Keystone logo
Andorra

Beste universiteiten voor Mastergraad Opleidingen in Andorra 2024

Aantal instellingen: 4
  • Encamp, Andorra

  De Vatel Andorra International Hotel and Tourism School is een instelling die 40 jaar heeft besteed aan het voorbereiden van toekomstige managers en directeuren van de internationale hotelindustrie. Zijn opleiding bestaat uit een Bachelor in International Hotel Management. Vatel-onderwijs strekt zich uit tot 34 landen, met 55 scholen, met meer dan 9.000 studenten, 39.000 afgestudeerden over de hele wereld, 520 leraren en een netwerk van belangrijke medewerkers over de hele wereld.

  • Sant Julià de Lòria, Andorra

  Andorra Aviation Academy is gelegen in het Prinsdom Andorra. Geïnspireerd door een groep luchtvaartenthousiastelingen werd in juni 2015 een overeenkomst getekend om deze unieke luchtvaartopleiding te creëren met de Andorrese regering en de Universiteit van Andorra.

  • La Massana, Andorra

  Ken ons! ONZE MISSIE Het aanbieden van kwalitatief hoogstaand universitair onderwijs is onze belangrijkste missie. We willen dat mensen die willen leren op een flexibele en comfortabele manier, dat ze hun professionele vaardigheden kunnen verbeteren en vooral dat ze ook kunnen groeien en ontwikkelen vanuit een menselijk perspectief. ONZE VISIE VAN DE ONDERWIJS Ons pedagogisch voorstel is van mening dat opleiding en onderwijs niet kunnen worden gegeven zonder de medicatie van een team van bekwame, ondersteunende opvoeders, verenigd in de missie die hun is toevertrouwd en in staat om "samen en door associatie" . Alle leden van de onderwijsgemeenschap maken deel uit van dit team: leraren, onderzoekers, administratief en technisch personeel, enz. ONZE VISIE OP DE REALITEIT VAN HET ONDERWIJS Wij zijn van mening dat de opvoedkundige relatie altijd doordrenkt moet zijn van broederschap en respect. Om deze reden baseren we de aandacht die aan elke student wordt gegeven op het verwelkomen, luisteren, kennen van hun behoeften en op de constante zorg om hun integrale groei te bevorderen.

  • Sant Julià de Lòria, Andorra

  De Universiteit van Andorra (UdA) is de enige openbare universiteit in het Prinsdom Andorra, een microstaat in het hart van de Pyreneeën. Het hoger onderwijs in het land begon in 1988 met de oprichting van de School of Nursing en de School of Computer Science, wat aanleiding gaf tot de Universiteit van Andorra, waarvan de campus sinds 2004 in het centrum van Sant Julià de Lòria is gevestigd.