Zwitserland

Studie in Zwitserland

Hoger onderwijs in Zwitserland

Zwitserland heeft tien "kantonale " universiteiten evenals twee Institutes of Technology die worden beschouwd als de federale facitlities hoger onderwijs. Daarnaast worden tal van colleges verspreid over het hele land om een ​​groeiend aantal internationale en lokale studenten tegemoet te komen. Universiteiten en hogescholen in Zwitserland zich aan het semester schema, met de winter semester duurt van oktober tot maart en de zomer semester blijven van april tot juli.

Er zijn drie fundamentele academische graden gegeven in Zwitserland: de licentie, het diploma en de PhD. Het verkrijgen van een "Lizentiat " en een diploma overeenkomen met het equivalent van het verkrijgen van een Amerikaanse master 's degree. De meeste studenten verdienen een licentie en diploma binnen vier tot vijf jaar. Studenten moeten deze twee graden eerst verdienen voordat ze een doctoraat na te streven.

Potentiële studenten moeten een aanvraag voor aan de instelling voor hoger onderwijs van hun keuze, waarin de verwachte vakgebied. Kopieën van de examenresultaten, een curriculum vitae en alle andere graden of certificaten die acceptatie kunnen beïnvloeden in de school moet ook worden opgenomen in het pakket. Na de aanvaarding, zullen de studenten nodig hebben om hun land contact 's Zwitserse ambassade voor informatie betreffende toelating procedures voor Zwitserland. Bovendien zullen alle studenten moeten bewijzen dat ze financieel stabiel tijdens zijn studie aan een Zwitserse hogeschool of universiteit te bieden.

Alle studenten moeten een state-erkende looptijd certificaat of een ander certificaat dat wordt erkend als gelijkwaardig aan de volwassenheid certificaat van de universiteit waaraan zij zijn aanvaard. Naast het hebben van uitstekende cijfers, moeten de studenten voldoende kennis van de universiteit 's overwegend gesproken taal bezitten alvorens aan die universiteit.

Bij aankomst in Zwitserland, zullen de studenten moeten een verblijfsvergunning te verkrijgen bij de plaatselijke politie. Zij moeten een geldig paspoort, brief van aanvaarding van de universiteit en een bankafschrift of een ander document te controleren of zij over voldoende financiële middelen aanwezig zijn, terwijl in school. Deze verblijfsvergunning moet elk jaar u het bijwonen van een Zwitserse instelling voor hoger onderwijs worden vernieuwd.


Prominente Zwitsers Universiteiten

Populaire universiteiten in Zwitserland zijn:

  • Universiteit van Bern (meestal Duitstalige)
  • Universiteit van Genève (vooral Franstalig)
  • Universiteit van Lausanne (Franstalig)
  • Zwitsers Federaal Instituut voor Technologie Zürich (Duits en Engels sprekend)

 

Zwitserland heeft ook vele particuliere hogescholen, beeldende kunst universiteiten en pedagogische universiteiten die diploma's erkend door de Zwitserse Conferentie van Kantonale ministers van Onderwijs, of het EDK bieden.

Collegegeld voor het bijwonen van een Zwitserse universiteit of hogeschool varieert tussen 2.000 Zwitserse frank tot 8000 Zwitserse francs, misschien meer, afhankelijk van de universiteit en studierichting.

 

Ziektekostenverzekering

Iedereen die in Zwitserland woont langer dan drie maanden moet een soort van dekking van de gezondheidsverzekering te dragen, of het nu in Zwitserland gevestigde of erkend door een ander land. Studenten afkomstig uit landen die internationale dekking bieden kan niet naar Zwitserland 's compulsury verkrijgen ziektekostenverzekering.

 

Waarom studeren in Zwitserland?

Zwitserland staat bekend om zijn innovatieve onderzoek en ontwikkeling van de industrie, zodat studenten proberen aan belangrijk in biotechnologie, genetica, zullen geneesmiddelen en andere cutting-edge, gezondheids-en medische-gerelateerde carrières vinden Zwitserse hoger onderwijs vol met uitzonderlijke wetenschappelijke en technologische programma's. Afwisselend, zijn de Zwitserse ook zeer gerespecteerd voor hun financiële en zakelijk inzicht. Studenten streven naar een carrière in de financiële sector zal ook ontdekken dat Zwitserse universiteiten bieden uitgebreide opleidingen voor zakelijke en financiële majors.

