activiteiten van verschillende soorten (academisch, artistiek, sociaal en technologisch), consultatie en advisering, permanente educatie en sociale dienstverlening aan de gemeenschap.

  • Cundinamarca, Colombia

  De missie van de San José FESSANJOSE Higher Education Foundation is om uitgebreide professionals op te leiden, van een humanistische benadering met een kritische, sociale en gevoelige zin tot de principes van gelijkheid en ethische waarden. Op deze manier wordt de inhoudelijke en onderwijskundige kwaliteit in de instelling verder ontwikkeld.

  • Barranquilla, Colombia

  De Polytechnic Corporation of the Atlantic Coast is een verantwoordelijke instelling, met ethische en transparante principes die haar inhoudelijke functies ontwikkelen vanuit een onderwijsmodel, bij voorkeur via propedeutische cycli, gericht op menselijke ontwikkeling, die de integrale vorming van denkende, analytische, kritische wezens garandeert, met een ondernemersgeest, voor de opbouw van een rechtvaardige, inclusieve, duurzame, democratische, ondersteunende en respectvolle samenleving van menselijke waardigheid.

  • Bogotá, Colombia

  De Escuela de Español Nueva Lengua en Colombia biedt cursussen Spaans in Bogotá, Cartagena, Medellín en in een natuurreservaat in de buurt van Guaduas. Als je op zoek bent naar een kwaliteitscursus Spaans in een gezellige en vriendelijke school, met professionele leraren, als je Spaans wilt studeren en reizen om nieuwe vrienden te maken terwijl je cultuur, muziek, gastronomie, musea en natuurwandelingen ontmoet en geniet; dan is de New Language Spanish School in Colombia iets voor jou. Ons programma is ontwikkeld volgens de strengste internationale richtlijnen voor taalonderwijs. Nueva Lengua wordt internationaal erkend voor zijn kwaliteit en service en sinds 2003 studeren jongeren en volwassenen uit bijna honderd landen bij ons. We hebben een grote verscheidenheid aan cursussen en we starten elke week met lessen op alle niveaus. Vanaf de eerste dag voel je je welkom, welkom en ondersteund in deze ervaring van het leren van Spaans tijdens het reizen.

  • Cali, Colombia

  De National School of Sports is een instelling van de staatsuniversiteit, die zich inzet voor de integrale vorming van de mens om bij te dragen aan de ontwikkeling van het land, door het genereren, transformeren en toepassen van kennis op het gebied van sport, gezondheid en onderwijs. bestuur en de economie, gebaseerd op principes en waarden die respect voor de menselijke waardigheid, duurzame ontwikkeling, coëxistentie en verbetering van de levenskwaliteit van de samenleving bevorderen.

  • Bogotá, Colombia

  De universiteit onderscheidt zich door: Het opleiden van professionals met sensitiviteit en maatschappelijke verantwoordelijkheid. De bijdrage aan integrale en duurzame menselijke ontwikkeling. De inzet voor de democratisering van kennis. Het genereren van kennis die de structuren van de Colombiaanse samenleving transformeert

  • Cundinamarca, Colombia

  Ik ben enorm trots om jullie allemaal te mogen verwelkomen op de website van Konrad Lorenz University, het is een Colombiaanse non-profit particuliere instelling voor hoger onderwijs die zich sinds 1981 inzet voor het nastreven, behouden en verspreiden van culturele en wetenschappelijke kennis. Hier kunt u actuele informatie krijgen over de projecten die door de universiteit worden uitgevoerd op het gebied van onderwijs, onderzoek en sociale impact; universitair beleid en algemene voorschriften die ons leiden; de niet-gegradueerde, afgestudeerde en masterprogramma's, evenals de cursussen voor permanente educatie die door de universiteit worden aangeboden; wetenschappelijke, sportieve, culturele en sociale activiteiten. U kunt ook onze bibliotheekcatalogus en de volledige tekst van enkele van onze wetenschappelijke geschriften raadplegen. Als je een universiteitslid bent, kun je toegang krijgen tot onze database, controleren wat er op het virtuele platform staat, opdrachten inschrijven, cijfers controleren, deel uitmaken van de institutionele beoordelingsprocessen, online betalingen doen, enzovoort. Als je voor het eerst een gebruiker bent, bekijk dan onze institutionele video, zodat je op een begeleide en korte manier kunt zien hoe het er aan toe gaat bij Konrad Lorenz, wat we te bieden hebben en wat het betekent om lid te zijn van onze instelling.