Keystone logo
Chili

Beste universiteiten voor Mastergraad Opleidingen in Chili 2024

Aantal instellingen: 64
  • Trece Norte, Chili

  World Wide Chile is een multidisciplinair team waar de liefde voor ons land de drijvende kracht is om unieke ervaringen te bieden aan degenen die ons bezoeken, gericht op het overbrengen van de rijkdom van Chili door middel van culturele onderdompelingsprogramma's die Chili en zijn mensen laten zien zoals het is. Dit is het mechanisme dat ons al meer dan 10 jaar in staat stelt om unieke ervaringen te bieden die het leren van de bezoeker en de banden met onze cultuur hebben versterkt, waardoor solide relaties tussen buitenlanders en Chilenen zijn ontstaan. De mogelijkheden die ons in staat stellen dit doel te bereiken zijn de verschillende stage-, vrijwilligers-, studie- en reisprogramma's die onze bezoekers volgen tijdens hun verblijf in ons land.

  • Providencia, Chili

  Studeer in het buitenland aan prestigieuze universiteiten en taalscholen ViveCampus is het toonaangevende bureau dat onderwijsinstellingen wereldwijd vertegenwoordigt. ViveCampus is aanwezig in verschillende landen en vertegenwoordigt officieel honderden programma's die beschikbaar zijn voor internationale studenten. We helpen je gratis tijdens het registratieproces en je betaalt rechtstreeks aan de instellingen. Engelse cursussen, diploma's, niet-gegradueerde en postdoctorale programma's in onder andere: Australië, Canada, Verenigde Staten, Engeland, Ierland, Nieuw-Zeeland. Op onze site vind je informatie over de data en kosten van de programma's in 2021 - 2022. In Chili heeft ViveCampus een kantoor in Santiago, waar we je kunnen helpen met al je vragen via e-mail, chat of telefoon. We wonen ook buitenlandse studiebeurzen bij, die over het algemeen worden gehouden in de stad Santiago, Chili.

  • Providencia, Chili

  Wij zijn een participatieve universiteit bestaande uit werknemers, studenten en afgestudeerden, autonoom en onafhankelijk, pluralistisch en toegewijd aan het publiek. We dragen kritisch bij aan de ontwikkeling van kennis van de sociale wetenschappen, de kunsten, de geesteswetenschappen, pedagogiek en andere kennisgebieden en wetenschappelijk en professioneel werk, op het gebied van onderwijs, onderzoek, artistieke creatie en verbinding met de omgeving, in overeenstemming met de vereisten van een globale wereld die wordt bekeken vanuit Latijns-Amerika en die bijdraagt op lokale, regionale en nationale schaal. We leiden afgestudeerden en professionals van topkwaliteit op met een interdisciplinair perspectief, toegewijd aan inclusie en sociale transformatie, met de bevordering en verdediging van mensenrechten, democratie en rechtvaardigheid.

  • Huechuraba, Chili

  De Universidad Mayor is om mensen op te leiden door middel van een educatieve ervaring die ethisch gedrag, een houding van ondernemerschap, innovatie, leiderschap en respect voor culturele en sociale diversiteit aanmoedigt. Om dit te doen, doceert het niet-gegradueerde en afgestudeerde excellentieprogramma's en voert het activiteiten uit voor het genereren, articulatie en verspreiding van kennis die bijdragen aan de nationale gemeenschap op cultureel, educatief, sociaal en economisch gebied, rekening houdend met de context van een wereldwijde wereld en de normen van de wetenschappelijke nauwkeurigheid.

  • La Serena, Chili

  De missie van de universiteit van La Serena is het cultiveren, genereren, ontwikkelen en doorgeven van superieure kennis op de verschillende kennisgebieden en domeinen van cultuur, door middel van onderwijs, onderzoek, creatie, innovatie, universitaire uitbreiding en link met de omgeving. Als een eigen en onderscheidend kenmerk van haar missie, moet de Universiteit van La Serena bijdragen aan het voldoen aan de behoeften van de algemene belangen van de samenleving, door als integraal onderdeel van de staat samen te werken aan al die beleidslijnen, plannen en programma's die culturele ontwikkeling, sociaal, territoriaal, artistiek, wetenschappelijk, technologisch, economisch en duurzaam in het land, op nationaal en regionaal niveau, met een intercultureel perspectief. Evenzo, als een constitutief en onvermijdelijk onderdeel van haar missie, moet de universiteit met een roeping van uitmuntendheid de opleiding van mensen met een kritische en reflectieve geest op zich nemen, die rationele dialoog en tolerantie bevorderen, en die bijdragen aan het smeden van burgerschap geïnspireerd door ethische waarden, democratische, burgerlijke en sociale solidariteit, met respect voor mensenrechten, gendergelijkheid, inheemse volkeren en het milieu. De universiteit moet bevorderen dat haar studenten tijdens hun beroepsopleiding aansluiting hebben bij de eisen en uitdagingen van het land en de regio. De Universiteit van La Serena erkent, promoot en neemt als onderdeel van haar werk het wereldbeeld op van de inheemse volkeren die zich in het gebied met regionale invloed hebben gevestigd.