Over Zwitserland

Officieel heet de Zwitserse Federatie, Zwitserland ligt in West-Europa en wordt begrensd door Italië in het westen, het noorden aan Duitsland, Liechtenstein en Oostenrijk in het oosten en Frankrijk in het westen. Bern is de hoofdstad van Zwitserland, een land dat bestaat uit 26 kantons, of territoriale indeling die enigszins verschillen in de regering bestuurlijke procedures. De meerderheid van Zwitserland 's bevolking (bijna acht miljoen mensen) woont op een gebied aangeduid als de Plateau, waar de dichtbevolkte steden Genève en Zürich liggen.

Zwitserland staat bekend als een van de rijkste landen in de wereld. Bewoners beschikken over het hoogste bedrag van de niet-financiële en monetaire activa per individu ten opzichte van alle andere burgers in de wereld. Bovendien, Genève en Zürich consequent rang als twee steden vertonen de beste levensstandaard tussen alle andere mondiale steden.Zwitserland 's stabiele economie wordt toegeschreven aan de zelfvoorziening door landbouw en effectieve productiemethoden die het mogelijk maken om grote hoeveelheden goederen uit te voeren. Andere gebieden die Zwitserland toont uitstekende economische deskundigheid onder meer toerisme, internationale bankwezen, transport, biotechnologie en onderzoek en ontwikkeling.

 

Zwitserland 's Klimaat

Ten noorden van de Zwitserse Alpen het klimaat is gematigd, maar beïnvloed door verschillende hoogte-factoren die de blootstelling wind en atmosferische omstandigheden die voortvloeien uit de bergen plaatsing betrekken. Zwitserland 's gemiddelde temperatuur is rond de 50 graden Fahrenheit (10 graden Celsius), met rainful hoeveelheden fluctuerende uit maar liefst 67 (170 cm) inch buurt van Lugano en zo weinig als 21 (53 cm) centimeter rond het Rhônedal.Ten noorden en ten westen van de Alpen, de bewoners ervaren een regenachtige, enigszins koele klimaat met temperaturen blijven rond 32 graden Fahrenheit (0 graden Celsius) in de winter en 70 graden Fahrenheit (21 graden Celsius) in de gebieden ten zuiden en zuidoosten van de Alpen.

 

Essentiële feiten over Zwitserland

  • De vlag toont een wit kruis tegen een felrode achtergrond. Armen van het kruis zijn iets langer dan de breedte.
  • De Zwitserse volkslied, of Zwitserse Hymn, begint met de regel "Stralend in de ochtendhemel, Heer, ik zie dat Gij zijt nacht ". (Trittst in Morgenrot daher, Seh 'ich dich in Strahlenmeer)
  • Zwitserland behield zijn eigen munt, de Zwitserse frank, wanneer Europa de overstap naar de euro. Munten van een, vijf, tien, 20 en 50 centimes bestaat uit de overige monetaire eenheden. Francs zijn verkrijgbaar in een, twee en vijf frank. Franc "notes " komen in tien, 20, 50, 500 en 1000 frank.
  • Zwitserland maakt gebruik van het metrieke stelsel voor het evalueren van maten en gewichten
  • Nationale feestdagen zijn New Year 's, Dag van de Arbeid op 1 mei en Kerstmis. Hemelvaart, Goede Vrijdag, Pinkstermaandag en Paasmaandag worden beschouwd als religieuze feestdagen

 

Talen

Omdat Zwitserland wordt begrensd door een aantal verschillende landen, de staat heeft vier nationale talen - Italiaans, Duits, Frans en Reto-Romaans. De meerderheid van de Zwitserse burgers voornamelijk Duits spreken, terwijl 20 procent spreekt Frans en acht procent Italiaans spreekt. Talrijke dialecten uniek voor bepaalde kantons bestaan ​​ook.