  • Santiago Metropolitan Region, Chili

  De Bernardo O'Higgins University is een particuliere autonome Chileense universiteit, opgericht in maart 1990 en geïnspireerd door het O'Higginiaanse denken. Het centrale huis ligt naast Parque O'Higgins, in de gemeente Santiago. Het is momenteel geaccrediteerd door de National Accreditation Commission (CNA-Chili) voor een periode van 4 jaar (van maximaal 7), van juli 2018 tot juli 2022. Het staat op de 35e plaats van Chileense universiteiten volgens de CSIC webometrische classificatie (juli 2017). Het staat ook op de 27e positie in de algemene ranglijst en 10e onder niet-Cruch particuliere universiteiten volgens AméricaEconomía 2019. Binnen de Chileense universiteiten staat het ook op de 13e plaats van alle universiteiten van het land; 55e in Latijns-Amerika en 5e onder de Chileense particuliere gebruikers in de Scimago Institution Rankings 2020. Evenzo, in samenwerking met elk van de dimensies waaruit de instelling bestaat, en die deel uitmaakt van de constante inzet voor het streven naar uitmuntendheid in het hoger onderwijs, de Bernardo O'Higgins University schrijft fooi 2021 toe.

  • Los Andes, Chili

  Het Libertador de Los Andes Professional Institute is een instelling voor hoger onderwijs die op 22 december 1981 door het ministerie van Onderwijs werd gemachtigd om te opereren via vrijgesteld decreet nr. 292, dat op 8 juni 1993 werd bijgewerkt. Als eerste instituut van Hoger onderwijs moet op regionaal niveau worden opgericht en het tweede op landelijk niveau. Op 27 juni 2003 verkreeg de IPLA volledige autonomie om alle soorten beroepstitels toe te kennen in overeenstemming met de wetgeving die erop van toepassing is.

  • Providencia, Chili

  Over Learn chile Learn chile is een netwerk van instellingen voor hoger onderwijs, bestaande uit meer dan twintig universiteiten en professionele technische opleidingsinstituten, ondersteund door de staat Chili via ProChile, met als doel de internationalisering van het academische aanbod van Chili te bevorderen en de land als een uitstekende bestemming voor internationale studenten. Learn chile werd geboren in 2013, als het belangrijkste Chileense netwerk voor de promotie van tertiair onderwijs op internationaal niveau. Het is gepresenteerd als een succesverhaal in landen als Brazilië, Ecuador, Panama, Peru en Colombia.

  • Viña del Mar, Chili

  De Moderne School voor Muziek en Dans werd in 1940 opgericht door de pianisten Elena Waiss en René Amengual, die het muziekonderwijs in Chili radicaal veranderden door het opzetten van gestandaardiseerde leerplannen, programma's en beoordelingssystemen, waardoor een academische context voor training werd gecreëerd. van muzikanten in het land. In het begin gaf de Moderne School voor Muziek en Dans piano-, harmonie- en theorielessen, evenals altviool en viool, onder leiding van maestro Zoltan Fischer. Gedurende deze tijd werden geavanceerde systemen geïntroduceerd -zoals de Arrau-techniek op piano-, het repertoire werd uitgebreid en het belang van de originele partituur werd benadrukt, waardoor een hedendaags gevoel van uitvoering ontstond dat tot op de dag van vandaag voortduurt. Sindsdien krijgen de muzikanten van de Moderne School een opleiding waarmee ze elk scenario in Chili of in het buitenland met uitmuntendheid het hoofd kunnen bieden.

  • Santiago Metropolitan Region, Chili

  Sinds de oprichting in 1968, als de "Arbeiders- en boerenuniversiteit", heeft Duoc UC een lange weg afgelegd van consolidatie en is het een van de belangrijkste instellingen voor hoger technisch beroepsonderwijs in Chili geworden. Met meer dan 50 jaar geschiedenis en de hoogste institutionele accreditatie sinds zeven jaar, kunnen allen die deel uitmaken van Duoc UC met trots zeggen dat duizenden technici en professionals, die vandaag bijdragen aan de economische ontwikkeling van Chili, zijn opgeleid in een van de 9 scholen en meer dan 70 huidige carrières, aanwezig in de 18 hoofdkantoren in de metropoolregio, Valparaíso, Biobío, La Araucanía en Los Lagos. Duoc-studenten Het educatieve project van Duoc UC dat een christelijke en integrale vorming biedt, stelt haar studenten in staat hun capaciteiten, competenties en waarden maximaal te ontwikkelen, waardoor ze betere mensen en professionals worden die voorbereid zijn om in de mondiale samenleving te worden opgenomen. De weg van excellentie die Duoc UC wil volgen, wordt gekenmerkt door educatie waarin de mens centraal staat, de bijdrage aan de ontwikkeling van het land, de verbinding met de omgeving en de constante zoektocht naar sociale transformatie.

  • Santiago, Chili

  De Technologische Universiteit van Chili INACAP maakt deel uit van het universitaire subsysteem en is voor 3 jaar geaccrediteerd op het gebied van institutioneel management, undergraduate onderwijs en verbinding met het milieu.

  • Providencia, Chili

  Het Heidelberg Center for Latin America, Centre of Excellence in Research and Teaching, is het postdoctorale centrum van de Universiteit van Heidelberg in Latijns-Amerika. Het werd opgericht als het eerste en enige postdoctorale centrum van een Duitse universiteit in Latijns-Amerika en werd officieel ingehuldigd in Santiago de Chile op 9 april 2002. Het centrum is opgevat als een instelling ten dienste van de academisch-wetenschappelijke dialoog en heeft tot doel het organiseren, promoten en leiden van doctoraats-, master- en diplomaprogramma's, die het aanbiedt in samenwerking met prestigieuze Latijns-Amerikaanse universiteiten zoals de Universiteit van Chili, de Pauselijke Katholieke Universiteit van Chili en de Nationale Autonome Universiteit van Mexico, onder anderen. Het organiseert en leidt ook specialisatieseminars, symposia, zomerscholen in verschillende disciplines, met als doel de resultaten van Duits onderzoek en studie-inhoud over te brengen naar de landen in de regio. Bovendien dient het Heidelberg Center vanuit het hoofdkantoor in Santiago de Chile als platform voor wetenschappelijke samenwerking met andere onderzoeksinstellingen of universiteiten in de deelstaat Baden-Württemberg. Sinds 2009 en na het winnen van een prestigieuze wedstrijd voor academische kwaliteit, georganiseerd door de Duitse Academische Uitwisselingsdienst (DAAD) en met fondsen van het Duitse Ministerie van Buitenlandse Zaken, werd het Heidelberg Centrum (HCLA) een Centrum van Uitmuntendheid. Het is wereldwijd een van de vier Centers of Excellence in Research and Teaching van de Bondsrepubliek Duitsland.

  • Viña del Mar, Chili

  De fundamentele missie van de Chileense marine is om deel te nemen aan de buitenlandse veiligheid en militaire verdediging van het land, om zijn soevereiniteit en territoriale integriteit te beschermen. In vredestijd draagt het bij aan het behartigen van nationale belangen in het buitenland en het bevorderen van nationale ontwikkeling. De marine is een opleidingsinstituut voor professionals, innovatief in geavanceerde technologie en tactieken, flexibel voor veranderingen en uitdagingen, en solide in termen van principes en waarden, dat zich ontwikkelt en voorbereidt om zijn middelen te gebruiken om de belangen van alle Chilenen te dienen .

  • Concepción, Chili

  Het Virginio Gómez Professional Institute is een solide instelling voor hoger onderwijs, geboren onder de vleugels van de Universiteit van Concepción, met een aanwezigheid in de steden Concepción, Chillán en Los Angeles, met de uitdaging om te reageren op de behoefte van het land aan zeer professionele technici . opgeleid om regionale en nationale ontwikkeling te bevorderen. Het heeft momenteel 9 duizend studenten en meer dan 28 duizend afgestudeerden die hun dromen willen waarmaken. Om hen te ondersteunen en ons doel te bereiken, ontwikkelen we voortdurend kwaliteitsborgingsmechanismen, die ons permanent verbinden met de samenleving, het milieu en de productieve sector, op een zodanige manier dat de leerplannen van de onderwezen programma's hand in hand gaan met de behoeften van de samenleving. Dit moedigt ons aan om veelzijdig te zijn en ons aan te passen aan veranderingen, niet alleen door hoogopgeleide werknemers op te leiden, maar ook door te wedden op de ontwikkeling van mensen die waarden als respect, verantwoordelijkheid, inzet, servicegerichtheid en kwaliteit benadrukken binnen onze onderwijsstrategie.

  • Alcobendas, Spanje
  • Buenavista, Mexico
  • + 3 meer

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...